CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

RM10 Je Untuk Buat Review, Patut Ke Aisar Khalid Kena 'Nganj*ng'?

19-1-2022 01:35 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 1492| Komen: 9|Original author: LilRose

Description: Selepas isu memuat naik video solat di pelbagai tempat berbeza disalah tafsir orang ramai, Aisar berkongsi pula menerima tawaran bayaran RM10 untuk melakukan review.
Selepas isu memuat naik video solat di pelbagai tempat berbeza disalah tafsir orang ramai, Aisar berkongsi pula menerima tawaran bayaran RM10 untuk melakukan review.




Katanya menerusi Instastory, dia sedar melakukan banyak kesalahan sebelum ini, tetapi tidak wajar dirinya diperli sedemikian rupa.


Kredit foto: IG Aisar

"Kepada IGSHOP, janganlah menganjing saya. Kalau nak buat review ada caranya, bukan nak perli orang.

"Tahulah saya banyak buat kesalahan sebelum ini dan saya pun manusia biasa," tulisnya yang meminta dirinya dihormati.



Kredit foto: IG Aisar

Layak atau tidak Aisar dilayan begitu? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote helicornia 19-1-2022 04:17 PM
mmg le manusia tak lari dari kesilapan
tapi ko ni dah berkali buat silap, kena tegur kena maki pun tang tu jugak
adoi anak sapa la bebal sgt ni
Quote kakigojes 19-1-2022 04:49 PM
DIA BUKAN ARTIS
Quote dudaberhias 19-1-2022 04:53 PM
Masalahnya untuk level content2 sampah macam ko ni RM10 je layak malah lagi rendah kalau boleh.

Sila tengok engagement dan views. Kalau RM10 pakai ig ads boleh reach dalam 20 ribu orang baik buat ig ads dari upah ponen bottom lubsjubs dah kena tibai dengan safiey ilyas ni kalau rasa tak berbaloi nak ambil review untuk ig shop tu ko pergi je letak tin susu karat dan tempurung kelapa depan ko dik. Confirm ada yang hulur seringgit dua.
Quote nakkomenjugak 19-1-2022 06:17 PM
So ko rasa bodoh tak buat salah yang sama berulang kali?
Kalau iol, iol rasa bodoh
Quote kaedahnya 19-1-2022 08:21 PM
Edited by kaedahnya at 19-1-2022 08:56 PM

budak ni siapa actually?
Quote Themilo 20-1-2022 07:53 AM

iols senaraikan ya achievement heshe :

1. time awal covid, jangkitan mencecah puluhan ribu kes sehari, demam di mana-mana, selamba bodoh dia beli sebanyak-banyak kool fever semata-mata nak buat babi air jadikan content kat youtube. ada tempat yang dah tak ada kool fever, sebab masyarakat simpan buat stok kecemasan, dia boleh pulak berenang-renang manja dengan babi air.
2. Petang selepas arwah Sarah Raisudin dikebumikan, heshe terus buat content menuju ke kubur arwah walaupun gate berkunci.
3. Solat di mana-mana. Tepi jalan, tepi workshop, tepi mana entah lagi untuk membuktikan solat boleh buat di mana-mana sahaja.

The rest boleh refer @dudaberhias sebab heshe follow budak ni
Quote kiah_mai_pulak 20-1-2022 07:55 AM
kaedahnya replied at 19-1-2022 08:21 PM
budak ni siapa actually?

dia innehh ialah tahik yg x sempat nk flush. bila x sempat nk flush, hidup bebas kat dunia luar dan masih menjadi tahik
Quote kaedahnya 20-1-2022 07:20 PM
Themilo replied at 20-1-2022 07:53 AM
iols senaraikan ya achievement heshe :

1. time awal covid, jangkitan mencecah puluhan ribu kes se ...

dulu ada manager retis ke apa tah nama buat kumpulan kpop melayu nama 24/7 ke apo tah. nama aisar aisar gak.
Quote kaedahnya 20-1-2022 07:46 PM
kiah_mai_pulak replied at 20-1-2022 07:55 AM
dia innehh ialah tahik yg x sempat nk flush. bila x sempat nk flush, hidup bebas kat dunia luar da ...

tak apa la hensem (tibahh)

Lihat semua komen(9)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 05:32 AM GMT+8 , Processed in 0.072382 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top