CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Dia Berani Jumpa..." - Isteri Kongsi Momen Kali Pertama Bertemu Aidil Zafuan

3-7-2022 01:38 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 7947| Komen: 62|Original author: LilRose

Description: Menerusi Instastorynya, Zarema Zainal berkongsi detik pertama pertemuannya dengan pemain bola sepak kebangsaan, Aidil Zafuan.
Menerusi Instastorynya, Zarema Zainal berkongsi detik pertama pertemuannya dengan pemain bola sepak kebangsaan, Aidil Zafuan.


Kredit foto: IG

Zarema menjawab pertanyaan melalui sesi 'Ask Me Anything' mengenai siapa yang melamar dahulu.


Kredit foto: IG

Jelasnya, mereka bertemu dalam satu majlis cukur jambul anak saudara di rumah kakak iparnya.


"Dia berani jumpa abang-abang saya yang ketika itu semuanya garang," ujarnya.


Kredit foto: IG

Zarema sebelum ini terpalit kontroversi mendakwa dirinya menghalang Aidil daripada bertemu anak-anak hasil perkahwinan terdahulu dengan aktres Rita Rudaini.


Kredit foto: IG

Tak berbulu ke kalau Rita melihat pengakuan Zarema ni? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote manehnya 3-7-2022 01:45 PM
Nak bebulu? Whi cares?! Bkn semua bende pasal dia... Infact dia skrg cuma sejarah saja ... Nothing else...
Org tu sampai x boleh nak ckp apa la... Mcm dia saja boleh nak vocal, padahal dlu bohsia sbb tu nikah siam.. org elok² nikah buat kenduri
Bkn mcm dia... Utanaji
Quote miracle_forever 3-7-2022 02:58 PM
sat lagi belah sana up q&a tanya experience nikah kat siam
Quote jalfa 3-7-2022 03:02 PM
Jap agi jenuh acik R trobek edel propose dia lari kawe di siam camne
Quote encikWawad 3-7-2022 03:14 PM
jalfa replied at 3-7-2022 03:02 PM
Jap agi jenuh acik R trobek edel propose dia lari kawe di siam camne

tak berani kot. nanti ada orang tepek keratan sokabar
mak edel rayu delnotolo pulang
seterusnya harus royani sabit lagi memandrem notelo
Quote NazRysha 3-7-2022 03:16 PM
berianya
padahal org tu masih suami isteri kot ms ko bercinta tu
Quote suterabiru123 3-7-2022 03:20 PM
Sendiri tanya sendiri jawab..dh lama xbersuara
Quote mojarean_X 3-7-2022 03:22 PM
jap...iols nk monitor ig Rita..kalo dlm 48 jam dia x upload apa2 maksudnya dia dh move on lah tu
Quote cik_Sally 3-7-2022 03:25 PM
NazRysha replied at 3-7-2022 03:16 PM
berianya
padahal org tu masih suami isteri kot ms ko bercinta tu

Kan...spesies penyondol juga sebenarnya. Huntongnya sebab rita dibenci oleh most of acik porem, so dia boleh aman² aja menyondol.
Quote mojarean_X 3-7-2022 03:25 PM
suterabiru123 replied at 3-7-2022 03:20 PM
Sendiri tanya sendiri jawab..dh lama xbersuara

selama ni x bersuara sbb syarat2 jdt ketat kot pd suami dia dan pasangannya. berani upload pelik2 hal peribadi bersedialah didenda puluh2 ribu ngan jdt
Quote mojarean_X 3-7-2022 03:28 PM
miracle_forever replied at 3-7-2022 02:58 PM
sat lagi belah sana up q&a tanya experience nikah kat siam

x yah nk up Q&A...dh siap published biography dah download (30).jpg



Quote CariMalay 3-7-2022 03:28 PM
Asal berita artis, mesti ada forumer yg benci. Semua artis pun nak benci. Busuk hati sangat kenapa.
Quote MarryPottet 3-7-2022 03:29 PM
Retis ker pun makhluk 2 ketui ni???
Quote auntyonion 3-7-2022 03:32 PM
Meols bknlah pemenat rita royani tp meols benci kalau ada yg trobek2 masa penyondol bercinta dgn laki org..pernah ada sorang penyondol ni hantar gambar kat group wasap tulis kenangan first time jumpa suami..padahal dlm tu sume tau masa diorang kenal tu laki tu laki org..bangga plak cte kau menyondol..behbal
Quote AcikBuncit 3-7-2022 03:43 PM
Ko kalo dh nyondol, ko senyap2 dh la.. Xpyhla nk canang kisah2 sweet korang.. Meluat la org bc.. Duduk je diam2. Sedo diri sikit.. Walaupun org meluat tgk rita si antivaksin tu, tp penyondol tetap penyondol.. Je is ira kazar ni, dh ambik hak org pastu dok canang2
Quote Qatrunnadaain 3-7-2022 05:11 PM
miracle_forever: sat lagi belah sana up q&a tan ...


Hahahahahha….. tergelak besar i…
Quote Duriand24 3-7-2022 05:39 PM
Edited by Duriand24 at 4-7-2022 02:39 AM

---Deleted---
Quote Duriand24 3-7-2022 05:47 PM
jalfa replied at 3-7-2022 03:02 PM
Jap agi jenuh acik R trobek edel propose dia lari kawe di siam camne

Xsalah pun. Apak anak2 dia jugekkk
Quote suterabiru123 3-7-2022 05:53 PM
mojarean_X replied at 3-7-2022 03:25 PM
selama ni x bersuara sbb syarat2 jdt ketat kot pd suami dia dan pasangannya. berani upload pelik2  ...

Mungkin btoi la tu kot..salah satu sbb nya...
Quote haifawehbe 3-7-2022 08:47 PM
mojarean_X replied at 3-7-2022 03:22 PM
jap...iols nk monitor ig Rita..kalo dlm 48 jam dia x upload apa2 maksudnya dia dh move on lah tu

iols tggu update dari chuols

Lihat semua komen(62)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 12:56 AM GMT+8 , Processed in 0.076448 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top