CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Orang Nak Kami Bersatu, Tak Akan Berlaku Sampai Bila-Bila," Shila Amzah Menyampah Orang Tanya Tentang Sharnaaz Ahmad

24-6-2022 04:45 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 4759| Komen: 37|Original author: Saiful

Description: Belum habis-habis dari dahulu, ada sahaja yang bertanya tentang Sharnaaz kepada Shila Amzah.
Belum habis-habis dari dahulu, ada sahaja yang bertanya tentang Sharnaaz kepada Shila Amzah.

Baru-baru ini ada yang bertanya adakah Shila sudah berbaik dengan pelakon itu.


Foto: IG

“Secara jujur hanya nak tahu, dengan sharnaaz korang masih berbaik?”

Jawab Shila, “After apa yang dah berlaku lately, sejujurnya tidak."


Namun menurut penyanyi ini dia tiada masalah untuk bekerja dengannya jika terlibat dalam projek atau program yang sama.

“Tapi kalau ada program sama ke apa i don’t have any problem and can keep things professional.”



Bukan itu sahaja Shila sempat menjelaskan salah faham yang berlaku.

Baca:


Menurutnya ramai yang meminta Shila kembali ke pangkuan Sharnaaz namun perkara itu tidak mungkin berlaku sampai bila-bila. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote laksmanabentan 24-6-2022 04:49 PM
eh eleeee... itu pun dia layann...
terussss nampak kepammm.....
selamanya kepammmm
Quote watie79 24-6-2022 05:03 PM
ni satgi ada lagi yg kena jari tengah abg tak buat taik, adik yg gila bayangggg....
Quote elzy 24-6-2022 05:21 PM
Alahai statement over la pulak..
Quote Lavender_Violet 24-6-2022 05:30 PM
Kes apa dia dgn sharnaaz???
Meols ketinggalan ketapi
Bukan ke baik2 aje sebelum ni...sharnaaz ucap tahniah kat dia menang AJL, Shila call sharnaaz mintak panduan nak move on lepas bercerai
Apa lagi isunya dgn both of them?
Quote bankerpencen 24-6-2022 05:36 PM
Rasanya peminat yang lebih2. Yang dok mengeship bekas bekas orang ni kenapa. Lantak pi la. Siapa nak bewak ganas…
Quote chicasz 24-6-2022 05:36 PM
Shila pls stop it. Boleh je kan ignore soalan2 yg tanya pasal sharnaaz. Ni tak. Nak jugak berkicau. Hmm
Quote missbigrockstar 24-6-2022 05:56 PM
Lebih baik kau diam je dari komen dik shila weh. Tak serik2 lagi ka
Quote nakkomenjugak 24-6-2022 06:42 PM
dah imagine mamu tunjuk jari tengah guna jari kaki pulak
Quote gekkou 24-6-2022 08:13 PM
diam je la shila
kejap g makan maki je dengan nanas perasan bagus tu
Quote nolya 24-6-2022 09:37 PM

Sbg artis, jadilah seorang wanita yg anggun/graceful  dn bijak dlm menghadapi  soalan berkaitan dgn teman. Netizen pun jgnlah selalu mengasak dgn soalan2 peribadi....... sibuk benor menanyakan the next lelaki idaman dn mengait2kan dgn ex buah hati. Kemudian perkara itu pula dijadikan bahan mengata, menyindir dn fitnah, secara tak langsung membuka gelanggang mengadu domba. Shila perlu blj untuk tidak cepat melatah bila disoal perkara2 yg terlalu peribadi. Just say that ur personal problem is not for public consumption n it should remain private.
Quote jalfa 24-6-2022 09:41 PM
Halah halah minah ni..lain kali belajar jawab no komen dek...lg nampak classsyy...
Quote stingerbumpy 24-6-2022 09:43 PM
nolya replied at 24-6-2022 09:37 PM
Sbg artis, jadilah seorang wanita yg anggun/graceful  dn bijak dlm menghadapi  soalan berkaitan dgn ...

Tak org tak kita...macam la ko tak pernah melatah bila kena ganyah dgn aku....

Wakahkahkahkah
Quote KBW2 24-6-2022 09:52 PM
Soklan2 gini ko takyah layan sudah. Titik. Lagi banyak ulas lagi mengundang perbincangan meleret-leret. Lagi teruk bila pihak yang sekoq lagi tu respon pelik-pelik. Satu kegheja pulak nak melayan.
Quote nolya 24-6-2022 09:54 PM
stingerbumpy replied at 24-6-2022 09:43 PM
Tak org tak kita...macam la ko tak pernah melatah bila kena ganyah dgn aku....

Wakahkahkahkah



Perasannya............
Quote stingerbumpy 24-6-2022 09:55 PM
nolya replied at 24-6-2022 09:54 PM
Perasannya............

Hina sangat keww utk ngaku?
Quote navyna 24-6-2022 10:11 PM
Jap lagi ada yg merentan
Quote Seriouslahh 24-6-2022 11:32 PM
Alaaahaii buat derk je la dik dgn soalan2 cepu cemas mcm tu. Hari tu kt Melodi kata tak nk ulas lg dah isu ni. Baik awak diam je aman2 tak yah layan
Quote TabletSusu 24-6-2022 11:36 PM
jangan menyampah sangattt dik. esok2 berjodoh dgn mamu.. mana nak sorok muka..
Quote surih07 25-6-2022 01:18 AM
Chuolss pon melayan mmg le makin annoying
Buat tak tau je le nanti org tak sebut2 dh la

Lihat semua komen(37)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 08:01 AM GMT+8 , Processed in 1.579336 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top