CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Aliff Aziz Pertahan Tindakan Bella Lantang Bidas Netizen

21-1-2022 07:44 AM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 3577| Komen: 22|Original author: Tatod

Description: Sumber IG Aliff AzizPenyanyi dan pelakon kelahiran Singapura, Aliff Aziz, menganggap tindakan isterinya yang selalu membalas komen serta kritikan terhadap nyanyiannya adalah cara Bella Astillah melind ...

Sumber IG Aliff Aziz

Penyanyi dan pelakon kelahiran Singapura, Aliff Aziz, menganggap tindakan isterinya yang selalu membalas komen serta kritikan terhadap nyanyiannya adalah cara Bella Astillah melindungi suaminya daripada serangan netizen.

Aliff yang juga finalis Gegar Vaganza 8 (GV8) berkata, Bella berbuat sedemikian mungkin kerana tidak mahu melihat dirinya tertekan setiap kali dihujani kecaman hingga wanita itu terikut-ikut emosi tidak puas hati.

"Saya beritahu Bella, kita perlu hormati pendapat orang lain. Setiap orang ada hak untuk memberikan pandangan mereka. Betul atau salah, biar Allah yang tentukan.

"Sebagai isteri, dia mungkin terbawa-bawa dengan perasaan. Hakikatnya, segala kecaman dan kritikan itu umpama secubit garam.



"Setiap apa yang terjadi itu adalah aturan daripada Allah. Saya hanya mampu tawakal," katanya kepada Astro Gempak.

Sebelum ini, Bella cukup lantang bersuara di media sosial membidas kritikan netizen yang tidak berpuas hati dengan persembahan Aliff di pentas GV8.

Dituduh sebagai anak emas dan kegemaran juri, Aliff percaya peluang beraksi di pentas akhir GV8 sebagai finalis adalah rezeki yang sudah ditetapkan untuknya.



"Macam-macam orang cakap dan saya hormati pendapat mereka. Bagi saya pula, ini adalah aturan daripada Allah.

"Terima kasih atas komen positif mahupun negatif. Kedua-duanya adalah input yang perlu saya nilai sebaiknya," kata Aliff.





Ahad ini, Aliff akan menyanyikan lagu Sampai Syurga nyanyian asal Faizal Tahir dan Dealova berduet dengan Hafiz Suip. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote AcikBuncit 21-1-2022 08:30 AM
Bagus cara alip ni jawab. Nmpk matang. Pmpuan biasela cepat emo.. Laki ko tu bukan bdk2 bella oi.. N bkn baru je jd retis. Pndai2 la dia bwk diri.. Ko gduh ngn netizen buat org meluat je t
Quote mzzenma 21-1-2022 09:55 AM
Entahnya si katik ni...dah lah kejap cantik, kejap tak cantik..be consistent please

Tengok laki ko chill ja..ko pula yg hoverrr

Quote watie79 21-1-2022 10:17 AM
tak lama lah dia, tak belajar dari syuk kepam  ke...??
Quote lasagna 21-1-2022 10:21 AM
waaaa bam bam nya Ara anak dia.. mebi bella stress kot, tu jer nk ckp.
Quote stingerkitkat 21-1-2022 10:27 AM
No wonder gegaran pubis aku semakin melecak sehari dua ini...rupanya utk jadi saksi akan kematangan alippp.....

This is the quality that we want to see in a champion ...that can hold himself...matang bila bukak mulut ibarat menepung tawar....mencarit pubis dari tepong...pubis tak putus, tepong gomak tak berselerak.....

You are a good ambassador of GV this year alipp....

Semoga ko terus istiqomah......bini ko iteww ko kayuh pelan pelan didik dia...besa la owang pompuan bila datang bulan....emosi huru hara...

Aku paham....aku sendiri sepanjang tahun emosi bergelora...tak kira piyed atau tidak....


Aweera...bila lagi mau defend LH?

Penat aku draft kheun ko semalam tau...

@amira_adlina
Quote stingerkitkat 21-1-2022 10:37 AM
Edited by stingerkitkat at 21-1-2022 10:40 AM

[youtube]fYbbCrjZpUI[/youtube]

Props alipp dan hapiz minggu ini..bersarban....altar boys....oopps maksud aku tabligh boys...

Chaiyok alippp...chaiyokkk
Quote stingerkitkat 21-1-2022 10:46 AM
AcikBuncit replied at 21-1-2022 08:30 AM
Bagus cara alip ni jawab. Nmpk matang. Pmpuan biasela cepat emo.. Laki ko tu bukan bdk2 bella oi.. N ...

Boleh jatuh cinta akan kematangannya kheunz?

Sesambil aku dijeling sugar dadydoo aku....


Quote bankerpencen 21-1-2022 10:47 AM
Walaupun i memang cukup tak gemar dengan dia ni, boleh salute la statement dia ni, either he has good PR team or he himself is good at handling questions like this. Bellantat on the other hand should just shut the hell up. Dah la tak laku, diam2 support dah la. Dah tua, muka pun makeup je lebih, tolonglah matang sikit. Kau bukan budak umur belasan tahun yang macam laki kau pernah menggatal with tu la lembab.
Quote stingerkitkat 21-1-2022 10:48 AM
lasagna replied at 21-1-2022 10:21 AM
waaaa bam bam nya Ara anak dia.. mebi bella stress kot, tu jer nk ckp.

Is it my eyes or what?

birdie bird alipp macam salah parking kheunz sis?
Quote cheezel 21-1-2022 10:51 AM
Gila tak backup. Laki dia hensem tinggi. Tp dia katik sebijik cm myanmar.

Pernah nampak dorg kt food court pavi. Perasan pn sbb alif tinggi. Tu tgk blk sapa laki tinggi ni. Helok gila alif. Tgk bawah, bini dia cm errrr. Xmacam artis lgsg. Basic myanmar sangatttt. Tp tula dah jodoh dorg kn
Quote miss_strangers 21-1-2022 11:13 AM
Aliff mmg nampak matang dah waktu sembang live Kat astrogempak tu. Nampak gentleman jugak selalu bagi Nikki çakap dulu .. .suwitt yach...iols dpt rasa bella insecure
Quote princessmiang 21-1-2022 11:18 AM
putik jagong je pon
Quote TomyamPuteh 21-1-2022 11:25 AM
Bella Chau...
Quote lyshafull 21-1-2022 12:17 PM
miss_strangers replied at 21-1-2022 11:13 AM
Aliff mmg nampak matang dah waktu sembang live Kat astrogempak tu. Nampak gentleman jugak selalu bag ...

Dia dri dulu insecured hahahaha kesn putij jagung ni curng banyk kali sape je inscure dh dia yg pilih tuk stay dia la kene hadap perasaan insecure tu
Quote dudaberhias 21-1-2022 12:25 PM
Dah lakinyerr herlokkk, tinggi, berbakat harus la di pertahankan bagai tiada hari esok... Sampai di curangi 4x pun masih setia dan lindungi tapak syurganya... Lain la shuk, tauke jambu dan poji nawawi rhoper beruk salji dan tapai basi tu. Yang tu dah la tak herlokkk, perangai cam panterk... Kalau eksiden tepi jalan pun akak akan buat2 tak nampak dan berlalu pergi sambil jalan ala2 fara mendosa. Tak payah lah gigih nak penat curang bagai, kaka bagi pree jah dekat buaya dan singa untuk membaham 3 jejan tak herlokkk... Janda2 dan ponen bottom gersang nak pun boleh tapi masalahnya sudi kah mereka.
Quote mesmerize 21-1-2022 12:56 PM
Bini beliau ni semalam kat Kapsul GV pun sheols ada.. mengekor je kerjanya.. takde pulak nampak penampakan bini atau laki peserta2 lain..
Quote lasagna 21-1-2022 01:06 PM
stingerkitkat replied at 21-1-2022 10:48 AM
Is it my eyes or what?

birdie bird alipp macam salah parking kheunz sis?

lain maciam..
Quote silampumeja 21-1-2022 01:11 PM
miss_strangers replied at 21-1-2022 03:13 AM
Aliff mmg nampak matang dah waktu sembang live Kat astrogempak tu. Nampak gentleman jugak selalu bag ...

Gilee tak secure... Dulu tinggi, ada rupa, sweet talker gentleman walaupun perangai hansuang... Kini pakej cukup siap dgn gentleman dan dah makin baik matang... Tak pasal ada yg cucuk jarum jadi igauan...
Quote fido_dido 21-1-2022 03:50 PM
bagus jawapan heols rilek2 cool2 je xmerentan..harapnya bini bimbo dia tu diam jelah lepasni

Lihat semua komen(22)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 08:17 PM GMT+8 , Processed in 0.083941 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top