CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Suami Neelofa Yakin Anak Bakal Glamour Tapi Mahu Besarkan Secara Islam Dan Sederhana

19-1-2022 04:06 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 14469| Komen: 201|Original author: Oleh: Saiful

Description: Haris Ismail menegaskan akan membesarkan anak yang bakal lahir kelak secara bersederhana sahaja.
Haris Ismail menegaskan akan membesarkan anak yang bakal lahir kelak secara bersederhana sahaja.

Namun suami kepada Neelofa ini tak menafikan anaknya akan  terkena tempias glamour yang dimiliki dirinya dan isteri.


Foto: IG

“Tidak boleh cakap tak terkenal sangat sebab ibu bapanya dikenali.

“Kalau boleh tak mahulah terlalu popular, biarlah semuanya bersederhana,” katanya kepada Kosmo.

Tambah Haris, anaknya akan dididik dengan cara Islam dan tidak berlebih-lebihan.




“Jika berbicara tentang kemasyhuran, boleh jadi kebaikan dan keburukan.

“Dalam Islam, dipanggil sebagai wasatiyyah iaitu pertengahan atau sederhana.

“Kami berharap anak yang bakal lahir ini dapat membesar dan dididik dengan cara Islam.



Sementara itu Neelofa kata dia mahu Haris menemaninya ketika berada di wad bersalin.

“Suami mesti menemani saya. Harap dia jangan lari ya."



Semoga semuanya dipermudahkan untuk Neelofa ya. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KucingBiru 19-1-2022 03:24 PM
Edited by KucingBiru at 19-1-2022 05:32 PM

"Besarkan dengan cara sederhana" tu mcam mana?

Besarkan di kondo background KLCC pakai romper Baby Dior ke?
Quote mojarean_X 19-1-2022 03:27 PM
Alhamdulillah. Moga dipermudahkan urusan.
Quote awanysss 19-1-2022 03:37 PM
KucingBiru replied at 19-1-2022 03:24 PM
"Besarkan dengan cara sederhana" tu mcam mana?

Besarkan di kondo background KLCC pakai jumper Baby  ...

mungkin kurang sosial media kot..
tp tu la, kalau dia tak share, aunty2 dia yg lain akan share telatah baby tu
Quote ayukpingu 19-1-2022 03:42 PM
si emak pulak nanti yang excited...mana la tau lepas ni nak keluar product utk baby
Quote acikku 19-1-2022 03:50 PM
kita tengok jelah nanti macam mana...barang branded untuk baby dah stambun dalam rumah tu
Quote Cari-Saiful 19-1-2022 04:06 PM
Haris Ismail menegaskan akan membesarkan anak yang bakal lahir kelak secara bersederhana sahaja.


Namun suami kepada Neelofa ini tak menafikan anaknya akan  terkena tempias glamour yang dimiliki dirinya dan isteri.


Foto: IG




“Tidak boleh cakap tak terkenal sangat sebab ibu bapanya dikenali.


“Kalau boleh tak mahulah terlalu popular, biarlah semuanya bersederhana,” katanya kepada Kosmo.


Tambah Haris, anaknya akan dididik dengan cara Islam dan tidak berlebih-lebihan.




[ig]https://www.instagram.com/p/CYGJjHHv6x2/[/ig]



[ig]https://www.instagram.com/p/CYqM6i2FA7P/[/ig]



“Jika berbicara tentang kemasyhuran, boleh jadi kebaikan dan keburukan.


“Dalam Islam, dipanggil sebagai wasatiyyah iaitu pertengahan atau sederhana.


“Kami berharap anak yang bakal lahir ini dapat membesar dan dididik dengan cara Islam.




[ig]https://www.instagram.com/p/CXN6MCrNs_I/[/ig]



Sementara itu Neelofa kata dia mahu Haris menemaninya ketika berada di wad bersalin.


“Suami mesti menemani saya. Harap dia jangan lari ya."


[ig]https://www.instagram.com/p/CYVB4FZPn0v/[/ig]



[ig]https://www.instagram.com/p/CYWqRpyl0da/[/ig]



Semoga semuanya dipermudahkan untuk Neelofa ya. -CARI
Quote friedfishsoup 19-1-2022 04:12 PM

https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=5017504&extra=page%3D1

Lollipopbiru dah buka thread dulu
Quote ezacbee 19-1-2022 04:15 PM
Dapat baby boy ke? Klo betul, betul la dalam mimpi aku tu
Quote brunesss 19-1-2022 04:16 PM
so tell me what is new with this couple.. biasanya apa statement yang mereka keluarkan akan contradict dengan apa yang mereka buat. percayalah hahahahaha
Quote matjerk 19-1-2022 04:56 PM
KucingBiru replied at 19-1-2022 03:24 PM
"Besarkan dengan cara sederhana" tu mcam mana?

Besarkan di kondo background KLCC pakai jumper Baby  ...

Jgn dilupakan babystroller nya...
Quote asudau 19-1-2022 05:02 PM
macam tak percaya je, sebab tengok le apaknya, gila glamer sejak kawin ngan hajah international
Quote asudau 19-1-2022 05:03 PM
tengok dia dulu buat instagram anak dia nanti
Quote cicicumel 19-1-2022 05:04 PM
Harap comel.. Jebat tu kecik comel mkn besar mkn kembang hidung nya ikut mak ke pak?
Quote inspektoremos21 19-1-2022 05:08 PM
Sembang
Quote dudaberhias 19-1-2022 05:14 PM
Apabila pati leluhur migrasi pari pari dari sebelah negara Afghan yang satu beranak suka calit2 dahi dan pakai lingga waktu wedding dan birthday.. dan sominya berketurunan bangla migrasi dari jiran myanmar bersembang, korang jangan percaya. Sembang kari bak kata acik porum. Baik la korang percaya cerita pitenah kaka selalu bawa dekat porum ni, lebih kurang saja sembangnya.
Quote winky1 19-1-2022 05:19 PM
Nak popular tapi taknak sgt... Ckp berlapik lah tu...
Quote uori 19-1-2022 05:41 PM
inspektoremos21 replied at 19-1-2022 05:08 PM
Sembang

kannnn sembangggggg
Quote wirazam 19-1-2022 06:48 PM
Mesti comel putih ala ala anak ereb..
Quote anony-mous 19-1-2022 06:50 PM
Xpercaya lgsg. Aku rasa bakalan ikut mak nya. Kalau mak jenis gedix2 mcm ni susah nk buang. Pakai niqab pon gedix x hilang. Lg kalau ank tu comel mesti nak menayang

Lihat semua komen(201)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 12:10 PM GMT+8 , Processed in 0.099575 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top