CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Aaron Aziz Jalani Penggambaran, Fizikalnya Pula Jadi Perhatian Warga Maya

21-1-2022 02:45 PM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 6313| Komen: 38|Original author: Tatod

Description: Kini sedang sibuk menjalani penggambaran drama bersiri Cinta Untuk Dhia, peminat Datuk Aaron Aziz masing-masing sudah tidak sabar untuk menonton karya berkenaan.Selain keterujaan mereka menantikan ran ...


Kini sedang sibuk menjalani penggambaran drama bersiri Cinta Untuk Dhia, peminat Datuk Aaron Aziz masing-masing sudah tidak sabar untuk menonton karya berkenaan.

Selain keterujaan mereka menantikan rantaian itu ke kaca televisyen, ada juga yang mengusik hero berkenaan kelihatan lebih 'berisi' jika dibandingkan dengan sebelum ini.

Warga maya mulai mengusik Aaron selepas heroin drama itu, Datin Elvina Mohamad berkongsi video sedutan babak memaparkan aktor terbabit secara paksa menarik tangannya masuk ke dalam rumah menyebabkan wanita itu tercampak jauh.







Tidak dinafikan saiz fizikal terkini Aaron kelihatan lebih besar jika dibandingkan ketika pelakon kelahiran Singapura itu beraksi dalam filem KL Gangster.






Walaupun dikatakan 'berisi' tetapi pelakon yang sinonim dengan watak Malik itu masih 'fit' dan bukannya gemuk dengan kulit menggelebeh. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote winky1 21-1-2022 02:58 PM
Fit and big... Kepala jadi kecik... Dari cerita yg dgn amyra rosli tu pun aaron dah besar sgt... Aaron, boleh dak lose sm weight but keep the muscles...
Quote manehnya 21-1-2022 03:08 PM
hahah peti ais ... sian abg eron
Quote adeqbun 21-1-2022 03:59 PM
susah wey nak turunkan berat...dh2 la komen gitu..sian die...aku lak terasa lebey2 dh kenapa
Quote nakkomenjugak 21-1-2022 05:39 PM
Takpeeeeee
Asalkan body heol
Jangan kritik body iol sudaaaa
nangis golek2 kat atas yoga mat nanti

Quote Aikiko 22-1-2022 12:53 AM
Hahaha hero n heroin sesama berisi
El pun nmpak gemuk sket preggy agike??
Tapi obvious AA gemuk dah tak sesuwei watak hero jadi bpak hero okaylah
Quote anony-mous 22-1-2022 02:11 AM
Awkwardnya tgk bdn heols jd gitu patut la pelakon senior kita layak dibayar murah2 sajork
Quote SecretLuv 22-1-2022 12:50 PM
Tengok masa dalam Gerak Khas pun dah nampak. Pergerakan dia macam pelik sebab badan macam besar[em:12:]
Quote laksmanabentan 22-1-2022 01:01 PM
lepas berlakon bercinta mcm orang bujang... adddoooiii...
da bapak2 tak yah la berlakon la cinta2 dewasa gitu...
hahahhaa...
Quote namr 22-1-2022 01:12 PM
eyerkkk gemuk
Quote belacan_gurl 22-1-2022 01:57 PM
Kalo gemuk mcm syuk sahar...arwah abam....tapi yang ni aku xtau nk kategori apa....besar ke....Sasa ke....
Quote dudaberhias 22-1-2022 01:59 PM
biar betikkkk lelaki kertu gundu macamni pun masih ada producer tergamak hati perut nak ambil jadi hero???

lepastu bila drama ko flop gigih la ko nak justify menyalahkan masyarakat sebab takde sape sokong atau tonton drama kau tu... dasar hipokrit... moga cash dan tak laku drama ni....

macam dah takde pelakon lain yang muda hensem herlokkkk lagi bergetah serta kulit muka licin.. ni hujung2 bapak orang jugak ko nak ambik.. baik ambil hamid gurkha tu je terus jadi hero...
Quote jejaka_hensem 22-1-2022 02:02 PM
Badan daddy2
Quote dudaberhias 22-1-2022 02:03 PM
laksmanabentan replied at 22-1-2022 01:01 PM
lepas berlakon bercinta mcm orang bujang... adddoooiii...
da bapak2 tak yah la berlakon la cinta2 de ...

khennn... model pun had umo paling max 35 kot...
tapi ni producer2 mana tah tergamak pergi ambil bapak orang jadi hero...
kalau cerita macam ayahanda tu sesuai la... ni cerita cinta cintun ya ampunnn...
terus nak kalih tv tengok animal planet... lagi berair tengok binatang orang kata...
Quote Rogue98 22-1-2022 02:03 PM
Sib baik tinggi...kalau tak dah mcm ice box
Quote Nub_Bun 22-1-2022 02:58 PM
Aummmmmm~
Quote msel 22-1-2022 03:33 PM
Dia ni kalau bercakap bunyi mengah dari dulu lagi.
Quote ezacbee 22-1-2022 03:38 PM
msel replied at 22-1-2022 03:33 PM
Dia ni kalau bercakap bunyi mengah dari dulu lagi.

Loghat pun berbaur boyan spore
Quote hareeeesah 22-1-2022 04:04 PM
AA ni bleh la amik watak jd anak orka orka megah holdings. Bapak nk pencen anak take over business..  
Quote krustykrab 22-1-2022 04:11 PM
Aaron dh tak sesuai jd hero..jd bapak2 boleh la..muka heols pjn dh mpk tua

Lihat semua komen(38)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 06:51 AM GMT+8 , Processed in 0.073161 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top