CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Hubungan Dengan Ibu Bapa Dah Tak Rapat, Suami Keutamaan Nynaa Harizal

21-1-2022 11:57 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 11082| Komen: 83|Original author: Oleh: Saiful

Description: Mengulas mengenai campur tangan keluarga dan ibu bapa dalam perkahwinan anak-anak, suami Nynaa Harizal kata semua orang kena tahu batasan.
Mengulas mengenai campur tangan keluarga dan ibu bapa dalam perkahwinan anak-anak, suami Nynaa Harizal kata semua orang kena tahu batasan.

"Bukanlah maksud saya isteri perlu meletakkan suami nombor satu kerana keluarga juga penting, tetapi keluarga perlulah tahu batasan mereka.


Foto: IG

"Kami juga manusia biasa yang ada matlamat dalam kehidupan dan tak boleh mengikut arahan orang lain. Kita sebagai anak boleh cuba sedapkan hati mereka, tapi tak boleh melampaui batasan.

"Kita bukan patung atau robot. Anak memang tetap anak, tapi ibu bapa perlu terima bahawa anak-anak mereka akan meningkat dewasa," katanya kepada Harian Metro.




Sementara itu Nynaa kata hubungannya dengan keluarga masih baik tapi tidak serapat dahulu.

"Tipulah kalau saya cakap hubungan dalam keluarga tak ada masalah. Sekarang saya harap semuanya kembali normal. Hubungan saya dengan keluarga masih baik.

"Sebelum ini, saya rapat dengan semua ahli keluarga termasuklah ibu, bapa, kakak dan saudara-saudara sebab saya jenis utamakan keluarga. Namun, keutamaan sekarang adalah suami saya."



Tambah pelakon ini, "Insiden tempoh hari memang sangat sukar dan menyusahkan hidup. Susah untuk saya jelaskan di sini. Seperti yang semua sedia maklum, pada ketika itu saya tak ada akses kepada telefon atau apa-apa media untuk berhubung dengan dunia luar.

"Bila saya kembali ke rumah, barulah saya dapat baca komen-komen netizen. Orang tak tahu apa yang berlaku. Ramai orang kecam, tapi masing-masing punya pendapat."



Fahmi sempat berterima kasih kepada rakan media.

"Saya terhutang budi kepada rakan-rakan media. Tanpa bantuan mereka, saya takkan ada cara langsung untuk mendapatkan isteri saya kembali."




Semoga lepas ini dah tak ada drama Bolywood lagi harapnya. Peminat nak dengar pengumuman hamil sahaja, tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote AKAZ85 21-1-2022 12:27 PM
apo2 jo lah dik oiii... asalkan ko bahagia... tapi kena ingat... apa2 hal yang berlaku, mak ayah tetap akan jadi orang paling hampir untuk kita bergantung semangat.. gud luck laa eh
Quote syaz_lina 21-1-2022 12:31 PM
Laki ko tu anytime blh buang ko..2,3 tahun bosan cari lain. Mak bapak tu yg love u unconditionally, boleh pulak nak buang.
Quote haruslah 21-1-2022 12:41 PM
Korang laki bini dah x perlu ulas lagi kot kes ni
Tutup rapat, kunci mulut
Bila ko cerita wpun x details org akan bagi tanggapan sekian2
Yg ko ulas tu family sendiri
Quote Incanto 21-1-2022 12:43 PM
ikut cakap laki tak betul, ikut mak bapak pun salah.

semua tak kena, kata netizen

nasib baik hang otak jelly dan cantik
Quote Thunderclouds 21-1-2022 12:46 PM
Don't air your dirty laundry to the public lar. Bukak ruang utk dhencap. Diam2 sudaa. I pn dh lupa psl depa ni. Pokok pgkal kalo bcerai esk tetap la pulang ke dakapan family blk. Yer dak?
Quote buapakperut 21-1-2022 12:47 PM
Dah dapat kot apa Yang dimahukan. Sebelum ni maybe Ada permintaan tak ditunaikan
Quote cmf_premierleag 21-1-2022 12:47 PM
Takpe..nyna kan cantikkkk..mesti semua org akan maafkan nyna #sarcasm
Quote bankerpencen 21-1-2022 12:56 PM
Suka hati kau la pompuan. Nasib la cantik. Lembab pun ada yang nak
Quote makneng 21-1-2022 01:01 PM
Hahaha.. Gitu skrg pusing citer.. Mmg patut acik2 porem panggil kau perempuan otak jelly dekk
Quote mendeluk 21-1-2022 01:13 PM
Kenapa dia bagi statement mcm ini. Lelaki dia anytime boleh buang dia. Tu pun kenalah ada anak cepat2. Memang mak ayah salah. Mak ayah ada juga perangai hazab irl.
Quote dua_chzy 21-1-2022 01:15 PM
cmf_premierleag replied at 21-1-2022 12:47 PM
Takpe..nyna kan cantikkkk..mesti semua org akan maafkan nyna #sarcasm

Ai baru perasan muka Nina ni ada iras guru tadika anak ai tapi versi kertu la. Tu dari dulu dol recall mana pernah nampak muka Nina, hari ni baru teringat sapa.
Quote becir 21-1-2022 01:15 PM
takde otak sendiri ke boleh guna wahai nyna..takyah ikut cakap sapa2 la, u are your own self.
Quote scrocth 21-1-2022 01:18 PM
So bethol kah yang raja jamaica yg push bapaknya utk dapatkan dptkan heshe dr pami?
Quote jojo.chumb13 21-1-2022 01:25 PM
scrocth replied at 21-1-2022 01:18 PM
So bethol kah yang raja jamaica yg push bapaknya utk dapatkan dptkan heshe dr pami?

Apa pulak ko ni. Tetiba. Tak betul pun. Takde kena mengena.
Kalau baca video, itu semua sebabkan percaya benda tahyul etc.
Quote bulalof 21-1-2022 01:40 PM
jaja kisah rumahtangga lagi buka keaiban diri
Quote cikpisang 21-1-2022 01:41 PM
Edited by cikpisang at 21-1-2022 01:43 PM

Sape sini yg ckp laki anytime boleh buang, family sayang unconditionally tu mesti tak pnah jumpa family toxic. Family kalau tahap kurung tak bg access phone dgn dunia luar ni mmg toxic la weii. Psycho gilaa. Anak perempuan kau dah kawen kot. Ada ke patut buat camtu.

Mmg ada tau mak bapak camni. Yg rasa anak2 hak milik dia tak kisah dah kawen ke tak. Yg rasa anak kena doploh pat jam berbakti kat dia. Yg rasa anak ni retirement plan. Yg rasa bila anak kawen dah tak sayanh family, sedngkan ada priority lain, dah bertambah tanggungjawab. Banyak mak bapak selfis camni ye. Kita takleh pilih family, ke mak bapak kita. Dah tertulis kan nasib dpt mak bapak psycho. Tp kita boleh pilih laki kita yg baik2.

Semoga nyna happy and laki dia jaga dia sebaiknya. Laki dia nmpk sayang dia. Kalau tak takde la beria nak balik ke nyna ni. Dgn pak mertua gila acu senapang bagai. Kalau aku dah byebye je tak ak dah associate dgn family gila
Quote mendeluk 21-1-2022 01:45 PM
cikpisang replied at 21-1-2022 01:41 PM
Sape sini yg ckp laki anytime boleh buang, family sayang unconditionally tu mesti tak pnah jumpa fam ...


Setuju sis.. memang wujud sangat family toxic. Kawan memang boleh pilih, tapi family tak. Apantah lagi tak boleh buang. Nak tak nak, kena hadap and terima.

Mak ayah pulak memang ada yang toxic. Perasaan itu rasa bila anak kahwin, mula ingat anak dah tak sayang dia. Walhal, anak itu ada prioritize yang lain dah. Mak nynaa ini macam puaka bagi iols.

Kalau ikut video itu, macam ada unsur2 percayakan benda2 tahyul. Mak perempuan ini puaka, sampai sekarang takde update IG.
Quote makadek 21-1-2022 01:51 PM
Sendu naw ko ni ..
Quote cheezel 21-1-2022 02:26 PM
Nyna ni cantik muka lembut. Harap anak nt ikut muka dia la

Lihat semua komen(83)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 07:37 PM GMT+8 , Processed in 0.071994 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top