CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

B*ngok Sangat Iklan Ko, Macam Tengah Onani!" Aliff Syukri Dan Isteri Dimaki Sama 'Naik'!

2-8-2022 11:23 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 10421| Komen: 108|Original author: Saiful

Description: Aliff Syukri sekali lagi menjadi bualan hangat selepas memuat naik video di Instagram.
Aliff Syukri sekali lagi menjadi bualan hangat selepas memuat naik video di Instagram.

Dalam rakaman tersebut, Aliff dilihat berada di atas katil bersama isterinya.




Apa yang menimbulkan rasa kurang senang apabila dia kelihatan seperti sedang beronani di bawah selimut.

Namun katanya video tersebut adalah bertujuan untuk mempromosikan tudung keluarannya.


"Please jangan fikir bukan-bukan, tengok sampai habis,"tulisnya.

Di ruangan komen apa lagi memang kena hamun bertubi-tubi.

Suami isteri sama 'naik' kata mereka.


Apa yang menarik, ibu Aliff, Bonda Rozita pun ada meninggalkan komen.

Sedar dirinya dah buat ramai marah, Aliff sekali lagi meut naik video menyatakan dia hanya nak berniaga sahaja, bukan buat apa pun.


Begitulah ulang-ulang, buat video tak senonoh, minta maaf, ulang lagi.

Perhatian macam ni lah yang dia suka, tak gitu? -CARI







Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote reporter_kalut 2-8-2022 11:25 AM
Edited by reporter_kalut at 2-8-2022 11:26 AM

Kasi chance le derang nak tunjuk ghairah kat public. Asik2 Maria ogawes jek
Quote Kadaisaku 2-8-2022 11:28 AM
Laki bini sama bodoh
Quote mojarean_X 2-8-2022 11:31 AM
Bkn dh tobat ke itu ari?
Quote Hoola 2-8-2022 11:31 AM
Ada 1juta cara lain lg utk marketing tudung

Dan ada ribuan lg peniaga tudung yglain
Saya prefer yg lain

Sekian
Quote Cokoro 2-8-2022 11:34 AM
dulu kesian dekat bini dia n mak dia. sekarang tidak lagi. sama naik semuanya. semua sebab duitttt duit duitttt
Quote Lily_Elizabeth_ 2-8-2022 11:49 AM
TK realistik.

Dalam rumah dalam bilik sendiri pakei tudung.
Quote JiEunTak 2-8-2022 12:06 PM
owh gitu ke muka dia tgh stim
adoiiii laahhh laki bini sama naikkkk......
Quote lyshafull 2-8-2022 12:13 PM
Lol dri dulu lagi iklan dia banyk ke arah soft porn tu pun ramai lagi penyembah couple nie
Ni iklan tudung ape bnde ko nk smpaikan last sekali
Akhir vid tunjuk bini dia pusing2 pKai tudung bri taw jual tudung

Awal2 tu ape motif ?
Quote rosedemon 2-8-2022 12:15 PM
kri kri, bini kri pon sama. apa pun snggup demi duit
Quote watymuchaz 2-8-2022 12:17 PM
Mmg ni yg dia nak.. Nak bagi org tgk iklan dia. Padahal pikir logik x de kaitan pon tudung dgn adegan bongok dia tu.
Quote RinIna 2-8-2022 12:24 PM
Cokoro: dulu kesian dekat bini dia n mak dia. sekarang tidak lagi. sama naik semuanya. semua sebab duitttt duit duitttt


betull.. naik meluat dah dengan diorg ni.. tunggu masa je dia sedar dan terduduk..

Quote Sachacha 2-8-2022 12:27 PM
Bini pun sama bodoh
Quote pembacagosip 2-8-2022 12:30 PM
ish first impression tetap fikir yg x baik kan sbb menjurus ke arah itu...boleh fikir cara lain utk promote tudung...adoiiii
Quote mamajawie 2-8-2022 12:43 PM
laki bini mak sume bodoh..harap yati kekal classy takut sama2 bodoh
Quote dudaberhias 2-8-2022 12:53 PM
sama2 low class... ya ampunnn...
heshe ni jangan kata onani je...
vid isteri tengah beranak baru keluar baby sampai nampak telur si yusoff tu pun heshe pernah pos...

dah memang takde rasa malu demi content...
Quote whimsicalmusic 2-8-2022 01:05 PM
Kenapa hidung die mcm senget?
Quote abadi84 2-8-2022 01:09 PM
Takleh nak husnuzon. Anak beranak sama jer perangai. Rasa mcm kak Yati jer yg normal dlm family ni
Quote LadyCarefree 2-8-2022 01:12 PM
Xkanlah xtau alep ni mmg sengaja buat benda gini supaya org ckp dan juga maknya akan acah2 madah kri dan lg satu plus point maknya dpt engagement nd fans maknya pon tahu psl iklan ni. Dulu alep n wife ala ala bad cop good cop tp sejak bang jat xde terpaksalah wife pulak berlakon. Steps dia lepas kena kutuk pun sama je buat video minta maaf saya nak berniaga je apa salah saya lepas ni buat benda baik pulak derma zakat famili. Ulang2 steps sama.
Quote sweetyroses 2-8-2022 01:18 PM
Duit banyak iklan bodoh. Cuba buat iklan best² sikit. Nampak sangat xde bajet nak hire professional team. Balik² pa dengan orang sekeliling je la

Lihat semua komen(108)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 01:27 PM GMT+8 , Processed in 0.216619 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top