CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Diva AA Terus Berdamai Lepas Terserempak Dengan Kelly Azman?

25-1-2022 12:33 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2263| Komen: 22

Description: Pertemuan secara tidak sengaja di antara mereka baru-baru ini, membuka lembaran baharu buat dua selebriti sensasi, Diva AA dan Kelly Azman.
Pertemuan secara tidak sengaja di antara mereka baru-baru ini, membuka lembaran baharu buat dua selebriti sensasi, Diva AA dan Kelly Azman.

Sebelum ini, umum sedia maklum bahawa Diva AA atau nama sebenarnya Azwan Hj Ali telah memuat naik ciapan di Twitter mempertikaikan kredibiliti seorang juri di sebuah rancangan realiti terbitan syarikat penyiaran swasta. 



Biarpun tidak menyatakan dengan terperinci mengenai individu tersebut, namun rata-rata netizen berpendapat ia ditujukan buat Kelly yang merupakan seorang penghibur dan wartawan hiburan.

“Viral as ever! Diva AA maki kan jer juri sampah pakai kanta 3KM! Ko bawak sial jer


“F*cking faked tersial gelupuh ber selfie! Juri-juri sampah yang diperap Astro! Dah habis calon ke? Bila di cop show sampah? Amok! But*h! Gthh Puii," komen Diva AA menerusi sebuah ciapan.

Buang yang keruh, ambil yang jernih. Kedua-dua figura ini dilihat saling berbual dan turut mengambil gambar serta video bersama.

Menurut Diva AA, dia akan terus memberi teguran kepada mana-mana pihak yang menimbulkan isu dan dalam masa sama, tidak menyangka era ini pelbagai kontroversi panas masih menjadi tumpuan umum.

“Saya sudah berada dalam industri ini lebih 33 tahun. Siapa pun tidak sangka selepas 10 tahun mendiamkan diri, kini saya kembali. Kalau ditanya apa puncanya, tidak ada apa pun cuma saya enggan mengambil sebarang tugasan ketika itu. Saya duduk di London, tetapi kontroversi terus berlegar-legar.

“Saya ingatkan kontroversi 10 tahun lalu berbeza dengan tahun 2022. Ikhlas saya cakap saya dah lalui semuanya, macam-macam cerita dah keluar. Saya tidak menyangka sehingga tahun ini nama dan kontroversi Diva AA berada di tahap yang menggunung. Saya terkejut sebab ingatkan ia semakin tenggelam sebab sebelum saya membawa diri ke London 10 tahun lalu saya kecewa dengan apa yang orang kecam saya.

“Tetapi, kini tidak lagi kerana ia telah berubah dan perasaan geram saya semakin menebal. Saya pernah dikecam lebih dari 50 status sehari. Kau sanggup ke dengan kecaman? kalau menteri satu dua kecaman pun dah menggelupur buat sidang media” kata Diva AA kepada Murai.my



Bagi Kelly pula, dia sudah lali dengan pelbagai kecaman sebelum ini dan akui tidak berkecil hati dengan ciapan dari Diva AA kerana sudah lama mengenalinya.

“Saya sudah lama di dalam industri ini. Sama seperti Diva AA saya pun sudah lali dengan pelbagai kecaman termasuk darinya kerana kami pun sudah lama saling mengenali. Apa-pun saya hanya ingin memfokuskan kepada karier saya dan buatkan orang ramai terhibur. Jadi terserah kepada mereka untuk berkata-kata kerana saya hanya menjadi diri saya sendiri dan ingin menjadi penghibur” kata Kelly

Kedua-dua selebriti itu ditemui Murai.my di majlis sidang media MIC ON! musim kedua di Hard Rock Cafe Kuala Lumpur baru-baru ini. Di dalam rancangan realiti itu, Diva AA akan bergandingan bersama Issey Fazlisham menggalas tanggungjawab sebagai hos yang akan bermula pada 28 Januari 2022 di saluran Awesome TV.


Sumber: Murai

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Themilo 25-1-2022 02:21 PM
sapa je la nak percaya kau duduk London 10 tahun lepas.. setakat pergi holiday 10 hari tu orang percaya la.. pastu berangan dok canang kondo facing KLCC.. choice! mengadap kubur ada la..
Quote makadek 25-1-2022 02:25 PM
Main ontot kewww
Quote sukacactus 25-1-2022 02:26 PM
Berapa kali la dia mention dok London daa…
Melayu dan London berpisah tiada
Quote mawarkhayalan99 25-1-2022 02:31 PM
ewww propa jelah pondan kertu ni
Quote Zaien 25-1-2022 02:40 PM
so propaaaaa... dia aje yg best n betul selalu... gth gituuuu
Quote laksmanabentan 25-1-2022 03:20 PM
ponen kejap jer la baik tu...
hahahhaa
Quote hyie 25-1-2022 03:59 PM
Gthh tu bunyinya gituh atau sejenis pffttt? eloklah rakan sesama fonen berbaik2 namun harapnya tidaklah berlessy yach
Quote scrocth 25-1-2022 04:28 PM
Kelly dulu bekas PA azwan utk bbrp tahun. Mcm belangkas la jgk dulu2.
Quote sleepandream 25-1-2022 04:30 PM
kelly whoooo??
Quote mamajawie 25-1-2022 05:18 PM
apa baju ponen pink cam lahanjenggg tu???
Quote tikusmontok 25-1-2022 05:32 PM
Ada forumer penah kata tokpitput itu kellyazman. Tak sanggup nak caya
Quote sleepandream 25-1-2022 05:56 PM
tikusmontok replied at 25-1-2022 05:32 PM
Ada forumer penah kata tokpitput itu kellyazman. Tak sanggup nak caya

ada kata tokpitput tu tengku khalidah presiden wartawan hiburan malaysia katanyehh...and mmg sheols dpt datuk tahun 2017 mcmtu sebelum menyepikan diri dlm poremmm
Quote tikusmontok 25-1-2022 06:13 PM
sleepandream replied at 25-1-2022 05:56 PM
ada kata tokpitput tu tengku khalidah presiden wartawan hiburan malaysia katanyehh...and mmg sheol ...

Yup iols lebih rela jika itu kenyataan sebenar
Quote sarah_ary2 25-1-2022 06:51 PM
mamajawie replied at 25-1-2022 05:18 PM
apa baju ponen pink cam lahanjenggg tu???

Crying nanes Kelly baca ni
Quote annadonna 25-1-2022 07:02 PM
Sama spesis dua dua fake
Quote mojarean_X 25-1-2022 08:31 PM
Iols tahu Diva AA sepikan diri 10 tahun sbb masalah keluarga. Sian dia...
Quote jerukkedondong 25-1-2022 08:46 PM
Diba kertu hidup kat dunia 24 jam asik nak mencarut lebih baik baring bawah sana 7 kaki bawah tanah...yuckss
Quote carlalily 25-1-2022 08:50 PM
hyie replied at 25-1-2022 03:59 PM
Gthh tu bunyinya gituh atau sejenis pffttt? eloklah rakan sesama fonen berbaik2 namun harapnya tidak ...

Gth tu shortform Go to hell kalau ikut bahasa carutan dia
Quote kiah_mai_pulak 25-1-2022 08:57 PM
geliiii lahhh tgk muka ponen kelly tu.. yekkkkkkj

Lihat semua komen(22)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 02:45 AM GMT+8 , Processed in 0.068781 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top