CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Macam Perut Lembu Dalam Kotak, Tudung Melambak Sampai DSV Tak Tahu Mana Mahal Mana Murah

30-6-2022 09:34 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4469| Komen: 41

Description: Perkongsian satu hantaran video menerusi Instagram usahawan Datuk Seri Vida baru-baru ini ‘memancing’ mata netizen yang menonton.
IG DSV


Perkongsian satu hantaran video menerusi Instagram usahawan Datuk Seri Vida baru-baru ini ‘memancing’ mata netizen yang menonton.

Masakan tidak, pengasas kosmetik yang pernah muncul dengan beberapa buah single itu selongkar koleksi tudung yang terdiri daripada pelbagai jenama khusus untuk diberikan kepada pembeli produknya yang terpilih.



Menurut Vida, dia bermurah hati untuk menghadiahkan 200 helai tudung.

Sambil selongkar, Vida sempat berceloteh kerana menyiapkan persalinannya yang perlu senada setiap kali menghadiri tugasan di luar kawasan.

“Kalau saya outstation saya memang stres gila sebab nak cari semua yang ‘matching’. Sebab itu semua warna, rekaan tudung saya beli. Tapi masa nak punggah tu azabnya," ujarnya.



IG DSV

Menurut Vida lagi, ada tudung yang dibelinya sejak sekian lama belum pun dipakai.

“Saya ni sebenarnya gemarkan tudung. Ibarat kata macam-macam jenis tudung saya suka beli, suka buat sebagai selimut, buat tengok TV. Ini tudung Dior, RM7,000.



“Dia bercampur macam perut lembu dalam kotak. Ada yang dah macam perut lembu dalam ni (almari). Saya pun tak tahu mana yang murah dan mahal, tapi kita pilih secara rawak hadiahkan tudung saya ni,” katanya lagi.


Sumber: Media Hiburan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KamikuP 30-6-2022 09:54 AM
Ibarat tudung tu perut lembu ko tu tahik lembu.
Quote Carcosa 30-6-2022 10:07 AM
Semakin persis Jar Jar Binks
Quote cikatilia 30-6-2022 10:14 AM
serupa tudung murahan.... nampak mcm buruk2 aje
Quote slyfynx 30-6-2022 10:23 AM
Eh, x yah la bukak thread manatee nih
Quote mamaneesa 30-6-2022 10:28 AM
suka benor menunggang...nak jgk mention perfume boleh bwk solat...haduihhh, semua perfume blh bwk solat la, alkohol haram diconsume jeeeeeee
Quote epiquecity04 30-6-2022 10:56 AM
fesyen apa la pakai hand socks tapi tudung singkat
Quote TomyamPuteh 30-6-2022 10:58 AM
Hiburan aku time stress dia ni.
Quote Mary_jane 30-6-2022 11:01 AM
Meski pun mahal belaka tetap nampak mur mur ya.
Quote miss_perfect 30-6-2022 11:11 AM
Ye ye je letak harga perfume RM500 pastu ada discount konon... ko hengat perfume ko taraf chanel no 5???
Quote HappyGumbira 30-6-2022 12:14 PM
duit bnyk hire la wardrobe stylist.. serabut tgk tudung simpan xkemas.. yg bergantung tak ikut color co-ordination lgsg
Quote mamaazim 30-6-2022 12:34 PM
ambik pembantu uruskan barang peribadi sendiri je baru lah tersusun..ape hal duit banyak..tak gitu
Quote ladybugz 30-6-2022 12:37 PM
buat la proper wardrobe vida. upah la sorg dua just tukang lipat iron basuh susun dll. bukan mahal pun bayar gaji diorg tu.
Quote cahaya_almas 30-6-2022 12:40 PM
Ada ke yg rasa vida ni cantik?
Quote rainbowrainz 30-6-2022 12:43 PM
Eloklah sedekah byk2
Quote Prickford 30-6-2022 12:49 PM
Setiap barang high end yg sheolls pakai, tetap la nampak macam standard pasar malam dek kerana aura plastik pemakainya.
Quote xtinkerbellx 30-6-2022 12:56 PM
Cantik baju pink dia
Quote paiayam 30-6-2022 01:03 PM
Banyaknye tudunggg. Sebagai seorang minimalis dan pemilik tudung marhaen, I tumpang serabut tgk collection banyak2 cmtu. Mesti tok Vida gelak je tgk tudung2 I????
Quote sofi_sofia 30-6-2022 01:19 PM
rasa tok bida nih ada masalah shopholic ... sbb klu prasan bila dia shopping dia akan beli & beli lg mender yg hampir sama ... klu byk duit mcm dia mmg tak jd masalah ... tp kat rumah akan jadi mcm kat atas lah bertimbun2 ... org yg ada shopholic nih dia takkan blh tdo klu tak dpt beli mender yg dia dah suka .. mesti kena beli jgk2
Quote syidasaleh 30-6-2022 01:48 PM
mamaneesa replied at 30-6-2022 10:28 AM
suka benor menunggang...nak jgk mention perfume boleh bwk solat...haduihhh, semua perfume blh bwk so ...

Dia igt org pakai pepium kat mulut la agaknya. Tp masih ada yg kata pepium ada alkohol tu harom dibawak solat

Lihat semua komen(41)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 01:24 AM GMT+8 , Processed in 0.065836 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top