CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Pegang-pegang Berpelukan, Kalau Masya Masyitah Dah Kahwin Kenapa Senyap Je?

25-1-2022 10:07 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 5958| Komen: 33

Description: Keterbukaan penyanyi remaja, Masya Masyitah berkongsi kemesraannya bersama teman lelaki mengundang tanda tanya orang ramai, sama ada statusnya gadis cantik berhijab itu sudah bergelar isteri orang.
Keterbukaan penyanyi remaja, Masya Masyitah berkongsi kemesraannya bersama teman lelaki mengundang tanda tanya orang ramai, sama ada statusnya gadis cantik berhijab itu sudah bergelar isteri orang.


Menerusi video berdurasi 18 saat dimuat naik dalam TikTok miliknya, Masya atau nama sebenarnya Siti Nurmasyitah Mohd. Yusoff dilihat berpegangan tangan dan berdua-duaan bersama seorang jejaka bernama Idris Woon dipercayai teman lelaki penyanyi itu.


Kredit foto: IG Masya

Rata-rata pengguna media sosial bertanya sama ada pelantun lagu Hapus itu sudah mendirikan rumah tangga dengan lelaki dipercayai berbangsa Cina terbabit dan menasihati untuk membuat kenyataan kepada umum akan berita gembira tersebut.


Selain itu, terdapat juga segelintir pengguna media sosial menegur Ceria Popstar itu supaya tidak terus mengunci mulut berkenaan status perkahwinan penyanyi itu bagi mengelakkan fitnah dan teka-teki berterusan daripada umum.





“Kalau sudah kahwin bagi tahu sahaja tak elok jadi asbab orang buat fitnah, kita bukan marah, tertanya-tanya je.

“Sepatutnya kalau betul dia dah nikah kena buktikan takut jatuh fitnah,” demikian antara komen yang ditinggalkan netizen.



Percubaan Kosmo! Online untuk menghubungi Masya bagaimanapun belum berhasil.

Terdahulu, penyanyi berusia 22 tahun itu menafikan khabar angin sudah berkahwin pada November lalu namun mengakui hubungan cinta dengan Idris mendapat restu kedua-dua pihak keluarga. 


Sumber: K! ONLINE

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mamajawie 25-1-2022 10:12 AM
sape dedua hamlau ni?nextttt
Quote slyfynx 25-1-2022 10:18 AM
Kome2 ni sapekah?
Quote amyainsamad 25-1-2022 12:33 PM
SAJE LER TU
Quote midori_katana 25-1-2022 12:44 PM
pakai baju tidor sedondon tu.. kawin dah rasanya tu.. gambaq pun macam ambik dalam rumah ja...hahaa.. macam2 laa... kalau kawin tu kena la hebohkan. ni bercinta dan bertunang heboh, kawin senyap pulak..
Quote mizruncing 25-1-2022 12:46 PM
erkkkkk ni lagi nampak menganjingnyaa
Quote Parit.Hilton 25-1-2022 12:56 PM
aku ingat budak pompuan tu. peserta rancangan menyanyi budak2. masa tu muka dia sebijik fauziah ghous.
Quote makadek 25-1-2022 12:57 PM
Kamu siyapeeee
Quote umbut 25-1-2022 01:00 PM
Seeee.. bertudung tapi gedixxxxxx.. ni budak ceria popstar..masa bertanding umur 14
Quote miszclassique 25-1-2022 01:02 PM
Yang dulu ada kes tipu pasal jual tudung tu budak ni ke? Kalau dah kahwin announce je la dekk, ko bukan hot mana pun nk sorok2 daripada org speku bukan2
Quote 3chanceno 25-1-2022 01:04 PM
Sapoo nie yg aksi mengundang pitenah?

Wartawan cari ciduk dari ig dengan takde follow up
Quote 3chanceno 25-1-2022 01:06 PM
Eh tengok gambar no.1 tu, budak gal nie pakai cincin   kalo dah Nikah, Tahniah ler

Habaq kalo dah nikah ya dik
Quote mawarkhayalan99 25-1-2022 02:01 PM
Kalau dah nikah kena war war kan supaya elak fitnah. Ayooo benda asas pun tak tahu ke lullzzzz
Quote sukacactus 25-1-2022 02:36 PM
Ntah la kenapa terbalik dah skrg, bila nikah nak berahsia
Bila bercouple, tunjuk plak serata alam
Quote cmf_PariS 25-1-2022 02:42 PM
baru nk up.. kesian ko dekkk
Quote princessmiang 25-1-2022 03:29 PM
masa muda dah kena paksa bertudung.. dah period terus jadi birah
Quote abadi84 25-1-2022 03:30 PM
Rileks jer mak2 anak bertik tok mcm dah menikah
Quote prince_marhaen 25-1-2022 03:40 PM
day by day, romen-romen is like nothing...esp to hijabista mekap tebal sekati macam tu....
Quote love_warrior 25-1-2022 03:53 PM
Buat malu orang Kulim
Quote missHaidiD 25-1-2022 04:28 PM
Menafikan da nikah tp parent restu. Jd bila da restu bole le pegang2 kan. Hebat parent masa kini

Lihat semua komen(33)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 02:15 PM GMT+8 , Processed in 0.083507 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top