CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

"Merisik Di Habib Jewels" - Hanya Teman Beli Cincin, Gadis Terkejut Terus Dirisik Bakal Mertua

24-5-2022 03:16 PM| Diterbitkan: Cintaerina| Dilihat: 2179| Komen: 20|Original author: Cinta Erina

Description: Mendirikan rumah tangga merupakan impian setiap pasangan bercinta terutamanya yang telah bercinta selama bertahun-tahun, pasti status menjadi seorang suami atau isteri merupakan momen paling dinanti-n ...
Sumber: Tiktok Nad


Mendirikan rumah tangga merupakan impian setiap pasangan bercinta terutamanya yang telah bercinta selama bertahun-tahun, pasti status menjadi seorang suami atau isteri merupakan momen paling dinanti-nantikan. 

Bahkan, ada yang terus merisik ketika pertama kali bertemu dengan bakal menantu. Tidak disangka situasi sama berlaku kepada gadis ini apabila dia dirisik secara 'tiba-tiba'. 


Kisah mengenai gadis itu dikongsikan pengguna Tiktok dikenali sebagai Nad. Menerusi perkongsian itu, kelihatan seorang gadis dan wanita berada dalam premis barangan kemas. Menurut penceritaan, gadis itu menemani teman lelaki serta bakal ibu mertuanya untuk membeli sebentuk cincin di Habib Jewels.


Selepas selesai membeli cincin, kelihatan teman lelakinya tiba-tiba merakam seakan-akan ingin mengambil gambar gadis itu dan ibunya. Rupa-rupanya, ibu lelaki tersebut ingin terus merisik teman wanita anaknya itu. Hal itu membuatkan gadis itu terkejut sehingga dia tersipu malu ketika disarungkan cincin.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen mengucapkan tahniah kepada gadis itu dan dalam masa yang sama, ramai yang sempat memuji kecantikan wajah ibu lelaki tersebut. - CARI

Sumber: Tiktok Nad


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prettyuglybabe 24-5-2022 03:31 PM
pompuan tu anak yatim piatu ke?
Quote Siput_Sawah 24-5-2022 03:34 PM
Adakah parent girl ni dah tahu?
Quote KamikuP 24-5-2022 03:40 PM
Awat muka mak laki tu kelat?
Quote AbukRokok 24-5-2022 04:04 PM
KamikuP replied at 24-5-2022 03:40 PM
Awat muka mak laki tu kelat?

dipaksa

terpaksa
desakan anak  lelaki utk content?


Quote Normabaru 24-5-2022 04:39 PM
Sah lapar sohor
Quote hanihan16 24-5-2022 04:41 PM
muka maknya macam tak rela
Quote bunnyj3lly 24-5-2022 06:03 PM
prettyuglybabe replied at 24-5-2022 03:31 PM
pompuan tu anak yatim piatu ke?

Mungkin lah..

Kalau parents masih ada, agaknya parents pun sempoi2 je. Tak kisah adat budaya ni semua.. janji anak dikawinkan dengan lelaki helok..
Quote uda 24-5-2022 06:22 PM
Tak nampak tersipu2 malu pun
Quote ezacbee 24-5-2022 06:27 PM
Biasalah demi content.. tau dah
Riak muka mak cam xrela je. Tapi demi anak, tebalkan muka. Cian mak.
Quote cucuq 24-5-2022 06:58 PM
Mak mcm x happy jer
Quote nesloice 24-5-2022 08:47 PM
bapak cringe
Quote Zack8hunter 24-5-2022 08:49 PM
muka emak dia nmpk muda. muka bakal pengantin lak mcm kanak2 ribena
Quote esbok 25-5-2022 09:22 AM
pesen sekarang memang mata glued to the lens. i dont care anything else, i must be camera ready.
Quote giyomi 26-5-2022 06:04 PM
Edited by giyomi at 26-5-2022 06:08 PM

even klu parent dak ppuan dah tau, but is this the proper way?pastu bangga up kat medsos. ...wuteva lah
Quote Samerosie 26-5-2022 06:52 PM
Pesal merisik camtu, kau ingat ini movie omputih ke.
Quote bungarose 26-5-2022 07:43 PM
Parents perempuan iteew ok ker tak
Quote shop_girl 26-5-2022 10:49 PM
Org old school cam aku can't relate..merisik sepatutnya membabitkan keluarga kedua2 pihak..
Quote minahmanja 27-5-2022 07:26 PM
Girl ni tkde mak bapak ke
Quote hasniey 28-5-2022 03:46 AM
Maknya muka kelat je..trpaksa layan kan demi content anak..mak2 biasa suka ikut adat.dtg rumah,kenal2 keluarga.bukan tiba2 sarung cincin kt kedai mcmni

Lihat semua komen(20)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 10:05 AM GMT+8 , Processed in 0.199006 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top