CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Tolak Adik Ke Tu," Ramai Tergamam Tengok Mira Filzah

24-6-2022 04:03 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 11199| Komen: 83

Description: Pejam celik hampir sebulan lebih pelakon dan juga pengacara jelita, Mira Filzah selamat melahirkan bayi lelaki sulungnya yang diberi nama Wan Khair Amir Wan Emir Astar.
Pejam celik hampir sebulan lebih pelakon dan juga pengacara jelita, Mira Filzah selamat melahirkan bayi lelaki sulungnya yang diberi nama Wan Khair Amir Wan Emir Astar.


Menjengah ke Instagram selebriti popular ini, Mira memuat naik gambar dengan kapsyen ringkas mendedahkan dia membawa anak sulungnya itu buat pemeriksaan kesihatan bayi.


Foto: IG

“Minggu ke-6 pemeriksaan untuk baby Khair Amir,” tulisnya.

Dalam pada itu, Mira juga mendedahkan sebenarnya agak mencabar keluar bersama anak lelakinya itu buat kali kedua menerusi hantaran di Insta Stroriesnya.


“Mencabar juga keluar harini. Pertama kali keluar dengan baby. Eh kedua. Pertama kali hari tu masa 10 hari pemeriksaan. Terkial-kial lagi. Fuh. Tak apa tak apa. Perlahan-lahan. *tepuk bahu*,” coretnya.



Melihat gambar yang dikongsikan pelakon jelita ini, ramai rakan selebriti dan juga warganet membanjiri ruangan komen dengan pujian.

“Eh tolak adik ke tu, tak macam mak orang pun”

“Seronoknya jadi dia, badan tak berisi pun”

“Ala cantiknya macam anak dara,” komen warganet.




Sekadar info, Mira Filzah mendirikan rumahtangga bersama suami, Wan Emir Astar Wan Mohamad Khairil pada 3 September 2020 dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki yang diberi nama Wan Khair Amir. -CARI

Sumber: Murai.my

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CikDaNdeLi0n 24-6-2022 04:06 PM
Edited by CikDaNdeLi0n at 24-6-2022 04:21 PM

Wow stroller baby khair amir!

Stroller baby bilal stroller doona..zuhud naw

Edit: hokeh dah dpt stroller len dari happykiddo. Gigih duk ngumpan happykiddo
Quote lasagna 24-6-2022 04:10 PM
ehh suar migha tu mmg pendek ke acano? ke dia pkai socks? ke tidak? eh ehh tya jer ni dulu, iols mata kero sket.
Quote Aneem 24-6-2022 04:14 PM
Apa la pelik nau. Retis kot bukan org kebanyakan, kena la jaga reputasi.
Marhaen pun dh ramai yg cantik gojes wpun dah beranak 4,5 org.
Ish ish ish
Quote watie79 24-6-2022 04:18 PM
lasagna replied at 24-6-2022 04:10 PM
ehh suar migha tu mmg pendek ke acano? ke dia pkai socks? ke tidak? eh ehh tya jer ni dulu, iols mat ...

ye..ai pon tertanya2..sock invisible kah ??
Quote Suchi 24-6-2022 04:22 PM
Tengok drpd gambar posing tak macam org yg bergelut nk bersiap kuar ngn anak.
Pakai shawl elok bersiap sedondon baju, biasanya tak sempat bersiap helok pun sis.
Pakai tudung sauk jaaaa.
Btw umur anak gini sbenarnya lebih mudah bersiap, sbb masih terbaring je.
Dia nangis je pun takpe asalkan tak bergerak manjat sana sini.
Quote lasagna 24-6-2022 04:26 PM
watie79 replied at 24-6-2022 04:18 PM
ye..ai pon tertanya2..sock invisible kah ??

haaa kan? xkn laa migha sebegitu suarnya.. haa acano tu? sheol kan stock2 muslimah.
Quote watie79 24-6-2022 04:29 PM
lasagna replied at 24-6-2022 04:26 PM
haaa kan? xkn laa migha sebegitu suarnya.. haa acano tu? sheol kan stock2 muslimah.

hijab kita tertutup tuh...yg tertentu je leh nampak
Quote SherryZass 24-6-2022 04:35 PM
entah, apa yg pelik. Dia kan artis, kenalah bersiap cecantik, nanti korang jugak yg kutuk kan kalau tak semenggah gi klinik tu : Done back up walaupun aku tak minat migha basic
Quote kuchenta_81 24-6-2022 04:42 PM
Okaylah tak selekah macam Lopa hari tu hehe
Quote mizzmimi 24-6-2022 04:43 PM
Geng seluar senteng pi checkup baby sama ngan jahlop
Quote AshkieLa 24-6-2022 04:46 PM
alaahh netizen sekadar berbasa basi jer kata tolak adik..
untuk happykan ibu baru yg dah bersengkang mata jaga baby.. gituhh
Quote moonela 24-6-2022 04:48 PM
Cantik kasut Migha...
Bestnye la hai..Lepas bersalin badan sekeping slim melim..

Quote mizzmimi 24-6-2022 04:49 PM
Tengok picca ngan mak mer sheols teringat lak gusip musip kenduri bertandang nan tak kunjung tiba tu.
Quote Minyakyuyi 24-6-2022 04:53 PM
lasagna replied at 24-6-2022 04:10 PM
ehh suar migha tu mmg pendek ke acano? ke dia pkai socks? ke tidak? eh ehh tya jer ni dulu, iols mat ...

lg sorang suka pakai seluaq cmni...bini bam remy sehak..rasa mcm nk tarik bg sampai buku lali..
Quote newyork 24-6-2022 04:54 PM
Yep walaupun basic lepas bersalin cantik dia..
Quote Joysparta 24-6-2022 04:56 PM
Edited by Joysparta at 24-6-2022 04:58 PM

rabun teruk tgk dia tolak adik..agak2 ler acik2 pun...
Quote bankerpencen 24-6-2022 05:43 PM
CikDaNdeLi0n replied at 24-6-2022 04:06 PM
Wow stroller baby khair amir!

Stroller baby bilal stroller doona..zuhud naw

Tu cybex model apa ek, kakadandelion tau tak? Lawa juga stroller tu, berkenan tengok.

Iols tak suka mighabasic ini tp comel stroller dia.
Quote Kurex 24-6-2022 05:52 PM
Pompuan tak berbakat, takde gred dalam seni hiburan, tak berkaliber, tak relevan malahan tak reti mengacara ni asal tangkap gabr mesti nak sudut tepi. Sebab kau nak tutup muka tua kau.
Kalau tangkap gambar depan2, macam pompuan berumur. Sesuai la kau dgn laki kau yg sama2 tua sebelum usia tu. Yg batak popular tu!
Channel youtube sampah kau pun dah terkubur kan. Bagus! Kalau boleh tak payah dah muncul lagi dekat mana2 bidang!
Semak je kau ni! Mengacara pun meleweh2. Basic pun je jugak!
Tu je nak komen. kau bernasib baik sebab dah tak berlakon & muncul mana2 drama & video! Bagus! Kekalkan ketidakrelevanan tu! Puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh
Quote hotmak 24-6-2022 05:55 PM
ok, husband dia mana tak teman, mak dia ke? 1st time mom nak handle sorang2 berpeluh kot

Lihat semua komen(83)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 06:44 AM GMT+8 , Processed in 0.077586 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top