CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Wah Banyaknya Hadiah Soraya" - Meriah Sambutan Ulang Tahun Kelahiran Anak Ain Edruce!

24-5-2022 01:52 PM| Diterbitkan: Cintaerina| Dilihat: 2178| Komen: 13|Original author: Cinta Erina

Description: Wajah permata hati selebriti ini dikatakan mewarisi ibunya. Selain nama yang klasik dan jarang didengar pada zaman ini, kecomelan anak kepada pelakon dan pengacara popular Ain Edruce sentiasa mendapat ...
Sumber: Instagram Ain Edruce


Wajah permata hati selebriti ini dikatakan mewarisi ibunya. Selain nama yang klasik dan jarang didengar pada zaman ini, kecomelan anak kepada pelakon dan pengacara popular Ain Edruce sentiasa mendapat perhatian ramai. Kecil-kecil lagi dah ramai peminat!


Baru-baru ini, Ain berkongsikan beberapa foto di akaun Instagram bersempena sambutan hari kelahiran pertama anaknya, Soraya. 

Menerusi posting itu, kelihatan Soraya memakai gaun labuh berwarna merah jambu sambil tersenyum riang ketika duduk di hadapan kek hari jadinya.

Ain mengambil kesempatan itu untuk mengucapkan terima kasih kepada tetamu yang sudi hadir untuk memeriahkan lagi majlis hari lahir permata sulungnya. Ain juga sempat berjenaka sekiranya setiap tahun hari lahir anaknya disambut seperti ini, mesti dia dan suaminya akan 'pokai'. 


Menerusi akaun Instagram Soraya, kelihatan Soraya mendapat hadiah sebuah kereta mainan daripada ayahnya. Amboi comel betul dia tersenyum manja di atas kereta.  

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminat telah mengambil peluang itu untuk mengucapkan selamat hari lahir untuk Soraya dan mendoakan supaya Soraya membesar menjadi seorang manusia yang berguna satu hari nanti. - CARI

Sumber: Instagram Ain Edruce


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote doubleA 25-5-2022 01:21 AM
Comel soraya. Pibedei
Quote missorange 25-5-2022 07:38 AM
Happy birthday Soraya..stay cute
Quote nowhite 25-5-2022 08:17 AM
Happy birthday soraya
Quote lasagna 25-5-2022 08:19 AM
Edited by lasagna at 25-5-2022 09:37 AM

comey nya lahaiii soraya ni, pibedey! haa xpe mak pak awk tak kn pokai insyaAllah, ada setgh org birthday party macam kenduri ya.
Quote chekacheku 25-5-2022 08:21 AM
Happy birthday soraya cerdik cantik solehah..
Quote Rogue98 25-5-2022 08:34 AM
Happy Birthday baby girl....so cute choya ni..
Quote heythere123 25-5-2022 09:35 AM
i suka tengok Soraya sebab dia nampak cheeky. Tapi i harap mak dia tak “jual anak” like what other celebs did.

Cukup la sekadar share gitu gini je
Quote makton 25-5-2022 09:36 AM
happy birthday cik soraya
Quote ibu_haritz 25-5-2022 09:38 AM
comel ye Soraya ni..ceria je mcm mak dia...tp jgn menggeletis sgt ye dah besar nnti
Quote tipah89 25-5-2022 09:57 AM
comelnya soraya
Quote moonela 25-5-2022 11:42 AM
So Ain ok ke tu kalau ada orang sembam muka anak dia kat atas besday kek?
Quote cucuq 25-5-2022 11:43 AM
happy birthday soraya..comeynya awak
Quote emera 28-5-2022 06:30 AM
Comey budak ni.

Lihat semua komen(13)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 10:09 AM GMT+8 , Processed in 0.076736 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top