CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Biar Wawa Urus Semua Duit Bisnes Sampai Aeril Tak Reti 'Transfer' Wang Syarikat

25-1-2022 01:01 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1527| Komen: 9

Description: Pelakon, Aeril Zafrel tampil berkongsi tip kejayaan diamalkannya sehingga kini setelah 10 tahun hidup bersama isteri tercinta yang juga pelakon, Wawa Zainal.
Pelakon, Aeril Zafrel tampil berkongsi tip kejayaan diamalkannya sehingga kini setelah 10 tahun hidup bersama isteri tercinta yang juga pelakon, Wawa Zainal.

Menerusi hantaran terdahulu yang dimuat naik Aeril di Facebook, dia menyifatkan pelbagai dugaan telah mereka lalui bersama sepanjang mendirikan rumah tangga dan akui mereka bukan pasangan sempurna.


Kredit foto: IG Wawa

Tambahnya, tip kejayaan diamalkannya termasuk menyerahkan kepada Wawa untuk menguruskan segala perihal kewangan syarikat perniagaan mereka.

Dedahnya, sehingga kini dia masih tidak tahu cara untuk memindahkan wang syarikat mereka.




Di akhir hantarannya, Aeril menjelaskan tujuan dia menyerahkan perihal penting itu kepada Wawa  kerana dia percaya wanita mampu menguruskan kewangan dengan baik.


Sumber: Murai

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote babelina 25-1-2022 02:41 PM
hebat korg laki bini.. dlm berpantang pn kje keras bini ko..
Quote mizruncing 25-1-2022 02:52 PM
nak jugak jadi pasangan terpaling
Quote makadek 25-1-2022 02:53 PM
Aku ok dgn kapel ni.sbb depa dua herlok
Breed molek kejadian nya
Quote laksmanabentan 25-1-2022 03:28 PM
lembam ker si arel nih... hahahaa...
Quote cikatilia 25-1-2022 03:42 PM
pemalas yang ya nya kot
Quote AcikBuncit 25-1-2022 11:36 PM
Yg iya nya ko xpyh pening2 kepala kan.. Sbb urus akaun bisnes ni la plg sesak kepala sekali.. Hahaha
Quote slyfynx 25-1-2022 11:52 PM
Bile orang x sebut pasal korang and kene puji sesama sendiri
Quote sharlenetexas 25-1-2022 11:56 PM
Dulu tayang resit online mebeng? Cover part baki. Laki dia kan?

Quote Suchi 26-1-2022 07:27 AM
sharlenetexas replied at 25-1-2022 11:56 PM
Dulu tayang resit online mebeng? Cover part baki. Laki dia kan?

Haah masa tu dia nk bg duit raya ke apatah. Iols ingat dia penah offer nak bagi duit raya kat sesapa. Banyak gak dia transfer ada yg dapat 100, 200 bagai. Yg kelakor tu siap post bukti resit. Resit yg nampak baki tu ada la dlm 200k lebih dlm tu.
Biasanya resit maybank2u tkde penampakkan baki tu melainkan guna yg website kot jrg org guna resit yg tu utk rujukan sendiri ok la

Lihat semua komen(9)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 04:01 PM GMT+8 , Processed in 3.042106 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top