CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bainun Muncul Di Belakang Ketika Live, Mesti Betty Banafe Tahan Je 'Menyirap' Kan?

22-4-2022 04:45 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 6197| Komen: 52|Original author: LilRose

Description: Kes Adik Bella yang dianiaya pengasas Rumah Bonda, Siti Bainun Ahd Razali sememangnya perhatian seluruh masyarakat Malaysia.
Kes Adik Bella yang dianiaya pengasas Rumah Bonda, Siti Bainun Ahd Razali sememangnya perhatian seluruh masyarakat Malaysia.

Malah, ramai hadir ke perbicaraan mahkamah sebagai tanda sokongan kepada remaja orang kurang upaya (OKU) itu termasuk Betty Banafe.


Kredit foto: TikTok

Terbaru, Betty membuat video sesi live ketika dia dan pasukan sukarelawan menunggu di luar bilik perbicaraan memandangkan mahkamah mengehadkan jumlah individu di kamar mahkamah.


Kredit foto: TikTok


Bagaimanapun, apa yang menarik perhatian ramai adalah kemunculan Bainun yang lalu di belakangnya mencetuskan pelbagai reaksi di kalangan warganet melihat situasi tidak disangka itu.


Kredit video: TikTok Zaitrisya Othman

Kredit foto: TikTok

Mesti Betty dan kawan-kawan tahan je 'menyirap' masa tu kan? Semoga keadilan berpihak kepada Adik Bella. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote apalancut 22-4-2022 06:05 AM
err.. apa motif beria sampai menyemak ramai2 dekat mahkamah? apa kaitannya si betty ni dgn adik bella?
Quote zidane_ziege 22-4-2022 06:08 AM
nasib baik tak kena choke slam dgn bainun
Quote Buritan 22-4-2022 06:33 AM
apalancut: err.. apa motif beria sampai m ...

Depa kumpul ramei ramei ni leh effect kptusan bella tak.  Tanye bebetul ni.. aku tgk mcm najib anwar .. ramai sggh berkumpul ujung ujunh salah gakkk.. mcm kes budak india convert isle.. kumpul reramei gak ujung ujung mhkmh tetap ckp hugane ikut hugame mak.. soo..
Quote kepompong 22-4-2022 07:07 AM
first time tengok muka dia … omg . technically rumah i dekat sgt dgn rumah betty banafe … walking distance (tapi penatla kalau bebetul nak berjalan… naik keta/basikal kejap je) i tahu sbb rumah dia tepi jalan , Dulu2 masa dia nak buat rumah (under construction) ramai sebut2 “tu rumah betty banafe” padehal i tak kenal dia &  muka dia macamana tak tahu  sbb tak brp ambik tahu pasal retis2… tapi i rajin kepoh2 baca sini reply2 walo hakikatnya clueless siapa OkG tapi i rajin “study” setiap posting tu heheee
Quote kepompong 22-4-2022 07:08 AM
Buritan replied at 22-4-2022 06:33 AM
Depa kumpul ramei ramei ni leh effect kptusan bella tak.  Tanye bebetul ni.. aku tgk mcm najib anwa ...

demi content




trend masakini. kecuali kita
Quote kepompong 22-4-2022 07:09 AM
lerr kat ci ke.

ini isu semasa kah  .

penting kah berita ini
Quote kepompong 22-4-2022 07:09 AM
Bosannya berita
Quote kepompong 22-4-2022 07:10 AM
tadi masa comment mati2 i igt kat bodgos


MOMOD . perlu berita sampah camni masuk ci
Quote matjerk 22-4-2022 07:24 AM
apalancut replied at 22-4-2022 06:05 AM
err.. apa motif beria sampai menyemak ramai2 dekat mahkamah? apa kaitannya si betty ni dgn adik bell ...

Nak bagi public pressure... ok gak tu
Quote Decaffeinated 22-4-2022 07:27 AM
mungkin kah Siti Bainun telah dianiaya oleh fitnah netizen... sama2 kita nantikan

ada satu komen kat atas tu mula2 puji Siti Bainun ni baik peramah apa semua bagai tapi disudahi dgn harapan dia bersalah. Apa punya pemikiran lah

Quote Decaffeinated 22-4-2022 07:36 AM
kepompong replied at 22-4-2022 07:10 AM
tadi masa comment mati2 i igt kat bodgos

ko tengok di hujung artikel tu ada signature besar momod pun tak boleh sentuh.

orang yang sama ja buat nick banyak2 untuk buka thread isu tengah panas. Tak kan tak nampak permainannya di situ


Quote makton 22-4-2022 07:45 AM
dah tak de keje sgt ke artis2 ni sampai berkuntum dpn mahkamah?
Quote AbukRokok 22-4-2022 11:33 AM
Buritan replied at 22-4-2022 06:33 AM
Depa kumpul ramei ramei ni leh effect kptusan bella tak.  Tanye bebetul ni.. aku tgk mcm najib anwa ...

xpe janji dpt mempengaruhi mahkamah raykat katanya

padahal mahkamah raykat style zaman2 purba

Quote EvieWanKenobi 22-4-2022 11:39 AM
semoga terbukti bersalah..
Quote Artemesiaa 22-4-2022 11:49 AM
Menyirap je dia melihat
Quote ezacbee 22-4-2022 11:52 AM
Rajin tol retis2 dtg sana. Xde job ke
Quote Buritan 22-4-2022 12:02 PM
kepompong replied at 22-4-2022 07:08 AM
demi content



Tu laa.. byk betul masa hangpa nak bertenggek kat mhkmh tuu.. aku sokong bella tp nak bertenggek situ sorilaa.. aku nak nyuci jmbn.. nak cuci pinggan.. buang taik kucing.. ahh byklaa keje aku
Quote doubleharmonic 22-4-2022 12:34 PM
boleh ke rakam buat live bagai? hakim dah kata jangan bagi komen kes sedang berjalan?
Quote eragon 22-4-2022 01:06 PM
Dia ni dulu vocalis band Lela kan. Hits dengan lagu Bidadari.

Lihat semua komen(52)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 07:05 AM GMT+8 , Processed in 0.091695 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top