Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Berkecai Hati Ayah Setelah Mendapati Anak Usia 13 Tahun Melacur

8-8-2015 12:31 AM |Dilihat:10851| Komen: 20
Oleh Fyruz Hanna


Luluh hati ayah apabila mendapati anak perempuannya berumur 13 tahun sedang menawarkan harga dengan ibu ayam yang berusia 18 tahun.

Bapa budak terbabit mula mengesyaki aktiviti anaknya itu selepas memeriksa telefon bimbit anaknya yang aktif menggunakan aplikasi Wechat.

Antara kandungan text tersebut adalah:
"Dia tahu anda dikenakan 2,000RMB ($ 322 USD) untuk tidur dengan bos saya, jadi saya tidak fikir dia akan bersedia untuk membayar anda 3,000RMB ($ 483 USD) (untuk perkhidmatan anda)," Jin menulis.
"Berapa banyak (saya perlu mengenakan bayaran itu)?" Xiaoqing menghantar sms kembali.
"Anda boleh mengecas 2,000RMB ($ 322 USD) semalam," kata Jin.

Bapa budak terbabit memasang perangkap untuk bertemu dengan ibu ayam dan polis menahan ibu ayam terbabit. Sewaktu ditemubual, ibu ayam itu berkata, dia menceburi bidang ini kerana ia merupakan kerja yang paling mudah. -CARI Infonet.

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 20
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote mattzzx 11-8-2015 06:13 PM
faktor kemiskinan kot.....

Lain-lain Komen

Quote Cik_Andak 7-8-2015 02:20 PM
Mujur kejadian di China...ingatkan kat malaysia la tadi....
Quote revolusi_30 7-8-2015 02:23 PM
Maknya mana. ...?
Quote nizamXF 7-8-2015 02:42 PM
jadi begitu kisahnya
Quote ell768 7-8-2015 02:44 PM
haish..mcm2..
Quote trewqwert 7-8-2015 03:12 PM
Kesian. Tak pasal pasal jadi bapak kepada ayam
Quote clarizsa 7-8-2015 03:24 PM
harap2 si anak tu bknla mangsa rogol bapanya terlebih dahulu..

hmmmm
Quote crazecousa 7-8-2015 03:26 PM
kesian Gong...
Quote itew 7-8-2015 03:40 PM
gong badak
Quote myakayina 7-8-2015 04:21 PM
seriau baca..
Quote shanshero 7-8-2015 04:21 PM
tulisan cina tu tulis jom buat sex eh
Quote prettyuglybabe 7-8-2015 05:00 PM
bapa prihatin..
Quote tepisket.. 7-8-2015 05:02 PM
Nape ni nak? Nape ko memberontak macam ni?

Anyone have idea how parents nak consult anak macam ni?
Nak berkasar takut dia lagi x nak bercakap
Quote primemova 7-8-2015 05:17 PM
Nak duit beli oppo ke iphone 6?
Quote ipes2 9-8-2015 03:32 AM
Dapat jugak duit.. yg byk budak sekolah tertipu dgn boyfriend yang lebih tua tu tak byk kita dengar.
Also i tak expect ramai lelaki tau dara itu apa.
Quote silampumeja 11-8-2015 07:59 AM
Ayah manela yg tak luluh hati nye kalu tahu ank gini...kcuali ayah yg haruan..yg dia sndiri jual ank...
Quote Lina66 11-8-2015 08:04 AM

Kat China budak umur 13 tahun jadi pelacur...
yg kat Malaysia plak umur 13 tahun beranak terus
Quote taikor 11-8-2015 08:08 AM
sindiket dan gejala sosial yg dibiarkan masyarakat akhirnya memakan diri
Quote bluehedgehog 11-8-2015 08:19 AM
pandainya...13thun da buat bisnes...
sni cuma mau top up 5hengget dan kepsi..trus kangkang
Quote Redskin 11-8-2015 05:42 PM
Cainis memang pandai berbisnes & menipu.
Nanti bolehla ko ajar anak pompuan ko kecik2 mengangkang buat bisnes.

Dah besor nak kawin, aku bet pompuan cainis ni kata dia "virgin"
Boleh la sumbat bebola darah ikan dalam pepek n pura2 berlakon.

Pompuan melayu ramai yg bohsia, pompuan cainis kawal nafsu, pandai jaga maruah
Cainis tipu cainis kekdahnya 2 x 5 sama2 vangang !!

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088685s Gzip On
To Top