CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Pak Nil Tanya Siapa Ira Kazar? Ramai Bengang Tengok Reaksi Syamsul Yusof

5-7-2022 01:25 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 24180| Komen: 323|Original author: Saiful

Description: Baru-baru ini Syamsul Yusof hadir ke program ual bicara Hard to Heart yang dihoskan oleh Paknil.
Baru-baru ini Syamsul Yusof hadir ke program ual bicara Hard to Heart yang dihoskan oleh Paknil.

Dalam satu rakaman tular, Pak Nil ada bertanya kepada Syamsul, siapa Ira Kazar dalam hidupnya.


Foto: IG

“Siapa Ira Kazar tu, terhadap awak?"

Set program jadi senyap sunyi untuk beberapa saat dan kemudia Syamsul menunjukkan isyarat mengunci mulut, yang menunjukkan dia tidak mahu mengulas lanjut hubungannya dengan wanita berkenaan.



Di ruangan komen ramai yang tak puas hati dengan reaksi anak Yusof Haslam itu.

Kata mereka kalau benar tiada sebarang hubungan perlu jelaskan!



Syamsul lebih suka berdiam diri, seolah-olah mengiyakan dia sedang bercinta dengan Ira sedangkan isteri, Puteri Sarah Liyana sedang berjuang menyelamatkan rumah tangga.


Malah Syamsul seolah-olah lebih menjaga hati Ira berbanding isterinya yang sah.

Sol, Sol, Sol, harap jumpa jalan kembali.  -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zarulnazmi 5-7-2022 01:36 PM
Anak saka Degawan yang bakal menjadi pendamping seumur hidup.
Quote rosedemon 5-7-2022 01:53 PM
sol sol muka rempit jugak ko nak. dah buta cinta semua nampak macam bidadari
Quote ayukpingu 5-7-2022 02:05 PM
tak terasa air mata aku jatuh bila tengok sol punya response gini...hancur nya hati seorang isteri.

Quote Kepot 5-7-2022 02:07 PM
baik la sarah move on dgn anak-anak.
xde laki,bapak cmni pn lg bahagia kot.
4 thn kot so bio la ilang laki dari jd bini tp tak dihargai.
Quote plasminas 5-7-2022 02:11 PM
sedih tgk part PS dgn background lagu tu

menitik air mata
Quote DianaSaksen 5-7-2022 02:22 PM
Aku suka ending show ni
Macam gitu jer
Quote SonicSiLandak 5-7-2022 02:23 PM
drama sosial media

Quote belilies 5-7-2022 02:24 PM
Muka shamsol ni kalu salah pandang dengan dressing ala mafia italy jaga longkah, dah macam GIGOLO kertu.
Quote aammyy 5-7-2022 02:24 PM
Talkshow pak nil ni boleh tengok kat mana chuolls?
Quote za8da 5-7-2022 02:26 PM
aammyy replied at 5-7-2022 02:24 PM
Talkshow pak nil ni boleh tengok kat mana chuolls?

https://youtu.be/_0FLFtfSTuI
Quote Cokoro 5-7-2022 02:29 PM
Sol sol hati kau keras Sol
Quote msdummy.2018 5-7-2022 02:30 PM
Seyesly.....mmg lagi tak aku nk g tgk filem dia..krmain mendongak langit
Quote emera 5-7-2022 02:32 PM
Nak tengok mamat ni hidup merempat. Masa ni pasti awek dia buang dia mcm tahik.
Quote seri_mawr 5-7-2022 02:36 PM
sol nak jaga hati siapa sebenarnya...

bila dia diam gitu...mcm dia tidak menidakkan....sarah sila angkat kaki la...

derang pun dah xduk sebumbung kan..? ke sekali sekala jek balik rumah....
Quote BellaThePrinces 5-7-2022 02:40 PM
aduh...siap lagu pulak...hiba hati perempuan ku ini.....
Quote mendeluk 5-7-2022 02:40 PM
plasminas replied at 5-7-2022 02:11 PM
sedih tgk part PS dgn background lagu tu

menitik air mata

Aku pun nak menitik air mata tengok video bila keluar scene PS dekat train itu.. nampak mata tgh berkaca
Quote makciktijah 5-7-2022 02:42 PM
Ira kazar ni dlm industri sapa sebenarnya? ada berlakon drama/filem apa-apa ke?
Quote newyork 5-7-2022 02:42 PM
emera replied at 5-7-2022 02:32 PM
Nak tengok mamat ni hidup merempat. Masa ni pasti awek dia buang dia mcm tahik.

Susah nak tgk dia merempat sebab dia anak orka.. filem lak dpt sambutan tu yg makin juah tu..
Quote Masukkeluar 5-7-2022 02:43 PM
sedih gila kalau aku jd sarah. sampai cmtu skali laki dia buat dia.
tp ada lagi forumer yg dk backup samsol, siap mengutuk sarah. bodoh betul.

semoga samsol jatuh terduduk!!!

Lihat semua komen(323)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 01:41 AM GMT+8 , Processed in 0.080054 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top