CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Naik LRT Free Pun Memekak, Bersyukurlah," Mentang-Mentang Anak Menteri, Suami Nora Danish Dihentam Tak Faham Derita Rakyat

20-6-2022 05:34 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6777| Komen: 91|Original author: Saiful

Description: Sebelum ini kerajaan mengumumkan Pengguna dan pelanggan Rapid KL akan menikmati tambang percuma semua rangkaian perkhidmatan syarikat itu selama sebulan.
Sebelum ini kerajaan mengumumkan pengguna dan pelanggan Rapid KL akan menikmati tambang percuma semua rangkaian perkhidmatan syarikat itu selama sebulan.

Bagaimanapun bukan semua rakyat menyambut baik inisiatif tersebut, sebaliknya ramai yang mengkritik bukan itu yang mereka mahukan.

Foto: IG

Apa yang dimahukan adalah kerajaan menaiktaraf dan membaikpulih kerosakan dan kekurangan yang ada sekarang demi kesenangan rakyat.

Mengulas mengenai isu ini, suami Nora Danish tampil bersuara dengan lantang melalui satu ciapan di Twitter.



Apa lagi, di ruangan komen memang kena hentam habis-habisan. Baca:


Apa pendapat anda? -CARI




Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rosedemon 20-6-2022 06:08 PM
menyampahnya tgk idup acah2 urban sangat ni
Quote anakmak 20-6-2022 06:26 PM
Org bodoh selalu perasan pandai
Pelik betul
Quote sleepandream 20-6-2022 07:18 PM
free apanya... kerajaan tanggung kos tu...
benda free mcm tol free masa hari raya haritu patutnya bg user free sticker RFID ke, upgrade mentenance yg urgent2 ke....
Quote gekkou 20-6-2022 08:47 PM
affected ya not effected
esok2 post picture holiday
Quote makneng 20-6-2022 08:58 PM
Tebal betul kulit muka anak teksi ni..setiap kali tweet bodoh dia published, setiap kali tu la sejarah n darren kang kena petik dek netizen.
Quote Orix 20-6-2022 09:01 PM
Cer suh dia naik lrt utk setahun … mampooo ?
Quote mizzmimi 20-6-2022 09:04 PM
Menteri apa apaknya skang?
Quote slyfynx 20-6-2022 09:04 PM
effect ≠ affect

Basically, effect is the noun, and affect is the verb.
So ko nk guna affected, bukan effected.
Quote hyie 20-6-2022 09:10 PM
asal heshe keluar statement bodo je, mesti netizen akan keluarkan kes lama heshe tu yach. Selayaknyalah heshe dicerca ummah
Quote airmineral 20-6-2022 09:13 PM
dia keje ke x?
dia naik ke lrt/bas masa peak hour weekdays?
kalau x naik, bek ko dia je la bonetttt

dr dulu aku da ckp ko jgn buka mulut, sama dgn mak tiri ko. buat kena kecam je
Quote Aneem 20-6-2022 09:19 PM
Vip stuck dlm jem pun polis lorat dok neno neno.
Mana nak rasa perit rakyat.
Hujung2 org bodo mcm nedbebal ni akan respon, sapa suruh tak jadi vip.
Quote mrsbale 20-6-2022 09:26 PM
Bodo. Bitter dgn rakyat dah knp.
Pastu acah gelak hujung2.
Kakbab much?
Quote emma.giggs 20-6-2022 09:32 PM
hyie replied at 20-6-2022 09:10 PM
asal heshe keluar statement bodo je, mesti netizen akan keluarkan kes lama heshe tu yach. Selayaknya ...

Tp seolah dia mcm xheran pon org dok up balik kes Darren tu..ke sbb dia tau mcm mn pon org ungkit dia tetap kebal sampai bile2.. bile la keturunan dia ni nk tersungkur merempat
Quote musangbodoh 20-6-2022 11:32 PM
technician......................
Quote alieyrina 20-6-2022 11:44 PM
Dia ni sebelum pos pasai isu semasa memang tak tanya sapa2 yg educated.. circa2 dia takda ka yg belajar tinggi

Sebelum nak post cer tanya sapa2..kau rasa aku tuwit mcm ni nampak bodoh tak ??
Quote pichee 21-6-2022 03:07 AM
Bodoh jugak die ni yea.
Quote .HannahMontana. 21-6-2022 04:38 AM
Ramai manusia di dunia  nampak macam hero , nampak macam samseng

tetapi bila di dalam kubur dialah yang paling menangis dan menyesal

sorry lahhhh bila dah mausk kubur maka  hiduplah ko dengan apa amal yg pernah ko buat didunia dulu

buat baik dibalas baik

buat jahat dibalas jahat
Quote she 21-6-2022 05:04 AM
Affect - aku malas makan nasi nanti dia affect aku punya diet

Effect - fuiyoooo effect CGI dalam movie ni betul2 best lah

Gitu lah bahasa mudah
Quote adeqbun 21-6-2022 07:44 AM
aku lempang jugak mangkuk ni kang..ko tru p keje mcm marhaen hari2 dlm tempoh sebln...naik la mrt ke lrt ke atau bas ke ape2 la..tgk ko bleh tahan ke tak...bkn gerak kol 10 ye..mcm marhaen biasa...ckp org memekak,ko tu tdo pon atas tilam emas..puih

Lihat semua komen(91)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 11:34 AM GMT+8 , Processed in 0.222342 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top