CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Menari Terkinja-Kinja, Nampak Susu, Nora Danish Dikutuk Tua Tak Sedar Diri! "Dagu Pun Runcing Lain Macam"

20-5-2022 02:47 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 20077| Komen: 157|Original author: Saiful

Description: Nora Danish sentiasa berkongsi perkembangan terkini di Instagram.
Nora Danish sentiasa berkongsi perkembangan terkini di Instagram.

Penuh video pelakon ini menari menikmati hari-harinya.


Foto: IG

Namun bukan semua senang tengok Nora, lebih-lebih lagi penampilannya yang didakwa seksi.

Dalam video yang dimuat naik baru-baru ini, Nora menerima banyak kutukan dan di antaranya mengatakan Nora masih tak sedar diri terkinja-kinja menari walaupun dah berusia 40 tahun.



Malah ada yang suruh Nora tutup bahagian dada yang selalu terdedah.

Baca komen:


Malah ada juga yang menuduh isteri kepada Nedim ini buat muka disebabkan dagunya kelihatan runcing luar biasa.



Apa pun seronok tengok Nora sentiasa nampak muda macam ni, tak begitu? -CARI



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tasha 20-5-2022 02:56 PM
Laaaa aku rasa titok penyanyi bernombor lagi gedik dan poyo....
Quote bahagiaselalu 20-5-2022 03:01 PM
ND ni mmg tak akan berubah kalau kita komen apa2 pun.. hati dia dah kebal utk terima pandangan orang lain asalkan diri sendiri tu bahagia..
Quote afie_m 20-5-2022 03:01 PM
nampak sangat beza muka nora skrg ni...x yah tanya lah ..dah sah2 buat muka
Quote cmf_DetConan 20-5-2022 03:02 PM
mcm lain la muke nora skrg..
Quote Nnoor2 20-5-2022 03:04 PM
Dah kenapa semua artis melayu tua2 perangai gini?.muka kat tiktok mmg automatically nampak lain meh?
Quote Gumball 20-5-2022 03:06 PM
Nampak susu tang mana ntah.. [em:24:]
Hukaloh..kemahen naw dak-dak netizen niy dok perati dada ND...
Quote pembacagosip 20-5-2022 03:15 PM
aduhai sudah la acah2 comey tua dah
Quote JiEunTak 20-5-2022 03:19 PM
ex jejai dua2 suka menari
Quote mendeluk 20-5-2022 03:20 PM
Cakap lah apa-apa pasal dia. Dia takkan dengar
Quote maxim 20-5-2022 03:22 PM
muka saling x tumpah mcm anita sarawak
Quote asamfish 20-5-2022 03:23 PM
Ye...Ye...nanti esok2 nowa pakai hijab, sure nanti dipuji melambung khennnnn....mcm kes bini azri iskandar tu...dulu kemain kan dilabel2 mcm2, tup2 bila azri cakap she baik so on and so forth.....dahhhhhh pakat menyembah pulooookkkkk
Quote MsJules 20-5-2022 03:24 PM
She is being herself. That's the real her.
Quote Hypothetically 20-5-2022 03:25 PM
Muka dah mcm intan najwa. Dah tak nampak personaliti nora dulu, cute and sassy.
Quote chandrahusin 20-5-2022 03:27 PM
kenapa tak pakai talipinggang keledar
Quote toet2meoww 20-5-2022 03:30 PM
Tengok cerita puteri raya baru ni pun dah nampak sgt nd da berusia. Cume sikap je stil same, makin tak heran da org ckp ape kat die.
Quote tikusmontok 20-5-2022 03:31 PM
tasha replied at 20-5-2022 02:56 PM
Laaaa aku rasa titok penyanyi bernombor lagi gedik dan poyo....

Dorang tak penah tengok gamaknya? Mau muntah sebaldi
Quote white_musk 20-5-2022 03:34 PM
Menari itu dah nampak kertu  
Quote edoraixora 20-5-2022 03:34 PM
tu pasal penyanyi bernombor pun nak buat jugak

apesal muka nowa macam lain macam jer
Quote SpyLeman 20-5-2022 03:38 PM
Muka dia dah nampak seacuan dgn BFF dia yg berhidung pinokio tu

Lihat semua komen(157)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 11:21 AM GMT+8 , Processed in 1.386376 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top