CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Dengar Cerita Video Noh Hujan Main Leaked"

3-8-2022 12:58 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 127571| Komen: 1068

Description: Ketika kecoh orang mempersendakan wartawan selepas disindir Noh dalam temu bual pada sidang media pada 13 Julai lalu, kini warganet beralih tumpuan pula kepada isu baharu yang mengaitkan vokalis Hujan ...
Ketika kecoh orang mempersendakan wartawan selepas disindir Noh dalam temu bual pada sidang media pada 13 Julai lalu, kini warganet beralih tumpuan pula kepada isu baharu yang mengaitkan vokalis Hujan itu.


Dipercayai terdapat rakaman video yang kononnya menyerupai Noh dalam aksi kurang sopan namun tidak dipastikan sama ada ia Noh atau orang lain.

Ataupun ada pihak sengaja mengada-adakan cerita semata-mata untuk menjatuhkan penyanyi itu atau mahu merosakkan rumah tangganya?

Foto: IG

Bagaimanapun menerusi beberapa komen netizen, ada yang mendakwa tidak akan bergoyang pokok jika tiada angin yang menggoncangnya.


Selain itu kecoh juga apabila di laman sembang forum Internet yang mendakwa terdapat rakaman perbualan seseorang kononnya bagi mengaitkan kecurangan Noh terhadap isterinya.

Gambaran kisah itu seakan-akan menguatkan lagi dakwaan bukan sahaja berlaku keretakan rumah tangga mereka namun dipercayai ia juga telah berakhir.




Dalam masa sama status Mizz Nina di media sosial baru-baru ini sering berkongsi kata-kata motivasi seolah-olah menceritakan masalah dihadapinya.

Antara petikan kata-kata yang ditulis dalam Bahasa Inggeris itu bermaksud; sama seperti mengambil ubat, tiada siapa yang suka kerana pahit namun perlu diambil kerana baik untuk kita.

Tatkala ini kisah mereka sedang diperkatakan, kedua-duanya masih mengunci mulut seolah-olah tiada apa yang berlaku.


Namun jelas terbayang di wajah Noh, agak kurang senang saat diajukan wartawan mengenai rumah tangganya sebaliknya dia menempelak agar pihak media lebih memberi fokus kepada kerjaya seni artis.

Bercakap kepada media dalam satu acara pada 13 Julai lalu, Noh, 37, menafikan segala khabar angin buruk tentang rumah tangganya dan menganggap pihak media sudah tertipu dengan segala gosip panas bertebaran.

"Entahlah, tiada komen... Anda semua kena tipu. Fake news," katanya.

Noh dan Mizz Nina berkahwin pada 2 Julai 2011 dan mereka memiliki seorang anak angkat iaitu Musa. -CARI

Sumber: mStar Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote woven11 3-8-2022 12:08 AM
Awal lagi aku masuk ni…
Quote meiya_loya 3-8-2022 12:15 AM
Aik, hilang dah pic2 tadi?

masuk gua balik laa mcm ni, nanti mai smula.
Quote Dolmat 3-8-2022 12:17 AM
Edited by Dolmat at 3-8-2022 12:19 AM

ALAH APER LAHHHH NAK DI HERANKAN DGN VIDEO PORN..SEDANGKAN MENTERI ADA MAJALAH PAYBOY.. NI KAN RETIS.. PORN PORN FREE SEX COMMON LAHHHHH...
BOHSIA BOHJANNNN SEX LIFE IS NOTHING NI KAN RETIS...

WARTAWANNN JANGAN NAK ACT GOOD GOOD.. KORANG TAK PERNAH TENGOK PORN? ONANI....??? JANGAN BEDEKKKK AAAHH BEDEK BEDEK BEDEK..BOHONG TAKDE .

Quote TerataiMelur02 3-8-2022 12:18 AM
Lol...gitu je?
Quote Gomea 3-8-2022 12:40 AM
Sebab tu ade bunyi2 kate nak bercerai ari tu?
Quote Black_Punk 3-8-2022 12:45 AM
Omg... Kesiannya kat wife heolls. Wife elok dh berhijrah tinggalkan donnia tp laki musibat xreti bersyukur.
Quote hyie 3-8-2022 12:45 AM
hehehe sudah terang lagi bersuluh, nyeh popcorn satu!
Quote mawarika 3-8-2022 12:49 AM
Sembur lg..sembur asap.. mana gambar? Mana video? Kalau betul mohon cerai. Jijiks kepam.
Quote hangdenim 3-8-2022 12:52 AM
Takde video, tak percaya. Yaqlioq is cheap.
Quote gerbera.memopad 3-8-2022 12:52 AM
Tak payah decode lama pun dah tahu siapa ya
Quote lyshafull 3-8-2022 12:56 AM
Wifenye nothing to lose pun
Mmg iols perasan lately wife nye ade share quotes pasal redha and sometime pasal porn addiction
But iols fikir positif je la maybe nk bagi ilmu dekat followers dia
X pe la wife oi walaupun sakit dikhianati tapi u ade banyk kelebihan yg rkyat marhaen xde huhuhu
Moga baik2 saja
Quote reporter_kalut 3-8-2022 01:22 AM
Yes we go for this. Attack
Quote reporter_kalut 3-8-2022 01:25 AM
Alahai setakat SS benda mcm ni nenek aku pun boleh buat. Mana bahan bukti yg lain? Tlg permudahkan sikit kerja aku..
Quote Serimolek 3-8-2022 01:42 AM
reporter_kalut replied at 3-8-2022 01:25 AM
Alahai setakat SS benda mcm ni nenek aku pun boleh buat. Mana bahan bukti yg lain? Tlg permudahkan s ...

So low class  reporter sendu merata komen itu je yg u mampu minta dah la pemegang kad oku lembam
Quote Serimolek 3-8-2022 01:43 AM
lyshafull replied at 3-8-2022 12:56 AM
Wifenye nothing to lose pun
Mmg iols perasan lately wife nye ade share quotes pasal redha and someti ...

Meaning wife dia dh tau laaa so bkn berita baru utk mizznina
Quote reporter_kalut 3-8-2022 01:59 AM
Serimolek replied at 3-8-2022 01:42 AM
So low class  reporter sendu merata komen itu je yg u mampu minta dah la pemegang kad oku lembam

Hai baby lembam belom tido ke? Dah cuci pooki malam ni? Ke rindu kat aku? Nampak sgt ko rindu kat aku tu. Olololo cian baby lembam..
Quote Serimolek 3-8-2022 02:01 AM
reporter_kalut replied at 3-8-2022 01:59 AM
Hai baby lembam belom tido ke? Dah cuci pooki malam ni? Ke rindu kat aku? Nampak sgt ko rindu kat  ...

Barru cuci pakai dettol , ha ah rindu
Rindu nk tengok reporter caprut pemegang kad lemah dlm pembelajaran ..  u masuk kn i tau dlm portal u .  
Quote Serimolek 3-8-2022 02:04 AM
reporter_kalut replied at 3-8-2022 01:59 AM
Hai baby lembam belom tido ke? Dah cuci pooki malam ni? Ke rindu kat aku? Nampak sgt ko rindu kat  ...

I tgh kerja ni u biasalah kerja dgn telecomunication  programming malam2 mmg byk masa ..
Quote None68 3-8-2022 02:07 AM
Setakat tulis mcm gitu x payah la..xde bukti apa pun..mmg keje wartawan fitnah orang. Esok lusa balik kat korang.

Lihat semua komen(1068)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 01:03 PM GMT+8 , Processed in 0.105626 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top