CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Perlu Ke Saya Throwback Proses Kelahiran Anak Dengan Bekas Isteri?' - Fizo Omar

29-6-2022 10:08 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 7721| Komen: 68|Original author: LilRose

Description: Fizo Omar yang teruja dengan kehadiran cahaya mata sulung bersama Fazeera Nazri bagaimanapun terkilan apabila segelintir warganet membandingkan detik bersalin isterinya dengan bekas isteri, Mawar Kari ...
Kredit foto: IG


Fizo Omar yang teruja dengan kehadiran cahaya mata sulung bersama Fazeera Nazri bagaimanapun terkilan apabila segelintir warganet membandingkan detik bersalin isterinya dengan bekas isteri, Mawar Karim.


Kredit foto: IG

Kredit foto: IG


Kredit foto: IG

Kredit video: IG

Jika dilihat menerusi ruang komen, kebanyakan warga maya mendakwa Fizo seolah-olah tidak menghargai bekas isteri ketika melahirkan anak mereka, Maryam melalui kaedah pembedahan 'Caesarean Section' (C-Section).


Kredit foto: IG

Enggan berdiam diri, Fizo tampil membalas komen berkenaan dengan menjelaskan bahawa ia merupakan pengalaman pertamanya melihat sendiri proses bersalin secara normal.


Kredit foto: FB

Malah, ada juga beberapa warganet berkongsi tangkap layar hantaran yang dibuat Fizo ketika menyambut kelahiran Maryam dahulu.


Kredit foto: FB

Dalam pada itu, turut menarik perhatian ramai adalah ucapan tahniah daripada Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.


Kredit foto: FB

Apa istimewanya Fizo sampai dapat perhatian Zahid? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cikpisang 29-6-2022 10:22 AM
Entah la.. aku mmg nyampah dgn mat budu ni
Quote mrsamz 29-6-2022 10:24 AM
Dari dulu aku x paham nape ada org masih nak side kan dia ni..takleh ke ko diam2 je buat hal sendiri takyah la nak emo reply komen2 netizen yg negatif..lama2 org pun tak koser nak negatif dah bila ko move on je buat tak reti dgn netizen yg negatif tu..nakkkk jugak melayan..naseb laa
Quote Seriouslahh 29-6-2022 10:25 AM
Hmmm ape ape je la labuu.
Quote Joysparta 29-6-2022 10:41 AM
bukan la nak memikirkan darah dan perut yg ditebuk.... omai,...kalu aku si ros...mau kecik hati aku,,,,anak je ke yg dirisaukan....
Quote afie_m 29-6-2022 10:52 AM
ikut hang lah pijo...
Quote asfaz 29-6-2022 10:56 AM
3 jam push..wahh terpaling meneran

Korang hadooo
Quote jalfa 29-6-2022 10:57 AM
Tak madam boleh buat anak lagi dgn laki super kacak dan kaya tu
Quote asfaz 29-6-2022 10:57 AM
Joysparta replied at 29-6-2022 10:41 AM
bukan la nak memikirkan darah dan perut yg ditebuk.... omai,...kalu aku si ros...mau kecik hati aku, ...

Kan...ibarat lantak la nyawa mawar tu cmne asalkn anak dia dah keluar.
Quote Mary_jane 29-6-2022 11:01 AM
Tak sabar nak tunggu 5 tips dari mommy dengan brit accent yang wow sangatsss.
Quote HoneyManjer 29-6-2022 11:03 AM
haha gigih la ko nak reply kecaman netijen....
dendiam jer lahhhh
ngeng apo
Quote Carcosa 29-6-2022 11:07 AM
Nak berbuat baik dan buat hati org senang dan gembira tu, mudah je.
Apatah lagi, ibu kepada anak kau yg 1st.
Apa salahnya time kau memuja muji menyembah bumi bini kau yg baru tu, kau selitkan sikit pasal ex wife kau?? Busuk2 pun, poen tu jgk yg beranak kan anak kau yg 1st kan? Poen tu jgk yg sara hidup kau dgn clan SSKJP ko yg cheapo like shit tu kan?? As i said, nak buat org gembira, senang je sebenarnya. Tinggal nak dgn taknak je.
But then again, who r we kidding? Mat Kelatey parashit bewok hidup, yg kuat gebang. Mana bisa dia lakukan benda2 yg elok
Quote mizruncing 29-6-2022 11:08 AM
maybe dia try hard sbb nak tnjuk kat mak pak mertua nyaa. dgr mcm somebody have have jgk kann.. kena la ambik ati. tnjuk kt medsod yg dia caring n syg btol kt fazeera
Quote ShyDoll 29-6-2022 11:10 AM
Toksah sentap. Dah ko yang  mula drama kepoyoaan dulu. Dapat anak tulis jelah gumbbira. Toksah nak gebang teriak la hapa. Esk2 anak seterusnya nak teriak juga kah? Tu sbb org kata bersederhana utk segalanya. Sendiri create issue pastu sentap bila kena  lahar. Ko dah tahu netizen semua macam mana..hadaplaaa
Quote babelina 29-6-2022 11:19 AM
tu la..susah juga klu dh kawin cerai kawin lg.. semua benda dh jd sensitif.. kdg mmg btl pn.. ada yg x dirasa ngn pasangan dulu..
Quote cik_ingeniare 29-6-2022 11:20 AM
asfaz replied at 29-6-2022 10:56 AM
3 jam push..wahh terpaling meneran

Korang hadooo

Tak pernah meneran selama itu kalau sakit menunggu bukaan ye
Quote awex^returns 29-6-2022 11:20 AM
tau plak sentap ko pijobodo

masa ko post kenapa ko tak guna otak ko tu
pikir duku sebelum tulis
pikir hati orang² yang pernah hadir dalam hidup ko
ni ayat pon nampak sangat budak kelas belakang
podaaahhhh

padan muka ko
Quote asfaz 29-6-2022 11:23 AM
cik_ingeniare replied at 29-6-2022 11:20 AM
Tak pernah meneran selama itu kalau sakit menunggu bukaan ye

3jam meneran tak tahu la besar rabak koyak cmne nak terpaling punya pasal kan sampai tk lojik langsung
Quote stingerbumpy 29-6-2022 11:37 AM
Nak throwback pastikheun kerabakhen mulut bawah bini ditunjukkheun sekali....

Setakat perjalanan takda image bibir bawah...dont waste your time...
Quote epal_putih 29-6-2022 11:45 AM
Pinogoro pon ucap tahniahh ko abe..
Hehe..

Lihat semua komen(68)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 01:28 AM GMT+8 , Processed in 0.069138 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top