CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Lihat artikel

"Nangis Tengok Macam Istana," - Netizen Teruja Tengok Bilik Air Aliff Syukri

11-2-2022 01:24 PM| Diterbitkan: Cintaerina| Dilihat: 4544| Komen: 49|Original author: Cinta Erina

Description: Siapa yang tidak kenal dengan usahawan berjaya yang popular di Malaysia iaitu Dato Aliff Syukri. Dato terkenal dengan sikapnya yang suka melayan peminat di akaun sosial medianya.

Sumber: Instagram Aliff Syukri 

Siapa yang tidak kenal dengan usahawan berjaya yang popular di Malaysia iaitu Dato Aliff Syukri. Dato terkenal dengan sikapnya yang suka melayan peminat di akaun sosial medianya. 

Dahulu kita pernah melihat Dato berkongsikan gambar banglo barunya. Baru-baru ini, Aliff telah memuat naik gambar bilik airnya yang ala-ala bertaraf hotel untuk dikongsikan bersama peminatnya di akaun Instagramnya.


Disebabkan ramai yang mahu melihat 'design' bilik airnya, maka dia menunjukkan kawasan bilik air itu termasuklah bilik persalinan.

Ternyata memang besar bilik airnya seolah-olah kita melihat satu buah rumah. 'Bathtub' untuknya berehat kelihatan seperti ala-ala jakuzzi. Cantik, luas dan tersusun rapi bak kata orang 'open concept'.

Sumber: Instagram Aliff Syukri 

Sememangnya harga untuk membuat bilik air sebegitu memakan beratus ribu ringgit, tetapi tidak menjadi masalah bagi Dato Aliff Syukri kerana dia merupakan seorang usahawan yang berjaya. 

Mesti ramai di antara kita yang menginginkan bilik air yang cantik dan luas seperti di rumahnya. 

Namun kita perlu bersyukur dengan apa yang kita ada. Bukan mudah untuk Dato Aliff Syukri menikmati kehidupannya yang sekarang ini kerana kejayaan tidak akan datang bergolek. 

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen memberikan pujian dan ada juga yang berhasrat untuk memiliki bilik air yang luas dan cantik itu. -CARI

Sumber: Instagram Aliff Syukri 

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote azie5zoe 11-2-2022 02:47 PM
Buff tap pun buff taplah.
Quote swimswim 11-2-2022 02:59 PM
Buff tap.

Just so everyone know, caption tu mmg sengaja di-typo kan. Copywriter punya keje
Quote lattehazelnut 11-2-2022 03:22 PM
80s sgt design..
Quote tompie 11-2-2022 03:26 PM
background music annoying gile. Tapi mmg byk betul duit dia ni..
Memang mcm istana la toilet tu aku imagine (sebab istana yang diduduki pun aku tak pernah masuk).
Quote kotakominami 11-2-2022 03:27 PM
Bukan dia guna sgt tu..rumah pon buat showroom jer....tgok kalau datin masak ke makan ke kat dapo kecik tuh...
Quote Rogue98 11-2-2022 03:28 PM
Tak suka design dia....nak bermarble bagai....tempat mandi berak kencing jer pun...
Quote aammyy 11-2-2022 03:36 PM
Tak berkenan jugak design dia. Too gold - vibe datin tu kuat sgt dgn langsir ropol2.
Quote kaseh80 11-2-2022 04:14 PM
Sooooooooo Outdated
Quote hzln 11-2-2022 04:15 PM
Satu lagi thread netizen teruja
Quote lolipopmanish 11-2-2022 04:38 PM
Nape mata iols tgk tak lawo design tu?
Tak nampak classy pon
Quote mendeluk 11-2-2022 04:44 PM
Like to me iols tak suka rumah besar2. Jenuh nak jaga. Rumah besar2 ini sangat WAJIB ada maid ya. I’d prefer staying condo kahkah
Quote intan244 11-2-2022 05:00 PM
buruknya id
Quote hzln 11-2-2022 05:03 PM
Low class sungguh taste puak2 pemuja org kaya neh, jamban langsir ropol2 pun nak teruja
Quote jijilaaa 11-2-2022 05:50 PM
design dia sangatlah murahan pprt..tak nampak eksklusif langsung. terlalu banyak corak dan design sana sini. sngat tak kena
Quote addamnor 11-2-2022 06:09 PM
Edited by addamnor at 11-2-2022 06:11 PM

Sorry hodoh dan tak aesthetic iya design bathroom lagu tu. Semak. Dia tak pernah masuk 5 star hotel and get inspired dari situ ke utk design bathroom? Tak pun google lah di pinterest utk tengok high end design.
Quote Adrif 11-2-2022 06:11 PM
aku kalau toilet besar gedabak ni jadi rasa tak selesa
lagi2 certain toilet hotel yang ala2 premium, platinum version

dengan jacuzi bubble bubble amendooo
aku nak berak pun terkepot-kepot malu sorang-sorang
rasa macam berak tengah living room pulak. selalu toilet, jamban tertutup, baru rasa privasi gitu
kalau ada kemungkinan camera celah2 hiasan tu, nasib ko la tengok montot aku yang gebu neh
hari2 ketuk ketampi yah   
Quote dejure 11-2-2022 06:28 PM
Orang kata mcm istana masalahnya korang pernah tengok ke bilik air istana tu mcm mana? Entah2 toilet istana pon biasa2 aje.
Quote epal_putih 11-2-2022 06:35 PM
Jamban jer kut... huhu
Netijen mana menangis tu
Quote buapakperut 11-2-2022 07:05 PM
Pesyen umah die macam ketinggalan zaman

Lihat semua komen(49)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 10:24 PM GMT+8 , Processed in 0.085077 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top