CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Perasan Suara Sedap, Tapi Hauk!"-Ramai Meluat Tengok Nuha Bahrin Tergedik-Gedik Depan Lelaki Arab

3-8-2022 03:26 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 8048| Komen: 66|Original author: Saiful

Description: Sebelum ini Nuha Bahrin dikutuk sebab nyanyi sumbang, baru-baru ini namanya kembali dikutuk.
Sebelum ini Nuha Bahrin dikutuk sebab nyanyi sumbang, baru-baru ini namanya kembali dikutuk.

Semuanya gara-gara video yang dimuat naik oleh seorang chef Arab dikenali sebagai Chef Faez.


Foto: TikTok

Dalam rakaman tersebut, Nuha dilihat menyanyi di hadapan chef tersebut bersama rakan duetnya, Naufal Azrin.

“Wahdak entah nasibi, Chef Faez ya habibi (Kaulah satu-satunya milikku, Chef Faiz kasihku)."


Namun ramai pula yang rasa meluat kerana mendakwa Nuha tergedik-gedik.

Malah ada yang kata Nuha perasan, kononnya bersuara merdu padahal hauk!



Mungkin Nuha terlalu menghayati lagunya, tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Acikgomen 3-8-2022 03:34 PM
Cringe gile tgk budak kementot ni
Heshe tegedik gitu bukan depan Pak ereb kontol tongkol tu je oiiiii, tang mana2 nyanyi lagu denyut bijik ni pun heshe tegedik2 lagu tu
Quote makadek 3-8-2022 03:41 PM
Acikgomen replied at 3-8-2022 03:34 PM
Cringe gile tgk budak kementot ni
Heshe tegedik gitu bukan depan Pak ereb kontol tongkol tu je oiiii ...

Adeh acik ni chef bismillah tu ke ...herlok juaaa tinggi tp chef tu mcm blur jer mcm tak pernah dengar lagu minah ni
Quote lattehazelnut 3-8-2022 03:45 PM
perempuan basic n menggedik mcm ni lah ramai follower..
Quote cahaya_almas 3-8-2022 03:56 PM
Lofa lg gedik i rasa...haha...org muda mcm ni lah..tk over pun gediknya...tgh glemer kot..msti feel lain mcm...or mmg dia mcm ni kot...gedik semulajadi cam ratu rock..haha....
Quote bottombikini 3-8-2022 04:01 PM
dia ni kalau bercakap mmg slang amerika ke
Quote imanjannah 3-8-2022 04:07 PM
apa yg hype sgt lagu ni....
Quote sonatalady 3-8-2022 04:11 PM
pak arab tu ramai yg gedik dgn dia.masalahya..dorang yg drg cari dia...kesian oak arab jadi mangsa.ke pak arab pn suka.
bdk ni pn...agak2 lah..kawal tingkah laku kau.
Quote ReginaGeorge 3-8-2022 04:29 PM
5ad37b609d3c94e2b3f6a155c45ad59e.jpg Cute budak nih
Quote KBW2 3-8-2022 04:36 PM

zolimlah ko ni
Quote Acikgomen 3-8-2022 05:05 PM
makadek replied at 3-8-2022 03:41 PM
Adeh acik ni chef bismillah tu ke ...herlok juaaa tinggi tp chef tu mcm blur jer mcm tak pern ...

Bismillah tu hamdan lainnnnnn
Hamdan tu mmg Malaysian, pak ereb kontol tongkol nih pendatang jeh
Quote reporter_kalut 3-8-2022 05:09 PM
Tak baik meluat kat org tapi lagi afdal kalau meluat taha tujuh petala.. Tergedik2.. Ni mak bapak tak ajar adab agaknya..
Quote acikbajuhijau 3-8-2022 05:11 PM
Geli lah kau dik. Baru satu lagi. Jgn one hit wonder je lah ye.
Quote dewi_rina 3-8-2022 05:15 PM
kaki dia saiz 2 kan, kemetot betul badan tu kering pulak tu pastu muka over nak mampsss

#donecerca
Quote annehuda 3-8-2022 05:15 PM
malas nk komen kegedikan die, tapi aku ni kalau layan utube suka baca komen2 kt bideo ni. aku tgk bideo casablanca tu ada org mesir puji, lagu tu best pastu sebutan diorang ni pun mmg tepat.  skali tu ade plak orang malaysia komen camni, ye ye jadi egypt ntah2 orang kokdiang. hekeleh orang malaysia tolonglah kalau takde benda elok nak komen tu takyah komen. pastu ada gak beberapa org arab ni tny yg part korus tu apa maksudnye sbb dlm bm kan, pastu suruh tekan cc nnt kuar subtitle.  subtitle utube bukannye tepat pun
Quote bulanbulat 3-8-2022 05:58 PM
Nuha jom kita pi cucuk kybella buang double chin
Quote beta_carotene 3-8-2022 06:04 PM
mcm amylea bertudung
Quote rosedemon 3-8-2022 06:09 PM
aku mmg meluat minah keding ni. ko ingat ko cantekkkkk?
Quote makadek 3-8-2022 06:19 PM
ReginaGeorge replied at 3-8-2022 04:29 PM
Cute budak nih

Mcm sama tp bukan dia
Quote qqmikael 3-8-2022 06:23 PM
Dia ni budak AF ke…selalunya yang tak lawa lah perangai gedik geletis

Lihat semua komen(66)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 12:22 PM GMT+8 , Processed in 0.295135 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top