CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Rasa Nak Betulkan,"-Ramai Geram Tengok Tudung Fathia Latiff Senget Benget

21-1-2022 03:07 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 11982| Komen: 75|Original author: Oleh: Saiful

Description: Lamanya tak nampak Fathia Latiff keluar dalam drama atau filem namun rindu peminat bakal terubat tak lama lagi.
Lamanya tak nampak Fathia Latiff keluar dalam drama atau filem namun rindu peminat bakal terubat tak lama lagi.

Pelakon ini muncul dengan dilem terbaharunya, Gracias Barcelona bersama gandingannya, Kamal Adli.



Foto: IG

Fathia ada memuat naik sedutan filem berkenaan di Instagramnya.

Apa yang menjadi perhatian adalah keadaan tudungnya yang senget benget di dalam video tersebut.



Jengah di ruangan komen, ramai sungguh tak puas hati tengok tudung Fathia.

"Geram pulak nak betulkan tudung tu."

"Rasa macam nak tolong lipat elok-elok tudung tu."




Dalam masa yang sama ramai yang memuji Fathia semakin cantik.

"Eyy tudung senget pun lawa macam mana ni."




Apa pun semoga filem ini berjaya mengangkat kembali nama Fathia yang sebelum ini kelam dek kerana kontroversi. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 21-1-2022 03:17 PM
makin lama muka dengan badan dah macam sebijik ex-bff-bff-ex-bff sheols si anju tu..... hehehe
Quote Buritan 21-1-2022 03:21 PM
prince_marhaen replied at 21-1-2022 03:17 PM
makin lama muka dengan badan dah macam sebijik ex-bff-bff-ex-bff sheols si anju tu..... hehehe

Sayang dia ni.. nangis aku kecantikan semulajadi dah hilang mcm hilangnya tasik cini dirogol di pemaju
Quote adeqbun 21-1-2022 03:50 PM
die ni sejenis caprice ke..amik gmbr mesti nak mendongak gitu..elok2 xleh ke
Quote lolipopmanish 21-1-2022 03:52 PM
Nape muke sheols nampak lain?
Quote cikatilia 21-1-2022 04:01 PM
lolipopmanish replied at 21-1-2022 03:52 PM
Nape muke sheols nampak lain?

rasa mcm byk adjust brg sampai aneh2 muka dia


benang2
filler semua penah nampak dia pakai
Quote lolipopmanish 21-1-2022 04:03 PM
cikatilia replied at 21-1-2022 04:01 PM
rasa mcm byk adjust brg sampai aneh2 muka dia

Nampak sembab n lebih berusia
Dedulu cantik sangat sheol ni free hair..sayang nye g cucuk2

Quote seri_mawr 21-1-2022 04:30 PM
nampk berusia makeup and style mendongak gitu...
Quote September14 21-1-2022 04:35 PM
prince_marhaen replied at 21-1-2022 03:17 PM
makin lama muka dengan badan dah macam sebijik ex-bff-bff-ex-bff sheols si anju tu..... hehehe

Iol pun nak ckp mcmtu gaya pun dh mcm anjulie
Quote fadz84 21-1-2022 04:37 PM
Apsal gmbar pakai top merah tu laen bebenor muka dia..
Quote ariellin 21-1-2022 04:51 PM
Penah nmpak dia kat karnival usahawan sblm covid.. mula2 aku tak perasan itu dia sbb marhaen sgt bila tgk f2f tp mana pegi cantik dia masa musim ariana rose dulu
Quote Suchi 21-1-2022 05:04 PM
Rindu patiah yg berlakon dlm nurkasih. Yg jd model iklan sunsilk sambil main bola tu.
Lain benar yg skrg ni
Quote sarah_ary2 21-1-2022 05:06 PM
Nampak cam hidung dia lain mata pun hari tue nampak kat ig dia naikkan eyebrows dgn filler kat mata dulu masa Ariana Rose seriously cantik sgt
Quote dudaberhias 21-1-2022 05:11 PM
Terlampau banyak cucuk filler, botox. Jadi bila badan berisi terus nampak sembab... Tinggal nak jadi jimmy neutron je macam si Safiey Ilias
Quote umbut 21-1-2022 05:18 PM
Kecantikan ariana rose dah takda.. Dah cam acik2
Quote nakkomenjugak 21-1-2022 05:35 PM
Fathiaaaaaaaa
what happened????
muka marhaen sungguh!
kenapa tak jagaaaa??!!!
bak sini laaa cantik koooo bagi kat akuuuuu
Quote edoraixora 21-1-2022 05:39 PM
mulut hidung ada bikin ke mekya?
elok2 muka cantek semulajadi, pergi ubah dah kenapa
Quote Incanto 21-1-2022 06:37 PM
lolipopmanish replied at 21-1-2022 03:52 PM
Nape muke sheols nampak lain?

faktor umur dan tak jaga kesihatan mental n fizikal


Quote Incanto 21-1-2022 06:39 PM
mcm dah tak sesuai jadi heroin

Quote blekkep 21-1-2022 07:41 PM
sbb tu dont do drugs...cautut batu mmg muka haggard....dh stop pun xleh patah balik dh...cucuk sane sini pun tetap xleh nk cantik balik

Lihat semua komen(75)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 07:18 PM GMT+8 , Processed in 0.081333 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top