CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ryzal Nekad Heret Netizen Ke Mahkamah Isu DNA Anak, "Biar Dia Rasa Apa Saya Lalui Dulu"

21-1-2022 03:41 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 4762| Komen: 54|Original author: LilRose

Description: Personaliti media sosial Ryzal Ibrahim nekad mengheret netizen yang meminta dirinya membuat ujian DNA terhadap anak perempuannya, Rina kerana ia melibatkan maruah.
Personaliti media sosial Ryzal Ibrahim nekad mengheret netizen yang meminta dirinya membuat ujian DNA terhadap anak perempuannya, Rina kerana ia melibatkan maruah.



Kredit foto: IG

Ryzal menerusi Instastory memaklumkan dia akan bertemu peguam di Kuala Lumpur selepas urusannya di Kelantan selesai.

"Ini bukan soal hati tisu, ini soal maruah yang mendatangkan aib keluarga.

"Saya tidak ambil tindakan komen sebelum ini, saya maafkan. Namun, kali ini dia cabar undang-undang.


Kredit foto: IG

"Ketika saya buat silap, saya minta maaf dan bagi kerjasama polis serta bayar ganti rugi. Jadi, apa salahnya kita berikan sedikit pengajaran sepertimana saya lalui," ujarnya.


Kredit foto: IG

Orang yang mengata dia tu dah sedia ke nak rasa apa yang Ryzal rasa sebelum ni? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote awanysss 21-1-2022 03:51 PM
bagus.. hajarrr netijen nurakaaa
Quote Artemesiaa 21-1-2022 03:53 PM
Eloklah berani guna kuasa perundangan negara masih ada undang2 kot ramai yang dah lupa
Quote makneng 21-1-2022 04:54 PM
Netizen pun merepek... Pi suruh jantan ni buat dna test dah kenapa?? Seolah2 mengata bini dia pulak berzina dgn org lain sampai keluar anak. Bodoh netizen mmg pekat ek. Hadaplah kena saman.
Quote idril 21-1-2022 05:06 PM
padan muka, tingin nak tengok muka nerakazen tu. kemain sedap menaip sampai maruah org buat main2
Quote Samerosie 21-1-2022 05:06 PM
Apa lah masalah netizen ni.  Adeke cakap macam tu.  Mesti budak bodoh.  Harap2 nanti esok kau kawin beranak orang pulak cakap kat kau macam tu.  
Quote iman_kasih 21-1-2022 05:07 PM
Elok la sesekali ajar netizen. Tuduhan berat tu.
Quote Mierafaziera 21-1-2022 05:17 PM
Adan ukerrrr!!! nak lari mana netizen tu gamaknya yeee
Quote Prickford 21-1-2022 05:32 PM
makneng replied at 21-1-2022 04:54 PM
Netizen pun merepek... Pi suruh jantan ni buat dna test dah kenapa?? Seolah2 mengata bini dia pulak  ...

Kannn... Melayu kalau kawin campur 90% mmg akan kuat genetik pasangan berlainan bangsa tu. Tengok je la kalau kawin Cina/India/Mat Salleh. Hilang rupa Melayu tu.

Quote faraway1 21-1-2022 05:54 PM
Edited by faraway1 at 21-1-2022 05:57 AM

Wait so bolehlah saman forummer 3 suku yang hulu hilir kata My daughter tu anak angkat aje...
Quote dua_chzy 21-1-2022 05:57 PM
idril replied at 21-1-2022 05:06 PM
padan muka, tingin nak tengok muka nerakazen tu. kemain sedap menaip sampai maruah org buat main2

Kat forum ini pun ramai porumer2 Melayu jari puaka seolah ambik wudhu 800 kali mampo mensucikan meka dari kepuakaan setiap kali nak solat.
Quote krustykrab 21-1-2022 05:57 PM
faraway1 replied at 21-1-2022 05:54 PM
Wait so bolehlah saman forummer 3 suku yang hulu hilir kata My daughter tu anak angkat aje, bukan ke ...

Duk pi layan orang gila mcm tu la...cer jgn layan dia..biar je dia sembang sorang2
Quote haruslah 21-1-2022 06:00 PM
Bagus jugak mcm tu
Netizen dgn forumer boleh tahan mulut capoiiii

Tengok je kat bodgos, mengecam retis x hingat dunia. Tapi tula, berani disebalik jari jer

Kalau fb tu atleast ramai berani tnjuk muka
Quote Rogue98 21-1-2022 06:10 PM
Lain kali kena off comment...batak sangat nak pujian orang. Aku baca pun tau org tu joking.
Quote dani-rox 21-1-2022 06:44 PM
padan muka dua2... si netizen dan si badut katek ni sama jah samdol hahahaha
Quote imanjannah 21-1-2022 06:48 PM
mmg sedih hidup netizen tu
Quote akusukaq 21-1-2022 06:54 PM
Netizen jiwa kosong, itu je hiburan nya..kesian dah kena saman tentu meraban.
Quote FOTHER-MUCKER 21-1-2022 06:57 PM
Nak tunjuk lobai lah tu kononya, sikit sikit buat tuduhan liar orang berzinar!

Haa rasakan!
Quote Solokkk 21-1-2022 07:54 PM
Saman jer yg buat fitnah nih, fitnah zina pulak tuh.
Quote laksmanabentan 21-1-2022 08:02 PM
hahahhahaa......nak komen pun berpada2 la weeeeiiii....

Lihat semua komen(54)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 05:39 AM GMT+8 , Processed in 0.073458 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top