CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Putera Mateen Dan Pasangan Di Istiadat Perkahwinan Diraja Brunei

27-1-2022 05:23 PM| Diterbitkan: kp5x| Dilihat: 15864| Komen: 98|Original author: kp5x

Description: Majlis Istiadat Perkahwinan Puteri Sultan Brunei, Pengiran Anak Puteri Fadzilah Lubabul Bolkiah bersama pasangan beliau, Awang Abdullah Nabil Mahmoud Al-Hashimi yang berlangsung selama 10 hari bermula ...
Majlis Istiadat Perkahwinan Puteri Sultan Brunei, Pengiran Anak Puteri Fadzilah Lubabul Bolkiah bersama pasangan beliau, Awang Abdullah Nabil Mahmoud Al-Hashimi yang berlangsung selama 10 hari bermula 16 Januari telah pun berakhir pada 26 Januari.


Selain daripada tumpuan yang diberikan kepada pasangan pengantin diraja, satu lagi pasangan yang turut menarik perhatian adalah adinda kepada Pengiran Anak Puteri Fadzilah, Pengiran Muda Abdul Mateen Bolkiah dan Anisha Rosnah Isa Kalebic. 

Kelibat Anisha yang sentiasa dapat dilihat di sisi Putera Mateen di dalam foto-foto sekitar Istiadat Perkahwinan Diraja itu menguatkan lagi spekulasi yang bermula sekitar awal tahun 2020 yang mengatakan cucu kepada negarawan Brunei, Pehin Dato Haji Isa itu adalah bakal isteri kepada Putera Mateen.


Foto : Instagram bruneiroyals, majalah remaja

Hasil pandangan mata netizen yang tajam juga berjaya menemukan cincin yang dikatakan pernah dipakai oleh bonda kepada Putera Mateen di jari Anisha.

Tidak banyak maklumat yang dapat dicari berkenaan gadis ini, laman instagram miliknya juga telah hilang, dikatakan akibat diserang 'cewek-cewek gila Indonesia' yang obses dengan Putera Mateen.


Foto : Instagram support.anishaik



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hareeeesah 27-1-2022 06:49 PM
So cantik.. takkan la dia nak pilih org marhaen plak kan. Kang jakun plak kawin royal family jd cm kes……. ada agenda terkantoi la bagai ²
Quote schabella 27-1-2022 07:21 PM
Lawa.. Sesuai ls tu
Quote laksmanabentan 27-1-2022 07:54 PM
sesuai la tu kannn....
takde anak2 raja kat semenanjung yang berjaya pikat ekkk...
kot2 la anak Sultan Pahang ker gitu....
Quote aysia19 27-1-2022 08:08 PM
ok la sekufu.. iols cannot imagine kalau dapat ke lemak. Hhaha
Quote husie91 27-1-2022 08:59 PM
Siapa tahu apa maksud negarawan brunei tu?
Quote lola0311 27-1-2022 09:29 PM
bff to gf gittew
Quote Tembikaigoreng 28-1-2022 08:22 AM
Ig hilang akibat diserang cewek² indo muaheheheg...yg Malaysia jaga perangai Yee. Jgn buat malu
Quote makton 28-1-2022 08:35 AM
cantik.. sama padan
Quote umbut 28-1-2022 08:40 AM
Ni kalo kat malaysia.. Mesti acik2 lobainita komplen bertudung tapi nampak leher.. Kulu kilir dosa
Quote jlo 28-1-2022 09:32 AM
sepadan sangat
Quote Suchi 28-1-2022 09:40 AM
Mcm muka2 dia gak, kacukan ke?

Yg gegadis tu dh kenapa korang igt putera raja tu mcm watak cite pepetang tu ke? Tiber boleh jatuh cinta ngan marhaen bagai.

Walaupun rupa dia biasa2 je tp dia putera raja bawak2 la sedor diri skit.
Lagi satu yg korang hadap sgt ke anak raja dh kenapa?berpotensi tinggi utk dimadukan tau.
Quote Incanto 28-1-2022 09:43 AM
nice couple
Quote gideoncross 28-1-2022 10:04 AM
hareeeesah replied at 27-1-2022 06:49 PM
So cantik.. takkan la dia nak pilih org marhaen plak kan. Kang jakun plak kawin royal family jd cm k ...

Mmg dia xkn pilih Marhaen pun, pompuan2 Marhaen ni je yg angan2 lebih.
Quote gideoncross 28-1-2022 10:05 AM
aysia19 replied at 27-1-2022 08:08 PM
ok la sekufu.. iols cannot imagine kalau dapat ke lemak. Hhaha

Mmg skufu pun & Anisha ni pun sllu rjin mngunjungi Jab Gym milik Prince Matteen, tu yg iol prnh nmpk kat Insta.
Quote mizruncing 28-1-2022 10:06 AM
wahh cantiknyaa pompuan tu. sesuai sgt !!
Quote mamajawie 28-1-2022 10:22 AM
hokeyhhhh..cakap lelebih iollss ni marhaennn jahhh
Quote Pak.dolla 28-1-2022 10:41 AM
gideoncross replied at 28-1-2022 02:04 AM
Mmg dia xkn pilih Marhaen pun, pompuan2 Marhaen ni je yg angan2 lebih.

Pompuan marhaen kuat berangan nak kawin anak raja..ha3
Terpengaruh filem purba ikan kaloi dan bawang putih bawang merah
Quote babelina 28-1-2022 10:43 AM
ada x ig gf tu.. nk tgk..
Quote sue_liah 28-1-2022 10:46 AM
ntahnya apa la yg di kagum taksub sgt dgn putera2 raja ni

kalau ko tu marhaen jgn la nak perasan sgt di pinang ank raja

derang pon cari yg muka2 mix juga nak baiki keturunan

Lihat semua komen(98)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 09:27 PM GMT+8 , Processed in 0.573782 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top