CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Kenapa Noki Semakin Kacak, Macam Oppa, Berseri Sangat"

20-6-2022 05:08 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2331| Komen: 20

Description: Selain MK, ahli lain dalam kumpulan K-Clique yang berjaya mencairkan hati para gadis di luar sana semestinya Noki.
Selain MK, ahli lain dalam kumpulan K-Clique yang berjaya mencairkan hati para gadis di luar sana semestinya Noki.

Hadir dengan pakej lengkap, wajah kacak serta bertubuh sasa, membuatkan ramai yang tergila-gilakan penyanyi itu.

Foto: IG

Terbaharu, dia muncul dalam sebuah video memaparkan lagaknya seperti seorang anggota polis. Dia akan menjayakan watak tersebut dalam sebuah filem yang bakal dilancarkan pada tahun depan.

Menurut netizen, gaya Noki dalam video tersebut saling tidak tumpah seperti watak Seo Dae-young lakonan Jin Goo dalam drama Descendant Of The Sun (DOTS).



“Kenapa Noki semakin kacak, macam ‘oppa’!” puji peminatnya.



“Macam Dae-young dalam drama DOTS. Berseri sangat,” komen seorang lagi pengguna TikTok. -CARI

Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote DayangKirana 20-6-2022 05:22 PM
Edited by DayangKirana at 21-6-2022 07:42 AM

iols dont trust if anyone looks handsome or pretty in TT.. bidaah je semua tuh!
Filter masing2 tak nak kalah..monyet pon jadi lawo pakai TT filter nih..
Quote msel 20-6-2022 07:02 PM
Kacak ke macam tu?
Quote uori 20-6-2022 07:06 PM
dah ghoper peti ais mesin dryer gambar baju biru tu
Quote hasniey 20-6-2022 07:16 PM
Video tu je nmpk molek sikit.gmbr bju biru hauk jgk
Quote Tembikaigoreng 20-6-2022 07:21 PM
Eeeee yucck
Quote pencintaABC 20-6-2022 07:23 PM
DayangKirana replied at 20-6-2022 05:22 PM
iols dpnt trust if anyone looks handsome or pretty in TT.. bidaah je semua tuh!
Filter masing2 tak  ...

Kan haritu iols ada la crush dgn mamat tiktok ni glowup hensem betol on tiktok. Nah sekali jumpa penuh jerawat mcm bulan & gigi tak tersusunnya. I is disappointed.
Quote selipar_hijau 20-6-2022 07:24 PM
@Kurex taknak rebah ke?
Quote takkizawa 20-6-2022 07:25 PM
Ok la. Tak la hauk sangat. Iols on jahh. Haha
Quote prince_marhaen 20-6-2022 08:20 PM
sebab badan kekar solid & well groomed je... other than that macam bebudak hip hop biasa-biasa je pun wajah & penampilan dia.... oklah sikit daripada MK gigi mentos tu..
Quote Kurex 20-6-2022 10:31 PM
selipar_hijau replied at 20-6-2022 07:24 PM
@Kurex taknak rebah ke?

Nak rasa lukukkan bahagian belakang noki.........
Quote gideoncross 20-6-2022 11:19 PM
Hauk taste pompuan2 tu.
Quote rosannazmia 20-6-2022 11:26 PM
Taste acik2 umur iols lah dia ni, uols apa tau?!
Quote kaedahnya 21-6-2022 06:56 AM
semoga beliau ada abang yang umur tua sikit tapi kekar macam beliau sori kurex i tiru ayat u huhuh
Quote purplelilac 21-6-2022 07:22 AM
Muka kemek mcm tempe, harap badan je. Nyah ko sana jgn perasan sgt!
Quote anilanil 21-6-2022 07:40 AM
My clinic rahsia nya
Quote KamikuP 21-6-2022 12:58 PM
Dia ni ke yg wartawan hauk rambut karatz raba dada  tempohari?
Quote nakkomenjugak 21-6-2022 08:13 PM
esbok dua pintu sangat
Quote ashilalat 21-6-2022 08:21 PM
Badan macam esbok ni ke taste terkini budak² sekarabg? Noki, julripin aku mcm x leh blah.
Quote azimodin 21-6-2022 08:21 PM
Kurex replied at 20-6-2022 10:31 PM
Nak rasa lukukkan bahagian belakang noki.........

Aummm sesuai sangat kalau nak buat live action slam dunk.

Lihat semua komen(20)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 07:39 PM GMT+8 , Processed in 0.071587 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top