CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mengarut! Chef Wan Bengang Hanya Dibenarkan Jumpa Cucu Sehari Dalam Masa 2 Minggu, Bermalam Pun Tak Boleh!

18-5-2022 08:03 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6534| Komen: 56|Original author: Saiful

Description: Datuk Chef Wan terkilan sungguh dengan keputusan sementara mahkamah yang hanya membenarkan dia berjumpa dengan cucu ketiganya sekali dalam dua minggu.
Datuk Chef Wan terkilan sungguh dengan keputusan sementara mahkamah yang hanya membenarkan dia berjumpa dengan cucu ketiganya sekali dalam dua minggu.

Di Instagram, Chef Wan meluahkan perasaannya.

Foto: IG

“Akhirnya dengan keputusan sementara mahkamah kami dapat berjumpa dengan Arriana, cucu ke-3 saya, sekali dalam 2 minggu selama sehari daripada ibunya. Siang ambil bersama malam kena hantar balik.”

Tambahnya dia pelik bila anaknya, Chef Riz bersetuju dengan peraturan tersebut.


 
“Tidak tahu mengapa anak saya bersetuju  dengan pereturan mereka pada peringkat ini. Bila tanya, ‘Its better then tak dapat jumpa langsung Pa’. 2x sebulan mengikut jam? Saya kata. Dia tidak boleh bermalam dengan kita."

Baginya, situasi tersebut adalah sangat tak masuk akal.



“Saya dapati keseluruhan keadaan ini sangat tidak masuk akal. Seolah-olah kita tidak berdaya dan tidak bersuara. Ramai  orang bercerai tetapi masih membenarkan kedua ibu bapa berkongsi hak penjagaan anak mereka."

Sebagai info, Putri Arianna Natasya merupakan hasil perkahwinan Chef Riz dan Shikin Maembong yang berkahwin pada 5 Disember 2014 dan bercerai pada 2016. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Burong_Hantuk 18-5-2022 08:22 AM
X Habes2 drama family si ponen nih
Quote redz85 18-5-2022 08:35 AM
bukti si riz memang tak tanggung jawab..

sib baik ada datuk yang masih sayang kan cucu
Quote HoneyManjer 18-5-2022 08:42 AM
adan uke kekekeke
Quote Nnasda53 18-5-2022 09:24 AM
Ok lah tu dari tak dapat jumpa langsung.
Dah besar budak tu kalau dia ingat atuk nya pandai la dia cari.
Quote Atata 18-5-2022 09:30 AM
Geli lah atok nenek yg over mcm ni. Bukan anak kau pon. Kalau ayah dia sndri ok, kau dah kenapa nak over
Quote prince_marhaen 18-5-2022 10:04 AM
mahkamah pun tau anak kau tak guna, muka pondan tapi kuat mencreettt merata sibuk nak kawin tukar-tukar bini.... kau hempok je lah anak bodoh kau tu.. sorang dah bahagia puki dah terjaga walaupun caras laki orang... btw mahkamah pun lebih arif situasi hidup kau pun tak sesuai dengan budak-budak, dah asyik bawak balik jantan atas katil kan... nasib cucu laki tu dapat perintah halang bermalam ngan kau ponen tua.
Quote rosedemon 18-5-2022 10:31 AM
meroyan tak habis2.
Quote auntyonion 18-5-2022 10:34 AM
Bapaknya pm xkisah sbb mls ke nape cepwan yg hoverrrr kesahh
Quote naina 18-5-2022 11:00 AM
Bapanya xkisah senang kira nak ke sana sini dengan bini baru nak melepak dengan member. Ada ada ni leceh kot nak jaga elok2 renyahhh bagi nya maybe.
Quote nawtylulu 18-5-2022 11:02 AM
nmpk nau bukn nk sgt jaga anak tu.. wt syarat je dpt jmpe jd la.. tok plak yg nk over..
Quote awenda507 18-5-2022 11:09 AM
comel cucu cw ni
Quote KelisaSilver 18-5-2022 11:23 AM
Jadi sekarang ni nak melawan Mahkamah ke apa cep?..... jgn kang di tuduh menghina mahkamah pulak..... ko ingat, ko byk duit.... semua kena ikut ckp ko je? hmmmm
Quote orkid_amani 18-5-2022 11:34 AM
prince_marhaen replied at 18-5-2022 10:04 AM
mahkamah pun tau anak kau tak guna, muka pondan tapi kuat mencreettt merata sibuk nak kawin tukar-tu ...

Itu la kn..ank2 dia ni kawin cerai banyak kali
Yg riz ni ntah perkahwinan yg keberapa dah..nsb la kawin cerai xdak ank .kalau ada jenuh
Quote damian_lee 18-5-2022 11:35 AM
Burong_Hantuk replied at 18-5-2022 12:22 AM
X Habes2 drama family si ponen nih

dah nama pun fonen
drama mmang xkan habis la
kadang benda takde pun jadi drama
Quote ezacbee 18-5-2022 11:57 AM
Comel. Elok la mak jaga. Bagi bapak jaga mau xterjaga.
Quote afie_m 18-5-2022 11:59 AM
comel cucu .. dah mahkhamah arahkan mcm tu..ikutkan ja lah
Quote newyork 18-5-2022 12:03 PM
Ada sbb la tu mahkamah buat camtu..
Quote hannan_rayyan 18-5-2022 12:07 PM
i think its high time chef ni let his children manage their own life and marriages, if they make mistakes let them learn, biarkan dia org lalui semua proses ni sendiri, there's so much you've done for them kan
Quote depresio 18-5-2022 12:09 PM
Respek chef wan

Lihat semua komen(56)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 09:56 AM GMT+8 , Processed in 0.078038 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top