CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Astaghfirullah" - Netizen Mengucap Melihat Pakaian Anak Azhar Sulaiman Semakin Seksi

26-5-2022 10:00 AM| Diterbitkan: Cintaerina| Dilihat: 21421| Komen: 273|Original author: Cinta Erina

Description: Siapa yang tidak kenal dengan pelakon veteran popular iaitu Azhar Sulaiman? Untuk pengetahuan semua, Azhar berkahwin dengan Chempaka Emalin Pahamin yang merupakan orang kuat dalam Persatuan Pandu Pute ...
Sumber: Tiktok Leona


Siapa yang tidak kenal dengan pelakon veteran popular iaitu Azhar Sulaiman? Untuk pengetahuan semua, Azhar berkahwin dengan Chempaka Emalin Pahamin yang merupakan orang kuat dalam Persatuan Pandu Puteri Malaysia. 

Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan tiga anak dan salah seorang anaknya iaitu Kasih Iris Leona seringkali menjadi buah mulut netizen. 

Terdahulu, Leona pernah dikecam kerana tidak pandai bercakap dalam bahasa melayu. Bukan itu sahaja, Leona yang sering berpakaian seksi sambil menari di akaun Tiktok miliknya juga menyebabkan Azhar Sulaiman turut dikecam netizen kerana tidak pandai mendidik anaknya.  




Baru-baru ini, sekali lagi nama Leona menjadi perhatian ramai apabila dia memuat naik content di akaun Tiktoknya. Menerusi video itu, Leona berpakaian spaghetti dress berwarna merah jambu bersama seorang rakannya. 

Mereka kelihatan sedang 'menari' dengan berpakaian seksi dan ketat sehingga menyebabkan ramai netizen terpaksa bersuara kerana tidak sanggup melihat video itu. 


Oleh itu, ramai netizen yang menyuarakan rasa terkejut mereka apabila menonton video itu dan berkata tindakan Leona semakin menjadi-jadi. Di samping itu, ramai netizen yang mendoakan agar Leona semakin berubah kerana Leona secara tidak langsung telah merosakkan imej orang Islam. - CARI

Sumber: Tiktok Leona


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Rogue98 26-5-2022 10:14 AM
Leona ni baik...doakan jer lah..
Quote awex^returns 26-5-2022 10:15 AM
badan tak lawo macam orang dah beranak pinak
pakai ketat tak nampak seksi pon
nampak seksa je
nak jual badan ke apa
Quote nakkomenjugak 26-5-2022 10:19 AM
Kalau tak sanggup, tak yah tengok
Tengok jee video lain
Orang tengah darah muda tu haa
Quote makadek 26-5-2022 10:22 AM
Gundu anak mami makan sedap
Cutting tak ada
Quote Burong_Hantuk 26-5-2022 10:31 AM
MACAM guni beras
Quote dinosaurpink 26-5-2022 10:35 AM
Masalahnya retis ke dia ni?
Quote Aneem 26-5-2022 10:36 AM
Edited by Aneem at 26-5-2022 10:38 AM

Risau aku tgk bdk2 sekarang, makin lantang dan berani.
Paling ajaib, dpt sokongan padu mak bapak dan keluarga.
Complete pakej utk jadi liberal.
Quote pembacagosip 26-5-2022 10:36 AM
dalam jamban pun jadi, x faham aku bbnu skrg ni la. asal ada cermin besar kekdahnya
Quote addamnor 26-5-2022 10:38 AM
Gemok and body montok. Nak pakai macam tu make sure body letop dek.. baharu sedap cuci mata nak tengok. Ini takat body gundu gitu, off from the sight please..
Quote asamfish 26-5-2022 10:44 AM
Hish....seksi ke mcm tu?  Biasa la kan utk bbdk muda baya2 mcm tu.  
Quote SherryZass 26-5-2022 10:44 AM
Apa perasaan mak bapak tengok video anak macam ni?
Quote ekselen 26-5-2022 10:48 AM
SherryZass replied at 26-5-2022 10:44 AM
Apa perasaan mak bapak tengok video anak macam ni?

takde perasaan kot.. kalau ada perasaan malu lama dah tegur anaknya itewww
Quote doubleA 26-5-2022 10:53 AM
Buruknya background jamban siap terbuka lagi. Kalau ya pun tutup la. Posing kemahen tapi dalam jamban je. Btw bukan dia dulu kurus ke macam dipam2 pula body
Quote kiah_mai_pulak 26-5-2022 10:53 AM
awex^returns replied at 26-5-2022 10:15 AM
badan tak lawo macam orang dah beranak pinak
pakai ketat tak nampak seksi pon
nampak seksa je

bdn mcm telebih makan pil perancang je kan ???
Quote evlinne 26-5-2022 11:03 AM
addamnor replied at 26-5-2022 10:38 AM
Gemok and body montok. Nak pakai macam tu make sure body letop dek.. baharu sedap cuci mata nak teng ...

Ada je laki suka doc
Body banyak air katanya

Btw pinggang mana pinggang? Straight jeee
Sedeyyy!
Quote evlinne 26-5-2022 11:04 AM
kiah_mai_pulak replied at 26-5-2022 10:53 AM
bdn mcm telebih makan pil perancang je kan ???

Kaka kiah bukan suka komen menggelabah tetek ke
Lama tk nampak kaka kiah komen
Quote gigahertz 26-5-2022 11:07 AM
SherryZass: Apa perasaan mak bapak tengok video anak macam ni?

mak bapaknya mungkin loya tekak sebab pernah tgk muka anaknya lepas bangun tido
atau waktu tido.
Quote Thunderclouds 26-5-2022 11:09 AM
Mcm berisi sikit badan dr dulu. Baju tu patut xyah sarung tube. Level sopan dia dh tu. Aku lg benci yg berbungkus tp perangai mcm setan.
Quote _blackbird 26-5-2022 11:12 AM
betui kaa tak sanggup tu? ntah2 ko yg replay byk2 kali huhuhu. iols secara peribadi tak kisah nak seksi ke seksa cuma budak2 jaman now mmg muda2 dah chubby ke? ini kesan dari body positivity ke?

Lihat semua komen(273)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 11:07 AM GMT+8 , Processed in 0.086758 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top