CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Jangan Jadi Penunggang Agama, Tak Payah Gigih Buka TikTok Nak Sabotaj,"- Mawar Karim Bengang, Bakal Dedahkan S.A.M!

13-5-2022 04:29 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 4628| Komen: 18|Original author: Saiful

Description: Belum habis lagi kisah Mawar Karim. Bekas isteri Fizo Omar ini mendakwa ada invidu yang mahu sabotaj kehidupan dan perniagannya.
Belum habis lagi kisah Mawar Karim. Bekas isteri Fizo Omar ini mendakwa ada invidu yang mahu sabotaj kehidupan dan perniagaannya.

Di Insta Story, Mawar berusara tentang individu yang digelar 'S'.

Foto: IG

“Kepada S, tak perlu gigih upah create TikTok fake account semata-mata nak sabotage life, business, personal, reputasi saya, keluarga & orang yang tiada kaitan," tulisnya.


Via Murai


Mawar juga berpesan supaya 'S' menjadi profesional dan bukannya penunggang agama.

“Jadilah manusia yang profesional, bertauliah. One more jangan jadi penunggang agama atau munafik.”




Tambahnya, “Come on, tak perlu berselindung di sebalik nama S.A.M. One day orang akan tahu siapa awak & APA KEGIATAN YANG AWAK JALANKAN.

Selama ini saya diam, diugut macam-macam. Kita serah pada pihak berkuasa. Kita kan nak jumpa di mahkamah nanti, Malaysia ada undang-undang.”


Siapa S.A.M? Sama-sama kita tunggu pendedahan daripada Mawar. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 13-5-2022 04:50 PM
kau pun tunggang jugak masa jual tudung tu... walhal sama je kenalan politik sana sini, macamana boleh terlibat dengan skandal2 politik kalau takde kaitan dengan diorang at the first place? demi bussiness ke? kenapa tak dedah je siapa yang dengki sangat tu? sebab ada rahsia yang dia pegang ke? fishy lahhhh
Quote Kitty_catz 13-5-2022 06:53 PM
ni saja buat publicity morahan kut... kang senang nak up produk baru...gicheewww

.

ke adik beraadik ex laki hang saja buat loqlak?... tu la dulu angpa gaduh sana sini londeh sana sini kat socmed
Quote kikyou 13-5-2022 08:01 PM
Mawar Karim ni bukan artis, kan? Cuma janda artis je. Tu pun artis suam2 telinga kambing.
Quote Nham22 13-5-2022 08:07 PM
Adela tu yg x senang dgn mawar diva ni... Kot2x bini suami die skrg ka.. Hahaha... Spekuan saja
Quote doubleA 13-5-2022 08:11 PM
Dedah jela tak pun masa masuk court senang. Dok up status s situ sana sini ko ingat org tu takut ke, lagi galak saiko kang
Quote lyss0909 14-5-2022 12:53 AM
Gelabahhhhhh je lebeyh
Quote lyshafull 14-5-2022 02:27 AM
So betul ke dia jadik bini ke-2 ?
Quote gigahertz 14-5-2022 10:01 AM
kikyou: Mawar Karim ni bukan artis, kan? Cuma janda artis je. Tu pun artis suam2 telinga kambing.


bekas laki dia tu masa PH berkuasa dapat jugak la 1 ke 2 juta dalam rancangan apa ntah.
Quote _blackbird 14-5-2022 10:39 AM
off topic ex dia ni fizo tu mmg suka flirting2 ke. i few time la pernah bercakap2 dengan fizo ni paling latest last week kat janda baik. mmg dia sejenis suka tersenyum2 ke masa bercakap ke iols je rasa gitu. pape pon pipi fizo licin & gebu ahahaha
Quote nakkomenjugak 14-5-2022 03:18 PM
SAM sape?
Saya Anak Malaysia?
Quote kakakpositifker 15-5-2022 12:58 PM
_blackbird replied at 14-5-2022 10:39 AM
off topic ex dia ni fizo tu mmg suka flirting2 ke. i few time la pernah bercakap2 dengan fizo ni pal ...

Tak rasa pun dia  suka flirting. Cuma dia kan artis. Kena lah senyum walau letih. Nanti cakap dia sombong lak
Quote _blackbird 15-5-2022 03:00 PM
Edited by _blackbird at 15-5-2022 03:03 PM
kakakpositifker replied at 15-5-2022 12:58 PM
Tak rasa pun dia  suka flirting. Cuma dia kan artis. Kena lah senyum walau letih. Nanti cakap dia  ...

i ckp dengan dia bukan sebab dia artis pon atau nak bergambar i pon tak sedar dia fizo masa tu bila bercakap tgk muka dia few second baru perasan siapa dia. maybe sebab dia pon tak cari perhatian sgt org tanya baru dia jawap. kat janda baik aritu i nampak sorg lelaki ni tgh kemas2 tempat atv i tanya dia pukul berapa dia buka & harga. then dia reply hari ni tak buka lusa baru buka then dia explain la pasal atv dia tu sambil tersenyum2 then lepas dia senyum2 baru i sedar fizo omar rupanya. beberapa bulan sebelum nya i jumpa dia kat kedai emas memula i igt dia staff situ dia duduk dlm kaunter kedai emas tu i pon tanya la dia ckp dia tak kerja sini. huhuhu rupanya dia tgh shooting buat promotion video kedai emas tu

fizo ni nampak mcm biasa2 je bg i takda la hadap sgt nak bgtau dia artis ke apa. dia cakap pon soft spoken je gitu. org tanya dia jawap ajer. cuma i tak boleh tahan dia ckp sambil tersengih2 tu nampak mcm miang pula. kalau dia bukan artis ok kot sengih2 mcm tu
Quote anony-mous 15-5-2022 03:22 PM
Sejak akhir2 ni nmpk x classy mawar ni
Quote Lentera 15-5-2022 05:30 PM
Jenuh nak mikir sape SAM
Quote epal_putih 15-5-2022 06:54 PM
Sapo pulak sam tu...
Quote she 15-5-2022 07:12 PM
Kenapa kena masuk sini
Dia retis ke?
Selain janda retis
Skandal dengan vvip
Kantoi roblok menyorok bawah desbod
Meroyan pasal anak sad
Kawen bulan Feb

Pelislahhhh
Quote Burong_Hantuk 16-5-2022 04:30 PM
anony-mous replied at 15-5-2022 03:22 PM
Sejak akhir2 ni nmpk x classy mawar ni

pernah ke si mawar berkerak ni classy??
Quote totokreturn. 16-5-2022 04:38 PM
dia dah umumkan ke penikahan dia?

Lihat semua komen(18)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 09:19 PM GMT+8 , Processed in 0.073234 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top