CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Ya Allah Kacaknya,"- Jadi Imam Solat Tarawih, Neelofa Cerita Detik Jatuh Cinta Dengan Haris Ismail

11-5-2022 12:04 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 41513| Komen: 617|Original author: Saiful

Description: Neelofa dedah yang dia mula jatuh cinta dengan Haris Ismail selepas suaminya itu menjadi imam solat tarawih di rumah keluarganya pada tahun 2020.
Neelofa dedah yang dia mula jatuh cinta dengan Haris Ismail selepas suaminya itu menjadi imam solat tarawih di rumah keluarganya pada tahun 2020.

Kata Neelofa, Haris sebenarnya adalah orang terakhir yang dipanggil selepas beberapa nama lain tidak berkelapangan.

Foto: IG

"Kami pernah beberapa kali bekerjasama. Masa tu tahulah dia 'handsome'. Sewaktu puasa ketika Covid-19 tahun 2020, saya cari imam solat tarawih di rumah. Lepas tu, orang itu tak boleh, ini tak boleh.

"Akhir sekali saya terfikir pernah kerja dengan PU Riz, jadi panggil dia sajalah. Bila panggil, pertama kali pergi rumah mak, Ya Allah, terjatuh cinta," katanya di Meletop.



Neelofa menceritakan detik jatuh cinta itu dalam sebuah rakaman video.

Dapat dilihat Haris tersipu malu dan mencelah dengan berkata, "Cerita macam ni malu, cerita sikit-sikit saja. Okay cukup, ringkas, padat dan sampai."



Sementara itu pelbagai ragam semasa Neelofa dan Haris dijemput ke rancangan Meletop. -CARI

Tonton video: 




Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bulalof 11-5-2022 12:06 PM
kasihannnn....
Quote AbukRokok 11-5-2022 12:07 PM
Edited by AbukRokok at 11-5-2022 12:08 PM

skrg kita tgh sibuk mira basic dpt baby boy


bukan cerita lama tahun dulu2

Quote Masukkeluar 11-5-2022 12:08 PM
kiranya aku tak slh dgr la smlm..dia mmg mengaku dia yg ngorat puyu dulu.hahah punya la terdesak time tu nk cari laki. sbb tkut jd andartu..org skeliling dia pn dh kawin, dgn seteru pun dh beranak pinak time tu.

ptut la xsbr2 mencaras..bf org pn caras. ptut la amal meroyan skjp haritu. eeeii xmalu punya perempuan! lps tu acah2 suci terus berniqab.
Quote ezacbee 11-5-2022 12:09 PM
Aku rela alih ke TV2 daripada tengok kapel ni.
Quote missHaidiD 11-5-2022 12:09 PM
Cite caras bf org pun benak bngga nk mamps

Sampah
Quote Beribear 11-5-2022 12:11 PM
Euwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Quote fadz84 11-5-2022 12:12 PM
Blh plk puyu shoplot imamkan solat terawih kat rumah persendirian masa MCO ek.. hehehe
Quote babelina 11-5-2022 12:16 PM
aku tgk kt mana ntah video nie smlm.. kelakar btl.. hahaha..
ssh nk btl2 hidup sederhana sekiranya ko tetap mendonia.. kdg2 aku rasa jah nie lupa dia tgh berhijrah.. tp bkn saja pada pkaian ye..
Quote babelina 11-5-2022 12:16 PM
aku tgk kt mana ntah video nie smlm.. kelakar btl.. hahaha..
ssh nk btl2 hidup sederhana sekiranya ko tetap mendonia.. kdg2 aku rasa jah nie lupa dia tgh berhijrah.. tp bkn saja pada pkaian ye..
Quote Pak.dolla 11-5-2022 12:16 PM
Edited by Pak.dolla at 11-5-2022 04:30 AM

Tiba² kali ini dia kawin sama pencurang yg terang² memang cfm masa tu ada gf...ko x tuduh dia curang plk..
Quote samshik 11-5-2022 12:19 PM
Jual segala cter dlm janji gossip ko memenuhi forum ni kan??? Yucks, celah mana la kachak2 naw laki ko neh?? Xda beza ngan bangla karpet je pun.. Versi kashmir la sebab cerah
Quote honeybee1802 11-5-2022 12:22 PM
Nangis wak ngk pesen jah...ala2 tok vida berniqob  dah jubah ni...
Quote laksmanabentan 11-5-2022 12:23 PM
terawih tahun 2020 (April - May 2020) - masa ni MCO la kannn.....

bertunang November 2020 - kurang lebih 6 bulan kenal

nikah March 2021 - kurang lebih 4 bulan lepas bertunang
Quote epal_putih 11-5-2022 12:26 PM
Sepul minat jahlop ya ahhahahhahaha
Quote mizruncing 11-5-2022 12:31 PM
hahahhaah citer dia lagikkkk.. kekonon puyu malu sgt. pdhal kau pon kantoi dah ada gf masa tu kau gi try lopak plak
Quote asfaz 11-5-2022 12:31 PM
laksmanabentan replied at 11-5-2022 12:23 PM
terawih tahun 2020 (April - May 2020) - masa ni MCO la kannn.....

bertunang November 2020 - kurang  ...

Terang terangan tu langgar sop. Sendiri mengaku
Quote laksmanabentan 11-5-2022 12:34 PM
asfaz replied at 11-5-2022 12:31 PM
Terang terangan tu langgar sop. Sendiri mengaku

konsep tidak bersalah selagi tidak dibuktikan di mahkamah gitu....
Quote kiah_mai_pulak 11-5-2022 12:34 PM
hanjjjjjjjjj lahhhh xda kesudahannnnn cter jah n bininya. grrrrrrrrr
Quote HelgaPataki 11-5-2022 12:42 PM
Capture3.PNG
Bercanggahnya statement kau jahhhh dengan baju kat Meletop tu

Lihat semua komen(617)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 08:06 AM GMT+8 , Processed in 0.077962 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top