CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Bapak I Meninggal Semalam, Faham Tak!" - Azza Elite Sedih Dimaki Azwan Ali Isu Sejadah

2-8-2022 09:10 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 11021| Komen: 82|Original author: LilRose

Description: "Bapak saya meninggal semalam, faham tak."
Kredit foto: Kosmo! Online/IG



"Bapak saya meninggal semalam, faham tak."

Semakin kacau jiwa Azza Elite yang baru kehilangan bapa apabila terpaksa 'menghadap' sumpahan pengacara Azwan Ali yang berang tempahan sejadahnya lewat disiapkan.

Difahamkan, menerusi tangkap layar dakwaan Azwan atau lebih dikenali sebagai Diva AA itu, dia menempah sejadah daripada Azza sejak seminggu lalu.

"Kau sibuk menjahit sejadah ke? Inilah masalah orang Melayu. 


"Duit aku berkepuk-kepuklah, sah-sah aku mampu bayar! Tak hadap percuma pun!" marahnya yang menuduh Azza berjanji macam-macam.


Kredit foto: IG

Menerusi perkongsiannya itu, Azza meminta Diva AA memahami kemelut sedang dihadapinya untuk menguruskan pelbagai perkara ekoran kematian bapa tercinta.

"Sampai hati dia tulis macam ni! Jangan sesuka hati maki!

"Niat tu baik nak beli sejadah, aku bersyukur. Tapi, dalam masa sama fikir juga keadaan orang lain.

"Jangan lupa, kematian tu dekat sangat dengan kita. Ingat Allah SWT. bang sebelum nak cakap apa-apa," ujarnya terkilan.


Kredit foto: IG

Mungkin fikiran terlalu berkecamuk, Azza nekad melawan Diva AA yang baginya terlalu melampau dalam berkata-kata. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote reporter_kalut 2-8-2022 09:12 PM
Edited by reporter_kalut at 2-8-2022 09:14 PM

Diva AA ni mcm aku jugak le. Lepas ckp ikut sedap.
Quote Mary_jane 2-8-2022 09:44 PM
reporter_kalut replied at 2-8-2022 02:12 PM
Diva AA ni mcm aku jugak le. Lepas ckp ikut sedap.

So, cover tak cerita ni?
Quote Nham22 2-8-2022 09:46 PM
Anak yatim??????????????? What the heckkkkk...eeuwwww
Quote reporter_kalut 2-8-2022 09:50 PM
Mary_jane replied at 2-8-2022 09:44 PM
So, cover tak cerita ni?

Tidak menarik langsung. Sendu yakmat.
Quote hotmak 2-8-2022 09:53 PM
cepatnya dia balik kl, tak rehat ke, hadap kematian ni letih tau, salam takziah ye azza, diva tu pun seram lah maki2 ni mcm bahasa harian dia je
Quote Rogue98 2-8-2022 10:00 PM
Takziah Azza...
Apa benda lah Azwan ni...
Quote lattehazelnut 2-8-2022 10:05 PM
Xkan xde pa or staff urus bisnes sejadah
Quote reporter_kalut 2-8-2022 10:07 PM
Apa pun takziah azza.
Diva AA tu biasa le gah dgn mulutnya. Faham ambik le..
Quote HuoJingJue 2-8-2022 10:10 PM
Azza ni ramah. jumpa orang tak kenal pun bukak cerita..kita pulak segan nak layan
Quote cikbudu 2-8-2022 11:14 PM
Gaduh btol2 ke marketing je ni?
Quote zarulnazmi 3-8-2022 12:51 AM
cikbudu replied at 2-8-2022 11:14 PM
Gaduh btol2 ke marketing je ni?

Azza Elite cakap ayah dia baru meninggal dunia. Tak kan tu nak jadi punca marketing?

Quote Purplehaz 3-8-2022 01:27 AM
Kesian kat azza, mcm2 hal nak hadap. Biasalah adat dlm berbiz. xyah berbls ckp dgn org yg loooser mcm aa...jenis xde hati perut..sbb xde kasih syg keluarga..tgok bahasa pun dh tau.
Quote eyansss 3-8-2022 01:28 AM
Nham22: Anak yatim??????????????? What the heckkkkk...eeuwwww


baru nak tepek euww aku sekali ko dah tepek…  azza ni memang la ko anak yatim tapi anak yatim yang perlu dijaga adalah anak yatim kanak2…
Quote lyshafull 3-8-2022 01:31 AM
eyansss replied at 3-8-2022 01:28 AM
baru nak tepek euww aku sekali ko dah tepek…  azza ni memang la ko anak yatim tapi anak yatim yan ...

Maaf kalo iols salah bukan ke term anak yatim diguna pakai untk umur bawah 18 means dala jagaan lagi huhuhu betulkan kalo iols salah
Quote eyansss 3-8-2022 01:37 AM
lyshafull replied at 3-8-2022 01:31 AM
Maaf kalo iols salah bukan ke term anak yatim diguna pakai untk umur bawah 18 means dala jagaan la ...

yup...  kanak2 la tu tapi kalau nak lagi tepat - kanak2 dan remaja yang masih dibawah umur dan memerlukan orang dewasa untuk melindungi mereka...
Quote anony-mous 3-8-2022 02:34 AM
lyshafull replied at 3-8-2022 01:31 AM
Maaf kalo iols salah bukan ke term anak yatim diguna pakai untk umur bawah 18 means dala jagaan la ...

Ya. Ank yatim hanya valid utk 18thn ke bawah jah
Quote addamnor 3-8-2022 02:50 AM
Kalau ibu bapa mati masa umur kita 40 tahun, kita pun tetiba jadi anak yatim yang perlu dikasihani xmakan tak ada tempat berlinding sebegitu
Quote dudaberhias 3-8-2022 04:19 AM
cuba kalau masa mak azwan meninggal dulu tu orang order rendang dan mengamuk2 heshe tak buat delivery???? soooo????

pondan kertu buncit leher ayam pirus ni mana nak faham melainkan jadi dekat diri dia sendiri baru dia menggelabah... choiii... engkau pun azza usah di layan... orang pun dah tahu perangai ponen tua dah lama tak menonggeng tu macam mana... takdenya kami nak side si ponen balung ayam tu...
Quote Mulotkoyak 3-8-2022 04:38 AM
Sapelah yg rajin sgt berurusan dgn azwana hangsuang ni. Lain kali peringatan kpd semua artis, atau sesape shj jgn lgsg ade berusan dgn dive kertu terkutok ni.

Lihat semua komen(82)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 11:50 AM GMT+8 , Processed in 0.177792 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top