CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mawar Karim Dah Kahwin 5 Feb Di Bukit Tinggi Dengan Ahli Perniagaan, Mas Anizan Pun Ada Datang Majlis

22-4-2022 01:16 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 27160| Komen: 127|Original author: Saiful

Description: Mawar Karim dah kahwin dengan ahli perniagaan yang berasal dari Utara tanah air.
Mawar Karim dah kahwin dengan ahli perniagaan yang berasal dari Utara tanah air.

Perkara itu didedahkan oleh seorang sumber kepada Kosmo.


“Mawar tu dah kahwin dengan di Bukit Tinggi, Pahang."


Foto: IG

Disertakan sekali beberapa keping gambar pengasas jenama Tudung Fareeda itu dengan tirai latar (backdrop) tertera pangkal namanya dan lelaki berkenaan seperti digambarkan berapa pada hari bahagia mereka. 

Antara yang hadir ke majlis adalah pelakon era 1990-an Mas Anizan serta isteri kepada seorang menteri Kabinet.


“Dia dah 5 Februari,” tambah sumber.

Tak pasti sejauh mana kesahihahnnya tapi yang pasti Mawar pakai baju serba putih. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kepompong 22-4-2022 01:19 PM
kecoh la dia nak kawen nak skandel nak utang semua masuk gossip sini
Quote kepompong 22-4-2022 01:19 PM
i faham dia baik macam intan tu. tapi bukan retis kan
Quote chocobozhere 22-4-2022 01:20 PM
Teruk benar aku rasa hari ni sampai mawar karim aku baca as maya karin... Huhu.
Quote hzln 22-4-2022 01:37 PM
chocobozhere replied at 22-4-2022 01:20 PM
Teruk benar aku rasa hari ni sampai mawar karim aku baca as maya karin... Huhu.

Aku pun baca maya karin, sama teruk kita sis
Quote xAthenax 22-4-2022 01:39 PM
chocobozhere replied at 22-4-2022 01:20 PM
Teruk benar aku rasa hari ni sampai mawar karim aku baca as maya karin... Huhu.

sama,  kaka masuk sini sebab baca Maya Karin
Quote xAthenax 22-4-2022 01:39 PM
hzln replied at 22-4-2022 01:37 PM
Aku pun baca maya karin, sama teruk kita sis

kita serupa mek
Quote pembacagosip 22-4-2022 01:45 PM
tepek la pic huhuhuhu
Quote SherryZass 22-4-2022 01:47 PM
Ni lagi advance gossipnyehhh, dah kahwin chuolls. Thread sebelah baru mengenali hati budi. So, mawar ni artis kah? Bukan setakat ex-bini artis je ke?
Quote JDT 22-4-2022 01:49 PM
Ex wife artis je pun tapi dikenali, lebih baik masuk bod gosip personaliti saja.
Quote samshik 22-4-2022 01:56 PM
Sapo laki dia?? Tu je nk tau
Quote nuralisa 22-4-2022 01:58 PM
chocobozhere replied at 22-4-2022 01:20 PM
Teruk benar aku rasa hari ni sampai mawar karim aku baca as maya karin... Huhu.

samala .. knp ek??

Quote epal_putih 22-4-2022 01:59 PM
Sape laki tu
Nape sbunyi2 klu betul
Quote elzy 22-4-2022 02:12 PM
Tetiba Mawar Karim seperti celebrity.. Wartawan dok mengekor sana sini korek cerita sensasi.. Hurrrmmmm..
Quote babelina 22-4-2022 02:14 PM
mls la nk taw citer dia.. sendu jer.. x best pn..
Quote gekkou 22-4-2022 02:33 PM
wow!! dah bertaraf artis sekarang
bila keluar album ? berlakon drama/ filem apakah?
kalau dah kahwin, tahniah
i believe dia ada hak utk warwarkan atau tidak
sementelahan dia bukan artis yang wajib report aktiviti pada netizen 24/7

kalau betul dia dah kahwin
boleh la laki baru tolong bayar hutang
yang katanya bakal menyebabkan she bankrupt
kalau betul she berhutang
Quote Nenasketum 22-4-2022 02:41 PM
Senjak bila si mata fake ni retis wey
Quote nafham 22-4-2022 02:52 PM
chocobozhere: Teruk benar aku rasa hari ni s ...


Ya auloh sis... bawak mengucap sis... adakah esok2 kami terpaksa bgtau reporter, arwah tersalah baca nama adalah petanda yg beliaw akan pergi meninggalkan kami semua di sini.. [em:9:]
Quote Normabaru 22-4-2022 02:53 PM
Lapa tahap tenuk ke ni
Quote mamajawie 22-4-2022 02:58 PM
chocobozhere replied at 22-4-2022 01:20 PM
Teruk benar aku rasa hari ni sampai mawar karim aku baca as maya karin... Huhu.

panas sangat ke cuaca kat tempat sis sampai baca tringat kat maya karin?

Lihat semua komen(127)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 07:32 AM GMT+8 , Processed in 0.080531 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top