CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Pakai Baju Ketat, Dada Tersembul- Pelanggan Tak Malu Peluk Pelayan Wanita Di Kedai Makan

4-7-2022 10:54 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 21213| Komen: 345

Description: Adegan dua lelaki memeluk seorang pelayan wanita ketika bergambar mengundang pelbagai reaksi di laman sosial.Menerusi perkongsian satu klip video di laman Twitter Anep memaparkan dua pelanggan lelaki ...
Adegan dua lelaki memeluk seorang pelayan wanita ketika bergambar mengundang pelbagai reaksi di laman sosial.

Menerusi perkongsian satu klip video di laman Twitter Anep memaparkan dua pelanggan lelaki tanpa segan silu telah memeluk bahagian pinggang dan bahu wanita berkenaan sewaktu sedang bergambar.


Difahamkan, kejadian tersebut berlaku di sebuah kedai makan milik wanita tersebut dipercayai terletak di Setiu, Terengganu.



Susulan daripada itu, rata-rata orang ramai terkejut dengan tindakan tersebut yang dianggap memalukan dan tidak bermoral.



“Harap pihak berkenaan dapat memantau dan mengambil tindakan tegas kepada mereka yang terlibat dengan gejala yang tidak bermoral ini,” kata seorang pengguna.

“Pihak berkuasa kena ambil tindakan segera. Rosak nama negeri Terengganu,” seloroh Shuhada.

“Aku ini baik tidaklah tetapi mengucap panjang juga tengok video ni. Perempuan itu terkenal di TikTok tetapi engkau tengoklah lelaki yang datang tu buat apa dekat dia,” komen seorang lagi pengguna. -CARI

Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Friska 4-7-2022 08:49 AM
Jelek banget akhlaknya

[fbvlink]https://www.facebook.com/100007750337678/videos/570758144487085[/fbvlink]
Quote dua_chzy 4-7-2022 08:49 AM
Eh, sheol rela ja kot. Mengapa kamurang bising? Kamu tak tengok ka dari cara sheol balut aurat itu menampakan sheol memang jenis lek2 je?
Quote dua_chzy 4-7-2022 08:50 AM
Eh cilanat Friskies pula yang bukak thread ini. Sengaja kamu ya bun.
Quote hayrin86 4-7-2022 08:57 AM
Bertudung tapi berpakaian ketat buat apa. Baik takyah pakai tudung kalau begitu.
Quote nuralisa 4-7-2022 08:58 AM
D'Flora Air Buah ...  owner dia mmg x taula nak ckp..
tayang aset .. hingga boleh mengumpulkan aset ...  
Quote epullipan 4-7-2022 09:01 AM
nuralisa replied at 4-7-2022 08:58 AM
D'Flora Air Buah ...  owner dia mmg x taula nak ckp..
tayang aset .. hingga boleh mengumpulkan aset  ...

ni darlene la kan nama pompuan tu
Quote putera_daruna 4-7-2022 09:01 AM
nuralisa replied at 4-7-2022 08:58 AM
D'Flora Air Buah ...  owner dia mmg x taula nak ckp..
tayang aset .. hingga boleh mengumpulkan aset  ...

aset tu lah nak bagi menarik pelanggan...
Quote Friska 4-7-2022 09:04 AM
[youtube]1jZfTPLLpHI[/youtube]
Quote Dwdrum 4-7-2022 09:04 AM
MayaAllah jantan sunni... Nampak wanita pakai begitu jadi langau... Wtf
Quote liyamariska 4-7-2022 09:07 AM
Bertudung tapi berpakaian ketat melekap...
Quote lasagnaklcc 4-7-2022 09:08 AM
Empunya diri pon tak bising, takkan kita plak nak marah. Suami sape la tu
Quote chandrahusin 4-7-2022 09:09 AM
Yg jantan tu laki sapa?
Mcm tak pnh jumpa pempuan
Ni mesti jenis jantan yg kat medsos artis suruh tutup aurat
Yg pempuan mesti konsep
You have it you flaunt it
Quote green~tea 4-7-2022 09:10 AM
Iols penah gi kedai dia ni.. sedap la jugak nasi goreng ikan masin.. air buah tu biasa2 je... tp dia tak datang sapa /amek order kitorg sbb i dtg dgn sedara2 pompuann.. dia hanya layan customer lelaki je
Quote plywood 4-7-2022 09:11 AM

Cantik dan hot... ya kasih doank saingannya dari indon. Masa ga ada...
Quote plywood 4-7-2022 09:11 AM
liyamariska replied at 4-7-2022 09:07 AM
Bertudung tapi berpakaian ketat melekap...

dua alam.. kadang free kadang bertudung ..

Quote Simunggu 4-7-2022 09:12 AM
mungkin mereka kenal tu
Quote bambimo 4-7-2022 09:15 AM
Oh dia owner rupanya
Ingtkan dia pekerja muda lg dh ada restoren
Quote evlinne 4-7-2022 09:20 AM
Gelinya jantan2 kaberet yg lepak kedai ni
Yg pompuan pun sama naik
Quote mclaren 4-7-2022 09:21 AM
dua_chzy replied at 4-7-2022 08:49 AM
Eh, sheol rela ja kot. Mengapa kamurang bising? Kamu tak tengok ka dari cara sheol balut aurat itu m ...

Ai tengok dia sengih sampai ke tepi tudung nampak happy lepas bergambar... kenapa pulak orang lain nak komplen?

Lihat semua komen(345)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 01:37 AM GMT+8 , Processed in 0.067604 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top