CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

The Gadys Makin Glamour, Nak Tiru Dolla Ke Ni?

24-5-2022 04:19 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2210| Komen: 28

Description: Kumpulan muzik baharu, The Gadys yang semakin meningkat naik tidak merasakan bahawa mereka muncul untuk menyaingi kumpulan muzik sedia ada seperti Defam dan Dolla.
Kumpulan muzik baharu, The Gadys yang semakin meningkat naik tidak merasakan bahawa mereka muncul untuk menyaingi kumpulan muzik sedia ada seperti Defam dan Dolla.


The Gadys yang dianggotai Nelissa Nizam, Aznie Azmi, Ayunie Rizal dan Faa Zaini berkata, kehadiran mereka adalah untuk memeriahkan industri seni tanah air.

Foto: IG

"Kami penambah rasa untuk industri. Kami nak meriahkan industri seni muzik tanah air," kata Nelissa kepada Harian Metro.

Tambah The Gadys, mereka juga menghargai setiap komen yang diberikan oleh netizen mengenai mereka.



"Kalau ada yang merasakan bahawa kami bersaing dengan mana-mana kumpulan sedia ada, kami hargai. Tapi, kami tak rasa begitu.

"Kehadiran kami menjadi alternatif atau memberi pilihan kepada penggemar muzik tanah air. Bak kata Dolla, lebih ramai lebih meriah," katanya.



The Gadys muncul dengan lagu Aidilfitri yang juga menjadi projek pertama mereka, berjudul Gadys Raya ciptaan Romeo, Glow Rush, Nick Ariff dan Acap Salim. 

Di YouTube, rata-rata memberikan komen positif dengan persembahan mereka, namun, tak kurang juga yang membandingkan mereka dengan Dolla. -CARI

Sumber: Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bankerpencen 24-5-2022 04:42 PM
Mari saya sedekahkan satu komen… ni anak sapa nihhh muka so-so sangat setiap seorang
Quote cruz2 24-5-2022 04:47 PM
Yg sorang tu bukan ke pelakon suam2 kuku?nelissa tu kot
Quote naina 24-5-2022 05:12 PM
Anak2 Indon ke masing2
Muka jawa tu ketara
Quote auntyonion 24-5-2022 05:27 PM
Urmmmmmmmmmm goodluck the gadys
Quote hanihan16 24-5-2022 05:33 PM
cruz2 replied at 24-5-2022 04:47 PM
Yg sorang tu bukan ke pelakon suam2 kuku?nelissa tu kot

i pun perasan. yg baring kat katil tu kan? asyik la baca nama group ni the gladys
Quote uori 24-5-2022 05:37 PM
patut letak nama The Makcys
Quote prettyuglybabe 24-5-2022 05:40 PM
muka kertu macam 30an gadis menda..
Quote Acikgomen 24-5-2022 05:45 PM
Harapkan shading je lah nak bagi nampak idong mancung sesekor neh
Anyway mak nelisa tuh keja htl selalu bagi vocer bukak posa free kat acik
Quote nakkomenjugak 24-5-2022 05:48 PM
Tak cukup meriah lagi ke industri dengan bbnu takde talent?
Quote mendeluk 24-5-2022 05:51 PM
Background Dolla nampak menarik. Yang gadys ini nampak jawa je semua. Background macam mana pulak?
Quote Perawankota 24-5-2022 06:08 PM
Lagu tu sedap.. Tapi sore korang mcm chipmunk.. Sorg je yg OK kot suara.. Udah2 lah.. Yang dah jadik mak org pon ada dalam tu..
Quote Normabaru 24-5-2022 06:44 PM
uori: patut letak nama The Makcys


Hahaha kan..muka kg xpadan dgn slutty...

Nk post jual bakat ke jual body..siap posing ntah pape..mcm xde agama
Quote shernazz 24-5-2022 06:45 PM
Iols baca cm the good days
Quote fadz84 24-5-2022 09:32 PM
Perawankota replied at 24-5-2022 06:08 PM
Lagu tu sedap.. Tapi sore korang mcm chipmunk.. Sorg je yg OK kot suara.. Udah2 lah.. Yang dah jadik ...

LoL ada mak budak ke? Celah mana gadyz nya.. huhuhu..
Quote AcikBuncit 24-5-2022 09:42 PM
Muka semua terlalu basic.. Ke bawah pada basic lagi.. Hohoho xda wow factor. Suara pn cm xleh g jauh.. Terkubur la ko dik belum sempat nk popular... Acik prefer dolla lagi.. Defam tu pn dlu mletop2.. Tp dorg cm dh agak berusia
Quote zuri154 24-5-2022 09:48 PM
Nmpk aura minah kilang
Quote bawangkecik 24-5-2022 10:12 PM
Defam tu mmg ada bakat. Ada suara, boleh dance, ada rupa. Tak menggedik. Jauh sgt nak compare. Hahaha
Quote Perawankota 24-5-2022 10:21 PM
fadz84 replied at 24-5-2022 09:32 PM
LoL ada mak budak ke? Celah mana gadyz nya.. huhuhu..

Ntahlah dorg ni... Sekadar nama ajer la
Quote Mary_jane 24-5-2022 10:41 PM
Bagi lah gegadis ni chance meriahkan industri muzik meski suara ala2 chipmunk. Harapkan tok vida dengan toklip?

Lihat semua komen(28)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 10:47 AM GMT+8 , Processed in 0.079448 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top