CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Tersembul Semuanya,"- Emma Maembong Dikecam Semakin Seksi, Pakai Singlet Ketat Melekat

13-5-2022 11:38 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 12810| Komen: 113|Original author: Saiful

Description: Emma Maembong sekali lagi menjadi bualan panas selepas memuat naik gambar yang didakwa terlampau seksi.
Emma Maembong sekali lagi menjadi bualan panas selepas memuat naik gambar yang didakwa terlampau seksi.

D Instagram, ibu anak satu ini bergambar memakai singlet putih ketat dengan rambutnya digayakan dengan dandanan tocang biru.


Foto: IG

Difahamkan Emma kini berada di Seminyak, Bali Indonesia.

Di ruangan komen ramai yang tak senang tengok penampilan Emma.



Memang teruk dihentam dan ramai yang meminta Emma supaya menjaga aurat.

Bukan itu sahaja, mereka juga menghentam suaminya sebab membiarkan isterinya tayang badan di depan orang ramai.



Ramai juga yang merindui kesopanan Emma dulu semasa memakai tudung.

Setakat ini Emma tidak memberikan sebarang reaksi terhadap kecaman yang diterima.




Tak suka tak payahlah tengok. Jawapan cliche yang diberikan nanti, tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Thunderclouds 13-5-2022 11:44 AM
Pulis aurat & retis seksi berpisah tiada.
Quote SherryZass 13-5-2022 11:49 AM
Dah dia memang menyeksi kembali lepas dah free hair, apa yg nak terkujatnya netizen ni. Laki dia pun tak kata apa, mana maunya dia nak dengar kata2 netizen.
Quote Carcosa 13-5-2022 11:49 AM
Yg penting anak dia comel nau2
Quote doubleA 13-5-2022 11:51 AM
Lantak dia la, kubur masing2. Kalau rasa “dosa” tak tegur sesama muslim unfolo atau toksah ber ig sgt la. Kita boleh pilih tu. Kalau ko tak ambik tau hal retis dia nak terlungkup camana pun kita tak tau. Baik betulkan diri sendiri dan keluarga dulu
Quote evlinne 13-5-2022 11:54 AM
Halah2 ingatkan tersembul sgt nasi lemaknya
Helok je kopek dia duk dlm sarung kutang tu
Amende la netizen gigih tilik barang dlm sarung
Quote mamajawie 13-5-2022 11:55 AM
tu la sape soh bertudung kalu x reti..dah la netz suka nau jadi hakim aurat ni..dulu kalau djaman tahun 50-90s netz skang ni wujud rasanya hari2 meroyan dlam radio soh tutup aurat bagai..konfem la Malaya x jadi kena jajah time tu sebab penjajah takut ngan netz judgemental
Quote babelina 13-5-2022 12:01 PM
dia nie dh mmg mcm nie pas freehair tu.. x heran pn.. penah bc ada forumer kata laki dia nie pn bole tahan togak.. berjimba.. sesuai la tu..
Quote MISZZZ 13-5-2022 12:06 PM
hawa ni memang menyirap je aku tengok sekarang
Quote hotmak 13-5-2022 12:08 PM
putihnya kulit dia, badan kurus je, yg video chacha kena gigit tu baju raya dia ketat betul tapi duduk elok je tak tersembul lemak
Quote royaldanish 13-5-2022 12:15 PM
Netizen ni punnnn.. dh dia memang mcm tu. Takkan la berbaju kurung kat bali
Quote ezacbee 13-5-2022 12:21 PM
Bising2 tapi cuci mata..
Quote kotakominami 13-5-2022 12:27 PM
Cantik kulit dia...kalau macam ni laki carik lain gak tau taulah.....
Quote HoneyManjer 13-5-2022 12:27 PM
luls...takde koje...tapi da nama pun nurakazen...wakakkaka
Quote auntyonion 13-5-2022 12:29 PM
Laki dia pn xkisah knp netz nk peduli sgt
Quote nakkomenjugak 13-5-2022 12:32 PM
Halahhhh lupaaaa dah memasing time leak gambar pakai skirt dengan abang munturi muda tuuuuu
Quote anony-mous 13-5-2022 12:35 PM
Tp mmg terkejut jugak la. Sbb dia pernah bertudung. Biasanya akn ada rasa malu or awkward sikit bila terlebih seksi. Yg azali free hair pon kdg2 malu nk pakai singlet gitu.

Cuma persamaan org yg pernah bertudung tp lepas tu bukak tudung, tuhan tarik segala jenis rasa malu smpaikan lg over dari sblm tu. Emma, sasha 30k, kuin hanis kepam, adliza,

Tp suka tgk ank dia comel. Cuma x suka perangai kuat gigit
Quote nooriesz 13-5-2022 12:46 PM
sebok benauu netz ni.. lantak la diee..
Quote Normabaru 13-5-2022 01:06 PM
Alahaaiii netz ni...ko tgk 20% br dh gelabah..Minah rempit ni body tgh lawa..mmg la menayanggg..body ank 1 mmg cun except jah laaa..bagai dh mcm macit pakyuuuu
Quote ninnamina 13-5-2022 01:18 PM
semalam i saja godel2 ig anak dia, ternampak soramg budak husband dia pimpin time kat epot tu.. katanya anak maid dia..
terus i rasa bagunya diorng ni, anak maid pun dilayan mcm anak sendiri.. ada gak sipi2 namlak budak tu duduk sofa sekali dengan emma.

Lihat semua komen(113)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 05:38 PM GMT+8 , Processed in 0.172583 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top