CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Pakaian Terlalu Seksi, Peminat Nasihat BCL Kasihan Anak Dan Arwah Suami

20-1-2022 01:16 PM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 3889| Komen: 29|Original author: Tatod

Description: Pelakon dan penyanyi Indonesia, Bunga Citra Lestari (BCL) sekali lagi menerima kecaman warga maya selepas memuat naik gambar dirinya berpakaian seksi.Penampilan BCL yang hanya memakai singlet hitam be ...


Pelakon dan penyanyi Indonesia, Bunga Citra Lestari (BCL) sekali lagi menerima kecaman warga maya selepas memuat naik gambar dirinya berpakaian seksi.

Penampilan BCL yang hanya memakai singlet hitam bertali halus dengan potongan leher rendah hingga mendedahkan sebahagian besar dada dianggap keterlaluan.


Imej seperti itu dikatakan tidak lagi sesuai digayakan oleh wanita pada usia seperti dirinya serta mereka yang sudah berstatus ibu.

Tidak hanya itu, warga maya turut mengaitkan fesyen wanita berusia 38 tahun dengan arwah suaminya, Ashraf Sinclair yang terseksa di alam lain menanggung dosa isterinya.








Pun begitu, ini bukanlah kali pertama warga maya menegur penampilan BCL. Namun, ia tidak menghalang wanita itu terus berfesyen mengikut keselesaannya. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Thunderclouds 20-1-2022 01:40 PM
Masih mgelumpoq ngn dressing BCL. Ntah bila la depa ni nk hadam dia ni seblom,semasa ngn Ashraf mmg gini la pakaian dia. Kalo dia nk katup,dh katup dlu lg. Xyah tggu tok laki mati baru nk katup2. Obsess sgguh ngn aurat org.
Quote umbut 20-1-2022 01:59 PM
2x5 lobai jadian indon ngan lobai jadian malaysia.. Tapi lobai jadian malaysia lah winner..
Quote musangbodoh 20-1-2022 02:12 PM
oh mbak selambak nyaaaaaa...nyaman kok (pusing lagi)
Quote missyL 20-1-2022 02:34 PM
Maaf lah ye.
Tp nk komen mase arwah hidup pn mmg gini pakaian nye.
So...
Quote misshero 20-1-2022 02:40 PM
Dia memang begitu dari dulu. Tak heran.
Quote DianaSaksen 20-1-2022 05:30 PM
Bcl memang seksi pun
Sebelum nikah ngan arwah ashraff
Selamba berbikini di pantai ngan arwah ashraf
Quote peko_lolo 21-1-2022 05:58 PM
Aku lg terkejut tgk wine tasting acha septriasa
Quote Lagubestbest 21-1-2022 06:26 PM
idola ni... fun je.. positive vibe.. tp dah mula nampak tua dan mcm.. tak reti2 nak beribadah..
Quote fahdramli 21-1-2022 09:42 PM
Aku kadang2 fikir, tak malu ke, ke anak dia yang dah nak masuk remaja tu. Mudah2an dia menjadi lebih baik lepas ni
Quote Artemesiaa 22-1-2022 11:07 AM
Style dia dari dulu sama je.  Doakan dia jadi lebih baik dari mengutuk penampilannya
Quote Ahgerbitch 22-1-2022 01:41 PM
Diorg situ2 kan super open minded mengalahkan org american haha…apa nak hairan
Quote lola0311 22-1-2022 08:57 PM
peko_lolo replied at 21-1-2022 05:58 PM
Aku lg terkejut tgk wine tasting acha septriasa

kat mana tgk?
Quote apedehal 23-1-2022 07:03 PM
Sebuk naw dgn aurat retis..mengong dah mmg selama ni pun seksi..xkn ko expect lepas kematian lakinya nk kelubung plak
Quote WeAiNe 23-1-2022 09:00 PM
masa hidup tok laki heppy je share kecantikan dan keseksian isteri dah mati salahkan bini pulak tak jaga dosa hahahaha
Quote peko_lolo 24-1-2022 12:24 PM
lola0311 replied at 22-1-2022 08:57 PM
kat mana tgk?

Dekat ig die
Quote Addrianna 25-1-2022 02:20 PM
Aurat dan netijen berpisah tiada.apa nak hairan dh memang pakaian dia macam tu lantak dia lah nak tambah dosa dan nak belanja aurat dia
Quote DianaSaksen 26-1-2022 02:12 AM
peko_lolo replied at 21-1-2022 09:58 AM
Aku lg terkejut tgk wine tasting acha septriasa

Rumah inul daratista tu lagi lah ada bar arak
Minum arak tak berdosa kata nya
Quote iolss 30-1-2022 11:24 AM
Org Indon urban la chuols... bkn mcm chuolssss...
i is terperanjat bila tgk drama depa baru2 ni.. tajuk Layangan Putus tu..
sbb i dah lm x tgk tv... pehhh dasat cite indon skrg.
kalah cite korea diorg nye steamy scene...
kahkahkah
Quote girlphg 30-1-2022 11:50 AM
Apa la yg BCL ni heran... Dah memang dia seksi...

Lihat semua komen(29)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 07:15 PM GMT+8 , Processed in 0.079941 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top