CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Haritu Beria Kritik BFF Aku, Karma Is Real" - Anju Sindir Awal Ashaari

24-5-2022 06:02 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 5952| Komen: 40|Original author: LilRose

Description: Zarina Anjoulie dalam satu ciapan kelihatan puas dapat mengkritik pelakon dan pengacara Awal Ashaari berhubung kes khianat merosakkan palang pagar milik pengurusan perumahan, baru-baru ini.
Kredit foto: IG


Zarina Anjoulie dalam satu ciapan kelihatan puas dapat mengkritik pelakon dan pengacara Awal Ashaari berhubung kes khianat merosakkan palang pagar milik pengurusan perumahan, baru-baru ini.

Berikutan pengakuan tidak bersalah berhubung kes itu, Zarina atau lebih mesra disapa Anju berpesan supaya Awal tidak beria-ia menjatuhkan orang lain.



Kredit foto: Twitter


Dakwanya, Awal sebelum ini mengkritik hebat tindakan rakan karibnya, peguam, Nurul Hafidzah Hassan dan menganggap bahawa karma adalah benar kerana kita tidak tahu bila giliran kita akan jatuh.

"Lain kali tak perlu beria menjatuhkan orang, nak memburukkan orang sebab kita tak tahu bila kita pula akan jatuh," ciapnya.


Kredit foto: IG

Awal tak nak balas ke? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote missyL 25-5-2022 12:56 AM
Gitu bff
Mase bff kene kecam ade ke die back up?
Iols tnye sbb mmg x thu haha
Quote Orix 25-5-2022 01:00 AM
edisi cashhh ke ni
Quote Rogue98 25-5-2022 01:05 AM
Kau duk diam2 jer lah Anju....kau pun category kena cash berkali2 dah...karma lah sangat.
Quote OyaTonggek 25-5-2022 01:25 AM
nakkk mencapub jugek pompuan ni...dia usik org boleh...kalau org usik dia, abis telanjang org tu dia aibkan
Quote bukan_ustazah 25-5-2022 01:27 AM
Anju ni income dia memang datang dari sibuk hal orang je ke?
Quote hatikutertutup 25-5-2022 01:34 AM
Tapi ada betul anju cakap. Awal ini xyah usik case loyer tu. Bila ko nyibuk, level kooo dah mcm diana danielle level bangang
Bodoh. Skali kupu kupu .

Skali ko dpt cash terus
Quote yujin 25-5-2022 02:14 AM
bukan_ustazah replied at 25-5-2022 01:27 AM
Anju ni income dia memang datang dari sibuk hal orang je ke?

Ye kot????????????semua hal semua nk ambik tahu coyyy
Quote matjerk 25-5-2022 06:36 AM
Anju ni mix blood campuran mana agaknya?
Perangai x classy lngsung....
Menjoyahhhhh je kejenya.....
Quote missHaidiD 25-5-2022 07:15 AM
Tak pernah tak busuk la ko ni anju.  Dasar penagih

Aku nk tgk pulak karma org yg bela si bainun tu

Dasar penagih busuk.  Bdn gabak cmtu pun ada ati nk pakai bikini
Quote makton 25-5-2022 07:24 AM
masa awal hentam pijah aritu, minah ni senyap aje kan?
kata bff.. awat tak hentam Awal dari awal??
Quote Unagi 25-5-2022 07:27 AM
menci minah ni..kepam busuk
Quote Rachel_Green 25-5-2022 07:36 AM
makton replied at 25-5-2022 07:24 AM
masa awal hentam pijah aritu, minah ni senyap aje kan?
kata bff.. awat tak hentam Awal dari awal??
...

dia ada bekap,  rasanya kalau tak silap iolls baca dalam forum cari jugak..tapi tak ingat dah benang mana.
Quote makton 25-5-2022 07:39 AM
Rachel_Green replied at 25-5-2022 07:36 AM
dia ada bekap,  rasanya kalau tak silap iolls baca dalam forum cari jugak..tapi tak ingat dah bena ...

oo ada eh? maybe aku tak perasan gosip tu  
Quote xAthenax 25-5-2022 07:53 AM
makton replied at 25-5-2022 07:24 AM
masa awal hentam pijah aritu, minah ni senyap aje kan?
kata bff.. awat tak hentam Awal dari awal??
...

ada dia sound. anju kan? mana ada diamnya
Quote xAthenax 25-5-2022 07:58 AM
kaka tak suka pizah loya tu, lagi tak suka awal bajet perfect family ni, anju ni annoying tapi kaka  suka baca untuk entertainment purposes cam baca celoteh cep1.
Awal ni selalu cucuk jari tempat salah dari dulu lagi. Just becos orang kecam loya pizah tu, ko pun tumpang sekaki. Diam is better. Ada orang gila macam anju ni, pasti akan pulangkan paku
Quote swateng1 25-5-2022 09:19 AM
dan2 laa bff
Quote vanillaninja 25-5-2022 10:35 AM
Diam je la Anju oi.
Quote Pak.dolla 25-5-2022 10:39 AM
Edited by Pak.dolla at 25-5-2022 02:44 AM

Dua² aku x berkenan..tp awaladondang ni mmg dr dulu ka suka buat perangai mcm.ni? Dulu pernah terbaca bang pahrin pernah menangis sbb kena buli ka caner?
Quote aammyy 25-5-2022 10:44 AM
Ada la dia bising jugak time awal vs peguam tu ari

[Twitter]=https://twitter.com/ZarinaAnjoulie_/status/1518679855675572224?t=VQe9dhezyB9jxonRkyyDCQ&s=19]https://twitter.com/ZarinaAnjoulie_/status/1518679855675572224?t=VQe9dhezyB9jxonRkyyDCQ&s=19[/Twitter]

Lihat semua komen(40)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 11:46 AM GMT+8 , Processed in 0.202684 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top