CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Norreen Iman Pakai Baju Ketat Nak Jadi 'Gegirl' Dikecam Netizen

20-6-2022 10:43 AM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 6864| Komen: 65|Original author: Tatod

Description: Personaliti media sosial yang juga seorang pelakon, Norreen Iman tampil menjawab teguran wargamaya mengenai penampilannya dalam sebuah video TikTok yang didakwa terlalu ketat hingga menampakkan bentuk ...
Sumber TikTok


Personaliti media sosial yang juga seorang pelakon, Norreen Iman tampil menjawab teguran wargamaya mengenai penampilannya dalam sebuah video TikTok yang didakwa terlalu ketat hingga menampakkan bentuk badannya.

Pemilik nama sebenar, Norreen Iman Abdullah yang berusia 28 tahun itu berkata, dia memakai pakaian itu kerana yakin dengan bentuk badannya serta ingin lari daripada imej atau gaya seperti seorang lelaki.

"Saya tahu silap saya dalam video ini, saya memakai baju yang menampakkan saya ini wanita. Sebab apabila saya bekerja, kebanyakan pakaian saya seperti lelaki. Tipulah kalau saya tak ada rasa insecurities. Keyakinan itu ada tapi insecure pun ada dari segi badan yang besar.


"Jadi, apabila saya bekerja, pakaian saya biasanya blazer, baju lengan panjang, memang macam jantan. Cuma, sejak beberapa hari ni, saya bercakap pada diri sendiri, saya nak tukar penampilan sebab ada yang tegur saya asyik pakai seluar dan blazer je. 

"Saya nak Norreen ni gegirl, nak mencuba. SAlah ke nak mencuba jadi gegirl? Mungkin baju tu memang fit kat badan saya tapi masa kerja memang saya pakai jaket dekat perut, tutup punggung," katanya yang mempertahankan penampilannya itu.

Norreen yang pernah membintangi drama Rindu Awak Separuh Nyawa itu juga memohon agar warga maya tidak sesekali membabitkan suami dan dua anaknya dalam kecaman yang ditulis menerusi ruangan komen.


"Lagi satu, tak perlulah libatkan suami saya dalam hal ini. Suami aku memahami aku. Aku respek dia dan dia respek aku. Aku sayang dia, dia sayang aku, Dia tahu kerja aku macam ni dan aku selalu cakap kat dia boleh tak I pakai baju macam ni.

"Lagi satu pasal anak, satu benda yang saya tak setuju, awak bercakap pasal anak saya. Awak cakap saya tak malu ke dengan anak-anak. Apa maksud awak? Anak saya akan malu dengan saya? Awak nampak saya di media sosial, tidak bermakna saya begitu bersama anak-anak saya. Tapi, diorang tahu mak dia ni gila-gila.

"Saya hargai dan faham apa yang awak sampaikan. Insya-Allah satu hari nanti saya akan berubah menjadi seorang yang lebih baik terutamanya dari segi percakapan dan pemakaian cuma akan ambil masa sikitlah. 

"Saya minta maaf kalau jadi terlalu yakin dengan bentuk badan saya," katanya. - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ayukpingu 20-6-2022 11:20 AM
dah sedar diri kau tu influencer and public figure, pastu ada hati jadi gegirl cuba2 la amalkan hidup cara sihat. pergi exercise, makan kena jaga. tak kurus pun takpe asal jgn makin membesoorrr..pakai dress tu tak salah, cari la yang longgar2...ni lemak pun susah nak bernapas...aishhh
Quote prettyuglybabe 20-6-2022 11:31 AM
jenis yang esok mati sibuk suruh netizen delete blur gambar bagai..
Quote babelina 20-6-2022 11:33 AM
baju menjerit minta di lepaskn.. kt ofc nie pn ada yg mcmtu.. confident.. masalahnya.. kita tgk yg malu.. yg pkai tu x tgk cermin ker.. hmmm..tp dia nie blakon pandai.. bersahaja jer..
Quote Prickford 20-6-2022 11:43 AM
Muka hauk, body hauk. Kalau muka, body macam Emma, kalis kecaman chuolls.
Quote samshik 20-6-2022 12:25 PM
Die ni 28 ker 38???
Quote Pujangga22 20-6-2022 12:30 PM

muda plk 28 tahun...tapi mcm acik2 dah
Quote madknownz 20-6-2022 12:38 PM
sendat
lemas.....
Quote uori 20-6-2022 12:41 PM
dah macam labu sayung

#donekecam
Quote Kancilkering 20-6-2022 12:41 PM
muda umur dia….dh dia chubby….dh nk buat camne…….
Quote brunesss 20-6-2022 12:42 PM
annoying giler dia ni
Quote Peliktapibusuk 20-6-2022 12:44 PM
Nampak cam 38
Quote TomyamPuteh 20-6-2022 12:46 PM
Lakonan dia yg jd kakak Redza Rosli tu best. Tak kayu dia ni.
Quote kotakominami 20-6-2022 12:49 PM
Jeles pulak tgok badan dia ade shape...walaupun berisi tapi nampak kemas....
Quote gangerina 20-6-2022 01:12 PM
ya Allah lindungi la lidah ku dari kata2 yg bukan2....ya Allah....
Quote yondu 20-6-2022 01:30 PM
28 camni ke..dengan mulut mcm makcik2.takpe la, nt slim sikit nampak la usia tu muda lagi. i ingat da 37@38 ke..
Quote zeetot 20-6-2022 01:33 PM
Seriousa 28?
Quote nestea27 20-6-2022 01:34 PM
aku ni aagaknya dah terlalu tua nak fhm apa tu influencer la content creator la.
ada sorang pompuan yg ngaku content creator kat tiktok, nak je aku tanya apa content dia yang beri manfaat pada viewer
Quote lyshafull 20-6-2022 01:36 PM
nestea27 replied at 20-6-2022 01:34 PM
aku ni aagaknya dah terlalu tua nak fhm apa tu influencer la content creator la.
ada sorang pompuan  ...

Lol uols skang mmg tiktoker ramai yg ngaju content creator smpai berlambak klo cakap lebih2 nnti dyrg justifykan ape yg dyrg buat ape kegunaan dyrg tuk masa depan
Quote Wayree 20-6-2022 01:43 PM
Meolz bkn nk ngata tp awatlah sheol mcm tk senonoh sgt ye kt tik tokLawak ke cnggitu

Lihat semua komen(65)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 12:12 PM GMT+8 , Processed in 0.073008 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top