CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"A Day With You,"- Bekas Suami Nadia Brian Nak Mengorat Fatin Afeefa?

27-1-2022 01:30 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 15736| Komen: 130|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sedia maklum, Fatin Afeefa dah lama menjanda. Makin jelita nampaknya walaupun dah beranak dua.
Sedia maklum, Fatin Afeefa dah lama menjanda. Makin jelita nampaknya walaupun dah beranak dua.

Sebelum ini kecoh juga dengan kontroversi Fatin didakwa bercinta dengan suami orang tapi dah senyap pula isu tersebut.


Foto: IG


Jengah di Instagram, Fatin ada memuat naik gambar menunjukkan dia sedang melakukan kerja di hadapan sebuah laptop.

"One day, or day one? you decide," tulisnya sebagai kapsyen.



Di ruangan komen ramailah yang puji Fatin cantik dan sebagainya.

Namun ada satu komen dari bekas suami Nadia Brian iaitu Muizz Nasruddin.



"A day with you," jawabnya.


Mungkinkah Muizz ada hati dengan Fatin? Nak cuba mengorat Fatin ke? Nak cuba ajak Fatin keluar?

Sekadar pertanyaan sahaja.






Tapi kalau Fatin atau Muizz nak jawab pun boleh juga. Masing-masing kan solo, apa salahnya mencuba, tak gitu? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote vanillaninja 27-1-2022 01:31 PM
Fatin ni bukan cantik sebab filter je ke.
Quote makadek 27-1-2022 01:34 PM
Ex patin ni muka crook cengey camtu
Quote lyshafull 27-1-2022 01:36 PM
Hahaha lepas tu kecewa org tu curang , dg engko pun pilih yg tah pape tpi kira sekufu laa
Quote cmf_shya 27-1-2022 01:36 PM
Mmg taste artis
Quote awex^returns 27-1-2022 01:38 PM
fatin ni make up je 23kg bukan cantik betholl pon
bukan fatin ngan bekas laki Bella Dally ke
Quote mendeluk 27-1-2022 01:41 PM
Fatin ini tak lawa pun Maybe sebab title artis. Before time dia bercinta dgn lelaki muka cina itu, nampak sangat pprt. Now dah upgrade, tapi masih tak lawa
Quote cicicumel 27-1-2022 01:51 PM
Jantan ni mmg suka like ig retis2 pompuan kan? So x pelik klu heols kwin dgn retis sekali lagi.
Quote irsa 27-1-2022 01:54 PM
Moga berjodohan. Sesuai lah tu serasi bersama
Quote purplelilac 27-1-2022 01:57 PM
dia ni mmg suka artis je kot, lps tu nnt terkena balik mcm dulu meroyan!
Quote winky1 27-1-2022 02:02 PM
Tak serik atau... Anyway dia nak one day jaaa... Whatever lah  kamu semua yg nak tanggung
Quote anony-mous 27-1-2022 02:03 PM
See?? Sbb tu acik2 jgn percaya la org kata perempuan kena jaga maruah, yada yada, yg bitchy mcm ni last2 yg jd rebutan jejans tau. Antara berjenis atau x je la
Quote winky1 27-1-2022 02:04 PM
mendeluk replied at 27-1-2022 01:41 PM
Fatin ini tak lawa pun  Maybe sebab title artis.  Before time dia bercinta dgn lelaki muka ...

Filter kuat.
Quote ayukpingu 27-1-2022 02:10 PM
ikan patin filter tebal 15kg... kalau tengok dalam drama, mak aii hitam nya lutut, celah leher
Quote per706 27-1-2022 02:19 PM
Nak "nanges" tgok 1 drama tu,barisan pelakon nya ade dak feefa ni..jenoh aku dok cari dia dlm cite tu..x dak pon..bukn la kata minat..saja nk tgok real rupa...ya ampunnnn. Tercampak 10 marhalah
Quote AcikBuncit 27-1-2022 02:22 PM
Amboi seksi kemainnya skirt tu xleh pendek lagi ke bg nmpk pepek terus senang acik tgk.. Pmpuan kalo jd janda mmg lbh lawa sbb xpyh runsing nk uruskan laki. Boleh fokus hias diri je. Yg si janda muiz ni pn jns seksi meksi jgk kan.. Nadia brian tu membirah sni sana... Gmbr mintak kne cucuk je semua.. Mmg taste laki ni pmpuan seksi
Quote F685 27-1-2022 02:26 PM
Kawan-kawan pun dok usik dia nak perempuan hot je
Choose your lady wisely, she represents you.
Quote pembacagosip 27-1-2022 02:29 PM
aiyooo skirt pendek no
Quote tomiko_haza 27-1-2022 02:31 PM
Dia ni mcm tak kaco orang pun kan..suka je tgk dia, happy life dgn anak2 dia, anak yg laki tu encem btol..bab filter tu biasalah semua artis guna filter normal dh zman skang nih
Quote auntyonion 27-1-2022 02:35 PM
Skirt tu alahai

Lihat semua komen(130)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 11:32 PM GMT+8 , Processed in 0.077773 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top