CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Selepas 4 Kali, Perkahwinan Kelima Paling Bahagia- Bulan Kedua Kahwin, Natasha Hudson Puji Suami

27-5-2022 05:29 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 9130| Komen: 47|Original author: Saiful

Description: Natasha Hudson meluahkan rasa syukur kerana Allah mengurniakan sebuah perkahwinan yang paling ikhlas pernah dijalaninya.
Natasha Hudson meluahkan rasa syukur kerana Allah mengurniakan sebuah perkahwinan yang paling ikhlas pernah dijalaninya.

Di Instagram, pelakon ini ada memuat naik satu posting khas buat suaminya, Muhammad Harits Jasmin.


Foto: IG

“Satu lagi bulan kita sayang. Selamat meraikan bulan kedua. Lama juga Tasha tunggu untuk kebahagiaan yang seikhlas ini. Dalam tak mencari itu, Yang Maha Esa pula memberi. 

“Kesabaran itu memang banyak hikmahnya bukan. Terima kasih awak untuk setiap saat dalam hidup saya. Sejujurnya saya boleh saja menulis karangan yang tak tiada noktahnya untuk menggambarkan perjalanan kita ini. 


“Kehebatan awak dan impak awak dalam hidup saya. Awak adalah indah dan tersangat indah.Jiwa awak indah. Saya sangat bersyukur. Semoga kita mencipta lebih banyak memori dan babak untuk dikongsi bersama semua orang,”katanya.



Foto: IG


Natasha juga berterima kasih  kepada semua pihak yang tidak berbelah bahagi mendoakan kebahagiaan dan kesejahteraannya bersama keluarga.

Natasha dan suami kelimanya itu berkahwin 27 Mac lepas dan majlis hanya dihadiri 10 orang saudara terdekat. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Paiya 27-5-2022 05:36 PM
baru dua bulan tu Tasha

mudah2an madah indah ini cuma untuk suami ke5 ini saja ya

Quote azimodin 27-5-2022 07:41 PM
Baru 2 bulan

Jangan nanti repeat ayat sama untuk next marriage
Quote BuBuComey 27-5-2022 07:46 PM
Untung jadi org cantik.
Quote sukacactus 27-5-2022 07:54 PM
Awal sgt lg kot
Quote che-cikL 27-5-2022 08:08 PM
Of course,

...dan boleh juga nanti,
selepas tujuh kali, perkahwinan kelapan paling  bahagia.

Quote lattehazelnut 27-5-2022 08:13 PM
Org yg ghairah celebrate monthsary ni samada bbnu.. xpun tau xkan kekal lama sgt utk celebrate anniversary..
Quote nakkomenjugak 27-5-2022 08:16 PM
You need to reserve that comment, sissssss
Harap yang ni menjadik laaa bahagia nya sampai akhir hayat
Quote TabletSusu 27-5-2022 08:27 PM
aku rs.. ex, ex, ex, ex dia tu x jaga dia sebagaimana yg dia harapkan kot. mungkin x romantik mcm dia harapkan. atau br je kawen terus tunjuk perangai sebenarnya. tu yg utk skrg ni, dia rasa bahagia sangat.

aku doakan bukan dia saja.. kita semua bahagia sentiasa dgn pasangan kita
Quote Pak.dolla 27-5-2022 08:30 PM
Kentut masih wangi..
Quote purplelilac 27-5-2022 08:35 PM
Emmm, perkahwinan ni x janjikan kebahagiaan selamanya. Good luck!
Quote SpyLeman 27-5-2022 08:36 PM
Aku mampu aminkan jer...sbb dia cakap yg baik2 dan tak sombong mcm seripah diva puk puk kelepuk
Quote syamzana 27-5-2022 08:39 PM
baikla...semoga kekal
Quote makcun14 27-5-2022 08:43 PM
Nikah lima kali satu hal, dan jugak ah lima kali kenal ngan in laws berbeza yach.
Hadap macam macam perangai lepas tu ciao berambus nikah lagi.
Tak mau komen banyak sangat takot next time dia jadik sister in law i.
At least tak sondol laki orang yach
Quote Mamajiyem 27-5-2022 08:48 PM
Semoga terus bahagia... insyaallah
Quote ReginaGeorge 27-5-2022 09:42 PM
Knp dia tak jaga penampilan somi dia, mcm gelandangan. Bglah laki tu pakai baju ikut size. Ni dah terheret dah..
Quote supernaturalee 27-5-2022 09:50 PM
Pic background hitam nmpk laki tu mcm besar sedap orgnya

Tp tgk pic lain nmpk kurus halus je

Anyway the most erotic with kahh

Quote dagusengett 27-5-2022 10:11 PM
budak surfer beach boy
gitula imej serabai depa
cantik anak dara dia dgn ex dia datuk tu
family exke-3 tu mmg kulit hitam manis
Quote awekjepun 27-5-2022 10:55 PM
Anak cantik tp syg tak mbesar dgn ibu. Anak2 dia ada mak tiri ke?
Quote sharlenetexas 27-5-2022 10:58 PM
Anak yang sulung tu kan rapat dgn ervinna?

Lihat semua komen(47)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 11:11 AM GMT+8 , Processed in 0.433326 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top