CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

"Apa Hukum Buat Orang Terliur Ya, Ustaz?" - Ustaz Ebit Rilek Makan Waffle Guna Tangan

24-5-2022 05:32 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 1447| Komen: 9|Original author: LilRose

Description: Apa sahaja dilakukan idola pasti mencuri tumpuan, termasuk cara menikmati makanan.
Apa sahaja dilakukan idola pasti mencuri tumpuan, termasuk cara menikmati makanan.


Kredit foto: IG

Perkongsian pendakwah bebas Ustaz Ebit Lew makan waffle bersama sos coklat dengan bersahaja menggunakan tangan sudah pasti mendapat perhatian peminatnya.


Kredit foto: IG


Nampak makin sedap melihatnya makan begitu, kata mereka.

Menjengah ruang komen, pelbagai reaksi ditinggalkan warganet.

Malah, ada yang menyamakan wajahnya dalam video itu seperti watak permainan Super Mario!


Kredit foto: IG

Ada tak yang makan waffle bersos menggunakan tangan seperti Ustaz Ebit? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cucuq 24-5-2022 05:59 PM
lahhh ebit liew ke sejak bile die ade misai ni haha..
Quote Zack8hunter 24-5-2022 08:59 PM
mmg kedai makan dia, Paramount Coffee Shop tu punya signature dish waffle kan.. mcm2 perisa.. ok la, not bad juga rasa dia
Quote Mulotkoyak 24-5-2022 09:07 PM
Apo bondo ehhh nk citer ni
Quote anony-mous 24-5-2022 11:17 PM
Hodohnya bermisai mcm sex offender dah nengoknya
Quote matjerk 24-5-2022 11:21 PM
Benci tgk dia senyum kuntum mulut tu. Rasa mcm nk penampar
Quote missyL 25-5-2022 12:59 AM
Wehhhhh
Misai btol ke tu hahaha hahaha
I igtkn penyamar konon2 wat content tt muka same ngn lebit hahaha

Wehhhh
Nape misai die gitu
Hahahaaha
Klo tgok tgh down ketawa tros
Quote esbok 25-5-2022 09:18 AM
ku sangkakan filter
Quote kucingitam 25-5-2022 11:07 AM
super mario hahah
Quote bottombikini 27-5-2022 08:43 AM
Zack8hunter replied at 24-5-2022 08:59 PM
mmg kedai makan dia, Paramount Coffee Shop tu punya signature dish waffle kan.. mcm2 perisa.. ok la, ...

food kat kedai dia not bad, harga pun mampu milik

tapi paramount shah alam tu
tolong la curah clorox kat toilet kau deknon


Lihat semua komen(9)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 09:12 AM GMT+8 , Processed in 0.076703 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top