CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Trauma Digoda 4 Pondan Sampai Hampir Ditarik!

19-1-2022 11:45 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2033| Komen: 33

Description: Dua lelaki berdepan ‘mimpi ngeri’ apabila nyaris menjadi mangsa godaan beberapa individu transgender atau pondan ketika melalui sebuah lorong di kawasan Kuantan, Pahang.
Dua lelaki berdepan ‘mimpi ngeri’ apabila nyaris menjadi mangsa godaan beberapa individu transgender atau pondan ketika melalui sebuah lorong di kawasan Kuantan, Pahang.


Berdasarkan sebuah video berdurasi 31 saat yang dikongsikan di media sosial Tiktok, @annafakram, Annaf dan rakannya mendakwa melalui kawasan itu dengan menunggang motosikal sebelum dihampiri empat pondan yang berada di lorong berkenaan.


Tangkap layar memaparkan empat pondan yang didakwa mengganggu mangsa yang melalui sebuah lorong di kawasan Kuantan, Pahang.

Menurut Annaf, dia sudah mengingatkan rakannya agar tidak senyum, namun tetap digoda pondan berkenaan sehingga mereka hampir ditarik.


“Saya lalu situ sebab perasan ada lampu, ingatkan lorong ni sudah bersih rupanya masih ada lagi sotong sedut sekilo RM30,” kata Annaf di laman sosial Tiktok.

Susulan perkongsian itu, rata-rata orang ramai terhibur melihat reaksi Annaf dan rakannya yang berasa takut apabila pondan tersebut mahu menggoda mereka.


Sumber: K! ONLINE

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sharlenetexas 19-1-2022 11:45 AM
Deja vu Kak king kelly digoda abang sado
Quote Mooverine 19-1-2022 11:49 AM
LoL lalu lorong tu kenapa dik, dah tau lorong tu lorong sotong..

Quote pinggan 19-1-2022 11:51 AM
Ada sikit rasa nak tergelak tapi klau jadi kat diri sendiri, mmg boleh mengigau malam2 x boleh tido ni.
Korang sengaja lalu situ sbb nak test market kan? Biasa la social media content. Mmmm...
Quote Decaffeinated 19-1-2022 11:57 AM
"Menurut Annaf, dia sudah mengingatkan rakannya agar tidak senyum, namun tetap digoda pondan berkenaan sehingga mereka hampir ditarik."

Hampir ditarik? Not even ditarik kan dek maknanya pondan pun tak tahan ko punya kepam.

Next!
Quote Skuau 19-1-2022 11:58 AM
si manis di belakang kawloon rupanya sang khunsa...jam11.30pm...msh ada tawar menawar...
Quote hareeeesah 19-1-2022 12:00 PM
Lalu sebab ada lampu? Igt dah bersih? Apa ke ngok… cuba kata lalu pastu tibe moto mati, nak try start terpandang pondan seberang jln.. Nak buat cite pun lemah lg nak try pondan yihhh
Quote tipah89 19-1-2022 12:58 PM
demi sebuah content last2 pondan tu yg ko salahkan.
Quote kelapaparut 19-1-2022 01:01 PM
kalu xbuat content ko serah jugak btg ko kne sotong sedut rm30 kan
Quote caprut 19-1-2022 01:11 PM
tipah89 replied at 19-1-2022 12:58 PM
demi sebuah content last2 pondan tu yg ko salahkan.

Aley2 sempat nyonyot ttek pondan tu. Laki melayu ni bkn bole percya
Quote umbut 19-1-2022 01:15 PM
Mengadanya ko.. Dengan pondan pun nak trauma..
Quote angelofish 19-1-2022 01:16 PM
dah jadi macam si saiful anuar pulak.tak mampu melawan pertahan kan diri
Quote prince_marhaen 19-1-2022 01:36 PM
Jantan bodoh...acah-acah straight tapi hamak nak buat content, sendiri masuk lorong, sendiri acah-acah tak rela kena kacau dengan pondan lorong...lepas tu braggg merata kata nasib baik... yihhhh...nak perhatian & dia terpaling straight lettuw..
Quote selipar_hijau 19-1-2022 01:46 PM
demi content ko kan. pastu pondan² juga yg dicerca
Quote ashilalat 19-1-2022 02:01 PM
Aku je ke yg x nmpak mana bideonya?
Quote bulalof 19-1-2022 02:37 PM
bosannya nak buat content bingai camni. Yiiihhhh sangat!
Quote Zack8hunter 19-1-2022 02:53 PM
Siap tahu harga..sah2 ko dah pernah layan kan pondan2 tu
Quote saviour_09 19-1-2022 02:57 PM
konten bodo bbnu

30 tahun lepas pun gitu jugak lorong tu

takde nya diorang heran ko sape la selagi ko tak kaco diorang
Quote sukacactus 19-1-2022 03:10 PM
Saja dicari kan
So mendapat la
Quote annehuda 19-1-2022 03:12 PM
sblm pandemik aku sempat singgah phuket.  kat tepi pantai tu kan banyak rumah urut, selamba je acik-acik siam tu tarik pelancong lelaki suruh singgah rumah urut die.  kesian plak aku tgk

Lihat semua komen(33)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 05:37 AM GMT+8 , Processed in 0.068256 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top