CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Remaja 16 Tahun Kemurungan Teruk, Trauma Layan Nafsu Seks Janda 'Gila'- Siap Dipaksa Makan Ubat Kuat

24-5-2022 04:26 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4116| Komen: 35

Description: Seorang remaja lelaki di Indonesia dikenali sebagai R, 16, terpaksa melayan nafsu serakah seorang janda berulang kali.
Seorang remaja lelaki di Indonesia dikenali sebagai R, 16, terpaksa melayan nafsu serakah seorang janda berulang kali. 

Lebih mengejutkan janda tersebut memberi ubat kuat kepada mangsa yang sekaligus menjadikannya trauma.

Tribun News melaporkan, kejadian yang berlaku di Kabupaten Nunukan, Kalimantan Utara, Indonesia menyaksikan mangsa terpaksa mendapatkan rawatan di Hospital Nunukan. 

Ujar Pengarah utama Hospital Nunukan, Dr Dulman, pihaknya telah menyediakan tiga doktor pakar bagi menangani masalah kesihatan remaja berkenaan yang menjadi mangsa keganasan seksual.

Foto: Tribun News


Mangsa mengalami kemurungan yang serius berikutan ‘didera’ secara seksual berkali-kali. 

Dia kini memilih untuk menyendiri, termenung dan kadang-kala ketawa serta bercakap seorang diri.

Malah mangsa juga mengadu gatal-gatal di bahagian kemaluan, takut kena penyakit kelamin. 

Wanita itu didakwa menyuap mangsa dengan ubat kuat bagi melawan nafsu serakahnya di atas katil dan pihak polis masih menyiasat perkara itu.

Menurut sumber lagi perkenalan antara mangsa dan janda berkenaan bermula menerusi aplikasi TikTok sebelum meneruskan perbualan di WhatsApp. 

Mangsa dilaporkan tinggal di asrama dan janda berkenaan sering kali ke sekolah mangsa dan mengaku R merupakan anak angkatnya.

Bukan itu sahaja, ibu kepada mangsa turut terkejut selepas mendapati telefon bimbit milik anakya mengandungi foto yang kurang sopan dipercayai milik SR.

Daripada cerita ibu mangsa, wanita itu sering menghantar gambar lucah kepada mangsa.

Bagaimanapun SR telah pun ditahan oleh pihak polis selepas menerima laporan daripada ibu mangsa. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote copy_paste 24-5-2022 04:27 PM
kesian,muda2 dah jd pemuas nafsu wanita
Quote rosedemon 24-5-2022 05:16 PM
mek janda ni pon cari la yang selevel. ni ko bantai budak setahun jgg
Quote cucuq 24-5-2022 05:26 PM
best ker main dgn budakk..kalo dh tua sgt atleast cari lah laki 30an ke atas
Quote Artemesiaa 24-5-2022 05:30 PM
Sendiri punya mahu sendiri yang pilih jalan tu kenalah hadap akibatnya
Quote ChildrenOfBodom 24-5-2022 05:32 PM
Mesti janda tu buruk mcm acik kepam.. kalau cun mcm luna maya takkan jadi depession mcm nie
Quote renko 24-5-2022 05:34 PM
ChildrenOfBodom replied at 24-5-2022 05:32 PM
Mesti janda tu buruk mcm acik kepam.. kalau cun mcm luna maya takkan jadi depession mcm nie

yela tu kot
hahahaha
Quote Normabaru 24-5-2022 05:39 PM
Ni mesti Kes filter nmpk lawa sekali jmp nah amek..kepam berkerakkk
Quote Skuau 24-5-2022 06:14 PM
tiber tingat...lipan...
Quote gigahertz 24-5-2022 06:22 PM
cucuq replied at 24-5-2022 09:26 AM
best ker main dgn budakk..kalo dh tua sgt atleast cari lah laki 30an ke atas

janda ni dia punya hayunan menyakitkan. tak reti hayun slow slow dia ingat naik kuda agaknya
Quote Nenasketum 24-5-2022 06:52 PM
Rasain, muda2 kekonon nak carik sugar mummy mungkin
Quote cucuq 24-5-2022 06:53 PM
gigahertz replied at 24-5-2022 06:22 PM
janda ni dia punya hayunan menyakitkan. tak reti hayun slow slow dia ingat naik kuda agaknya

Mgkin dh lama xdpt kan.so sekali dpt trus laju2
Quote Kitty_catz 24-5-2022 07:02 PM
And here's to you, Mrs. Robinson
Jesus loves you more than you will know
Whoa, whoa, whoa
God bless you, please, Mrs. Robinson
Heaven holds a place for those who pray
Hey, hey, hey
Hey, hey, hey



[youtube]nkXyreJV604[/youtube]

Quote mamajawie 24-5-2022 07:11 PM
Bak kata forumer atas ni, kalau janda tu cam luna maya mau jadi mayat si janda kena lunyai..tapi ni janda muka cam mimi peri sebab tu trauma habis..btw best ke main ngan budak ni?kalau umo sebaya lain la citer ni level akak ke acik ngan budak kot..
Quote dua_chzy 24-5-2022 07:14 PM
Edited by dua_chzy at 24-5-2022 11:16 AM

Sexual grooming oleh seekor predator betina.

Macam biasa, jika jantan yang kena, takda yang simpati. Dilawakkan lagik situasi tu, ada la. Coba jika remaja lelaki tu ditukar kepada remaja pompuan dan janda tu kita tukar jadik duda. Mesti respon berlainan diterima.
Quote Mulotkoyak 24-5-2022 09:12 PM
Tetibe teringat kalo janda tu mcm muke mimiperi....mau x seram berhantu dibuatnya
Quote gigahertz 24-5-2022 09:45 PM
cucuq replied at 24-5-2022 10:53 AM
Mgkin dh lama xdpt kan.so sekali dpt trus laju2

lepas tu kalau terpancut marah kita pulak.ntah hapa hapa
Quote Zazama 24-5-2022 10:15 PM
Dua kali 5, Lima kali 2. Sama2 bersengkokol. Apa nak jadi daaa!
Quote Nokiaman 25-5-2022 06:47 AM
rosedemon replied at 24-5-2022 05:16 PM
mek janda ni pon cari la yang selevel. ni ko bantai budak setahun jgg

Barang bermutu kot..
Dua genggam penuh gamaknya panjang...
Quote venom1 25-5-2022 07:03 AM
benda free memang sedap tapi lama2 asyik aksi sama je mesti bosan. kena cari cara lain.

Lihat semua komen(35)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 10:00 AM GMT+8 , Processed in 0.078250 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top