CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Kahwinlah Pada Hari Ke-101 Edah Saya Habis" - Ellie Suriaty

1-7-2022 08:54 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 7612| Komen: 40|Original author: LilRose

Description: Ellie Suriaty Omar mengakui mengambil masa lama untuk membuat keputusan bercerai dengan Azri Iskandar."Sudah ambil masa bertahun tahun tentang keputusan ini. Lebih empat hingga lima tahun lalu saya da ...
Ellie Suriaty Omar mengakui mengambil masa lama untuk membuat keputusan bercerai dengan Azri Iskandar.

"Sudah ambil masa bertahun tahun tentang keputusan ini. Lebih empat hingga lima tahun lalu saya dah proses tentang ini (keputusan bercerai). Bukan sebulan dua. Tak boleh ambil keputusan dalam keadaan marah, emosional dan tidak adil," katanya dalam temu bual bersama Gempak.



Kredit foto: IG/YouTube

Ellie bagaimanapun akui dirinya seorang pemberontak.

"Azri terkejut dengan keputusan saya. Saya tanya berapa lama kita nak macam ni? Dia tak beri jawapan. Saya minta timeline adakah setahun 5 tahun, 10 tahun? Juga tak ada jawapan. Jadi saya tak boleh paksa dan tak boleh hidup begini," katanya.


Ellie juga tidak menolak kemungkinan bahawa wanita yang mahu dikahwini Azri pernah wujud dalam perkahwinan mereka sebelum ini.

"Tapi mungkin hubungan terputus dan kini setelah saya bercerai, mereka bersama kembali. Cara melihat foto yang saya tengok misalnya selesa dipeluk, ia tak macam baru dua hari kenal. Mungkin sudah lama ada hubungan.

"Kalau tanya saya, saya berpendapat pergi merisik senyap-senyap, kahwin. Edah saya 100 hari. Kahwinlah pada hari ke-101 edah saya habis. Ini masa untuk anak-anak juga tinggal sendirian dengan saya dan dengan Azri," ujarnya menjelaskan dirinya tidak cemburu atau sakit hati dengan keputusan Azri ingin berkahwin semula.


Kredit foto: Kosmo/IG/YouTube

Sementara itu, Ellie juga mengakui mungkin ada lelaki takut mendekati dirinya kerana dia kononnya seorang yang high maintanance.

"Lelaki tak perlu takut kerana saya tak faham kalau ada lelaki rasa takut atau tercabar nak dekati Ellie Suriaty," tambahnya.

Ada ke lelaki yang berani mendekati Ellie? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote makadek 1-7-2022 09:04 PM
Celah mana hi mentenen nyaaa
Ok sapa2 bole dekat ng eli i is sokong
Tggu je jeri kuyup kena kencing
Quote KBW2 1-7-2022 09:04 PM
High maintenance tu idoklah rasanya tapi nengok gaya ko berteriak untuk Jibun tu seriaulah.
Quote putericahaya999 1-7-2022 09:21 PM
Makin lawa la elli
Quote SonicSiLandak 1-7-2022 09:29 PM
dah menopos ke??

Quote ninnakarinna 1-7-2022 09:29 PM
Hard to handle maybe.. High maintenence? I think no
Quote missHaidiD 1-7-2022 09:32 PM
Iols sokong kalau kaka eli pasang badan lepas ni. Bersiap lawa2.

Semoga kaka eli dpt cari husbaby baru

Agak2 kaka eli da tgk tak dato seri dato azra diera tu
Quote miss_perfect 1-7-2022 09:41 PM
Ada gambar berpeluk ke pakcik azri ni? Dengan F ke Datuk Seri Dr Azra Diera my everything? Bukan tu gambar dgn pelakon ke
Quote Belibis 1-7-2022 10:10 PM
Kalau dunhill dua kotak sehari..agak tinggi maintenance tuuu
Quote che-cikL 1-7-2022 10:19 PM
Gambar mana lak nampak dah berpeluk2?
Quote CariMalay 1-7-2022 11:06 PM
High maintenance rasanya tak. Tapi kalau garang, mungkin ya.
Quote dudaberhias 1-7-2022 11:35 PM
terus tak kepam dah kak elly... rhopernyaaa dah standby nak pikat hanak2 hekan lain yang lebih lezuart.. agittewww... tapi hati hitam kaka ni tetap la tak kesian pada heshe... cumanya bila teringat lakonan heshe semua lagi2 filem baru mat kilau... memang meletop bakat yang dia ada... terpaksa jugak la redakan hati ini untuk kasihani heshe dan memahami sebagai sesama wanita... dia pun bukan nak gaduh dengan ex dia pun... reda gittew...
Quote dudaberhias 1-7-2022 11:37 PM
apa2 pun lepasni kalau nak upgrade rhoper dari tukang masak istana kepada dayang istana... boleh roger2 kaka... aaajommm kita ke hatyai tiruskan pelepah hidung dan jarakkan sikit mata tu serta besarkan macam gunung sejinjang dan puteri santubong...
Quote addamnor 1-7-2022 11:41 PM
High maintenance tu tidak.. tapi rempit membabi buta itu yang orang seriau.. tatkala seluruh rakyat jelata mahukan jibby menerima padah di atas perbuatan nya.. kamu boleh menongkah arus membelakangkan perasaan seluruh rakyat yang jatuh terduduk dek najib razak, pergi berteriak membela najib. Kau dah kenapa perempuan?
Quote addamnor 1-7-2022 11:45 PM
Edited by addamnor at 1-7-2022 11:49 PM

Dan bukan hak kamu iya nak minta ex kahwin pada habis lepas edah. So baik kau diam jgn berkutik, jgn komen apa apa, kamu sudah pun menang dngan bergaya. Cuba lihat ziana zain / erra fazira, cerai then habis. No further comment. Jgn pula hilang classy title itu ya, payah warga forum nak menyebelahi mendokong kamu actually kalau bukan kerana kamu berada d pihak yang lebih betul berbanding duda biawak kamu itu.
Quote suterabiru123 1-7-2022 11:50 PM
miss_perfect replied at 1-7-2022 09:41 PM
Ada gambar berpeluk ke pakcik azri ni? Dengan F ke Datuk Seri Dr Azra Diera my everything? Bukan tu  ...

Yang ni kot ..memula lagi acik ellie syak..tpi acik jeri nafikan sbb ni gambar pelakon yang berlakon bersama acik jeri

IMG-20220629-WA0050.jpg
Quote she 2-7-2022 02:00 AM
Lepas bercerai ni jadi bersiap pulak dia
Kan bagus dari dulu berkemas gini
Quote rainbowrainz 2-7-2022 04:12 AM
Kaka Ellie biarkanlah ex lakimu tu bagi kat sapa3 shj lelong pun x apa.. tapi ade ke yg nak ex lakimu yittew...kaka Ellie lps ni bleh mendoniyaaa gittew..ahakss ahaksss..
Quote epal_putih 2-7-2022 07:29 AM
Masalahnya jadike pokcik jerrry ni kawen kiki
Quote orangbiasaje 2-7-2022 08:15 AM
Bila ramai puji cik eli makin cantik siap lepaih cerai, teringat ada org komen dulu: bini lagi senang nak cantik bila dah lepaskab suami sbb takde terhuli hilir menyiapkan segala macam bagai untuk suami. Jaga anak lagi senamg dari suami sebab anak boleh dididik buat sendiri bila makin membesar, tapi laki memang tang tu ja sbb kahwin yime mmg dah buluh.


Entahlah...nak pilih pasangan mmg kena pilih yg betul. Moga dedua move on dgn baik, anak2 pun nampak mcm tak mengharap sangat kembali pun.

Lihat semua komen(40)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 02:05 AM GMT+8 , Processed in 0.074495 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top