CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Syanie Jaga Batas Pergaulan Dengan Saiful Apek, Tak Boleh Manja Macam Dulu

21-1-2022 02:53 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2902| Komen: 23

Description: Sudah hampir setahun pelakon Syanie melayari bahtera perkahwinan dengan suaminya, Zahril Hafiz Mohammed Nor.
Sudah hampir setahun pelakon Syanie melayari bahtera perkahwinan dengan suaminya, Zahril Hafiz Mohammed Nor.

Kata Syanie atau nama sebenarnya Syaniza Hisham, 48, dia bersyukur suaminya itu tidak pernah menghalang minatnya untuk terus aktif dalam dunia lakonan.


Foto: IG

Namun menurut Syanie yang bakal tampil menerusi filem Hantu Kuat Ketawa, suaminya meletakkan syarat agar dia mengambil tawaran lakonan yang memerlukan dia untuk ke luar kawasan dalam tempoh yang lama.


Foto: IG


"Suami minta jangan ikut penggambaran lama-lama. Kalau dua minggu tu kira paling lama boleh tinggalkan dia.

"Penggambaran di KL tak mengapa hari-hari boleh jumpa," katanya kepada mStar. -CARI

Tonton video:




Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 21-1-2022 03:15 PM
...kalau kail panjang sejengkal........ meols rasa hubby sheols tak sejengkal... ehh!
Quote Buritan 21-1-2022 03:23 PM
prince_marhaen replied at 21-1-2022 03:15 PM
...kalau kail panjang sejengkal........ meols rasa hubby sheols tak sejengkal... ehh!

Muka laki dia mcm.ali putehh.. kann
Quote misc 22-1-2022 06:37 PM
Syanie ni awet muda betul. Dari dulu muka dia tak berubah.
Quote sleepandream 22-1-2022 06:45 PM
tajuk petik nama saiful apek... isi artikel ghaib yachh
Quote krimkraker 22-1-2022 11:11 PM
Teringat zaman laila isabella...scene syanie nyanyi lagu industan...lela oo lela lela...
Quote de_ikea 23-1-2022 02:08 AM
Hantu kuat ketawa tu syanie dgn apek ke?
Quote innocent_me 23-1-2022 03:14 PM
prince_marhaen replied at 21-1-2022 03:15 PM
...kalau kail panjang sejengkal........ meols rasa hubby sheols tak sejengkal... ehh!

Kalau kail tak sejengkal macam mana dia nak mengail di danau yang tanah tebal tu?
Quote Rogue98 23-1-2022 04:36 PM
Apa benda tajuk tu?
Quote makadek 23-1-2022 04:43 PM
3x kawin hebat gaklaaaa
Jenuh tu tebal
Quote dudaberhias 23-1-2022 04:52 PM
prince_marhaen replied at 21-1-2022 03:15 PM
...kalau kail panjang sejengkal........ meols rasa hubby sheols tak sejengkal... ehh!

Kalau sebesar putik jagung sudah tentu lah takkan  sampai ke dalam tembikai susu...

Tapi choiii! sekarang dah canggih yach kaka. Shopee kan ada, beli je extensions. Nak rhoperee shrek, hulk, godzilla, belalai gajah dan pokok cactus pun ada hokkeh. packaging di jamin discreet, di hantar dalam plastik hitam siap tulis kat luar tu alat menanam pokok dan baja untuk menyemai malam2 jumaat
Quote makton 23-1-2022 05:04 PM
comel la acik ni. muka tak makan dek usia
Quote zehra2 24-1-2022 06:10 AM
comel je syanie ni..
Quote Mulotkoyak 24-1-2022 08:35 AM
krimkraker: Teringat zaman laila isabella. ...

iols suke laila Isabella..... Anyway laku gak die dr kak dibah nor pasal jodoh.
Suke sheol berlakon...
Quote KucingBiru 24-1-2022 08:51 AM
misc replied at 22-1-2022 06:37 PM
Syanie ni awet muda betul. Dari dulu muka dia tak berubah.

Shanie now nampak lagi muda dari dulu yachh. I rasa berkat dia jenis happy all time, tgk interview ni pun boleh nampak positive vibes dia tu.

Happy nampak dia happy dan sihat. Alhamdulillah
Quote Fly_over 24-1-2022 09:37 AM
anak iols pernah warded sblh katil mak engku mak sedara dia. dia dtg melawat dgn mak dia. iols pun hai2 syanie. hahahaha.. cute sheols..
Quote mizruncing 24-1-2022 11:38 AM
dia ni dlu2 top jugak
Quote misz_sanggul 24-1-2022 11:41 AM
hebat jgk die 3x kawen smua laki brupa la jgk..tp die mmg maintain awet muda...
Quote nononcrux 24-1-2022 11:45 AM
makton replied at 23-1-2022 05:04 PM
comel la acik ni. muka tak makan dek usia

betul tu.. maintain kan dia ni..
Quote AWEKSAMURAI 24-1-2022 12:14 PM
prince_marhaen: ...kalau kail panjang sejengka ...
tonggong btul [em:4:] aku siap bayangkan kot jilake

Lihat semua komen(23)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 06:19 AM GMT+8 , Processed in 0.073907 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top