CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Tubuh Ni Macam Apps Lama, Kena Update" - Yasmin Hani

24-1-2022 05:31 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4429| Komen: 32

Description: Muat naik terkini pelakon dan pengacara berdarah kacukan Inggeris–Melayu, Yasmin Hani di Instagram menarik perhatian ramai.Kredit foto: IG YasminApatah lagi, perkongsian ibu kepada dua cahaya mata in ...
Muat naik terkini pelakon dan pengacara berdarah kacukan Inggeris–Melayu, Yasmin Hani di Instagram menarik perhatian ramai. 


Kredit foto: IG Yasmin

Apatah lagi, perkongsian ibu kepada dua cahaya mata ini menunjukkan azamnya mahu menjadi lebih baik, sihat, kurus dan kuat.

Pelakon ini berkongsi beberapa foto dirinya melakukan senaman di gym, bersama kapsyen yang ringkas tapi padat dengan mesej itu mencuri perhatian warganet.


Kredit foto: IG Yasmin


Yasmin mahu dirinya menjadi versi yang lebih baik dan bandingkan diri yang lama dengan yang baru, umpama mengemaskini aplikasi telefon pintar.


Kredit foto: IG Yasmin

Perkongsian Yasmin meraih pelbagai respons daripada warganet yang kagum dengan penampilan terkininya itu.


Sumber: Murai

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Carcosa 24-1-2022 08:13 PM
Cantik lagi Yasmin Wacaa ni.

Baguslah pegi gym isi masa lapang. Mana tau jumpa jodoh baru
Quote Perawankota 25-1-2022 01:29 AM
Ni betul2 cantik dan nmpk muda.. Bbnu skang umur 20 tp dh nmpk ujung2 30
Quote pujanggacinta 25-1-2022 02:43 AM
dari zmn menara masscomm uitm lg mmg cantik orgnya...
Quote sleepandream 25-1-2022 06:16 AM
rindu zaman2 muzik@ria ... so santai...
Quote cmf_premierleag 25-1-2022 07:13 AM
wow her body is so mantap
and mmg truly jaga fitness,jaga makan
Quote 234126 25-1-2022 07:13 AM
Tak pelik pun tengok. Dia memang cantik sejak dulu masa kawin pun tetap sama je badan walau anak dah 2. Kalau tok bida jadi lean macam ni baru la layak nak guna perkataa kagum hahahaha
Quote my_irina 25-1-2022 07:19 AM
dlu pernah tgk dia hosting outdoor event dkt sunway pyramid...
dia pakai suar khakis 3 quarter...if org lain pakai mmg nampak buruk
but dia omg...stunning!!
Quote akies 25-1-2022 07:36 AM
Exercise boleh buat kita nampak lebih muda dan segar. Suka tgk dia
Quote Suchi 25-1-2022 07:40 AM
Dia mmg kaki gym pun selama ni kan. Body dia ni dr zaman anak dara mantap.
Masa dia jd pengacara kat astro ngn sazzy tu, igtkan sbb pakai push up bra ke apa tp rasa mmg original dh mantap.
Quote adeqbun 25-1-2022 07:50 AM
Perawankota replied at 25-1-2022 01:29 AM
Ni betul2 cantik dan nmpk muda.. Bbnu skang umur 20 tp dh nmpk ujung2 30

nk kene tag setillah melvin x
Quote bulalof 25-1-2022 09:07 AM
whatever makes u happy...
Quote mamajawie 25-1-2022 12:14 PM
apsal dia bercerai dengan laki dia?ingatkan chenta mati skali terburai tengah jalan..
Quote djzara81 25-1-2022 12:21 PM
Geng2 Celepets mmg maintain cantik body persis anak dara walopon umur dah 4 series.
Quote dekmieDandy 25-1-2022 12:29 PM
biasa muka pan-asian ni cepat anmpak tua

tapi dia ni ok cantik lagi
Quote amyainsamad 25-1-2022 12:38 PM
cunz..yg dia ni rajin ckp BM xmcm pan-asian lain. hahaha. yg melayu totok pn ber BI je
Quote KamikuP 25-1-2022 12:58 PM
Pernah nmpk dia ni dulu tapi dalam tv laa
Quote umbut 25-1-2022 01:10 PM
Mix kokesen yg menjadi cantiknya. Umur masuk 43 tahun ni..
Quote haylie 25-1-2022 02:09 PM
djzara81 replied at 25-1-2022 12:21 PM
Geng2 Celepets mmg maintain cantik body persis anak dara walopon umur dah 4 series.

Setuju. Geng2 theyols takde pun rupa acik2 or mak2 kepam walaupun dah beranak pinak.
Quote sukacactus 25-1-2022 02:33 PM
2015 jumpa dia ats cruise ship dgn ex lakinya
Dua2 npk muda body mantap, even laki dia ada uban skit2 tp kulit cantik glowing

Lihat semua komen(32)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 11:00 PM GMT+8 , Processed in 0.077331 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top