CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Iqbal Nak Sumpah Junjung Al-Quran! Penat Ibu Kerja Tiba-tiba Dia Claim 'Membela' Iqbal

19-1-2022 07:15 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 2905| Komen: 27|Original author: LilRose

Description: Sering menepis dakwaan negatif terhadapnya, terbaru Iqbal Zulkefli tampil bersumpah dengan menjunjung kitab suci Al-Quran membuktikan pengajiannya sebelum ini ditanggung ibunya sendiri.
Kredit foto: IG


Sering menepis dakwaan negatif terhadapnya, terbaru Iqbal Zulkefli tampil bersumpah dengan menjunjung kitab suci Al-Quran membuktikan pengajiannya sebelum ini ditanggung ibunya sendiri.

"Penat lelah ibu saya bekerja setiap hari, tiba-tiba pula ada mengaku jadikan saya orang belaan dia," tulisnya dalam hantaran di Instastory.


Kredit foto: IG

Walaupun tidak menyatakan secara jelas kepada siapa ia ditujukan, mungkin ramai dapat mengagak individu dimaksudkan ialah jutawan kosmetik Datuk Seri Vida yang sebelum ini mendakwa pernah menanggung Iqbal selama dua tahun dalam satu sesi live di Instagram.


Kredit foto: IG

Sebelum itu, Iqbal juga berkongsi info mengenai sindrom Narcissistic Personality Disorder (NPD) yang merujuk pada sifat terlalu mengagungkan diri sendiri, mendambakan perhatian dan pujian serta cenderung menyalahkan orang lain.




Kredit foto: IG

Kesian ibu Iqbal, penat-penat tanggung anak tiba-tiba ada orang luar claim credit pula.Kejap lagi pihak sebelah sana nak junjung apa pula? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Perawankota 19-1-2022 07:25 AM
Oooo bersekolah tinggi jugak lah ek...
Quote Kurex 19-1-2022 07:26 AM
Sampah kau ni pondan bottom
Quote buapakperut 19-1-2022 07:27 AM
Ayat Tu dah betul.. tapi tak habis2 lagi korang ye macam budak2 berlawan2 cakap sejak tak jadi kawen
Quote Chairman 19-1-2022 07:28 AM
Aku rase dedua ekor ni last2 kawen jgk ni kang
Quote bluecrystal 19-1-2022 07:32 AM
meluat jugak kadang iqbal ni..tapi mungkin ni marketing strategy dia..free je kan..kadang aku tergelak jugak baca komen2 dia kat page2 popular fb..komen utk orang lain sambil nganjing vida
Quote wtvmjls 19-1-2022 07:35 AM
ok bal. astu?
Quote Rogue98 19-1-2022 08:01 AM
Masih guna tok Vida utk marketing....sedihnye life kau bebal.
Quote AcikBuncit 19-1-2022 08:21 AM
Dah2 la tu iqbal.. Ko pn 2x5 je.. Dua2 sampah. Masa bercinta dulu kemain ko puja dia
Quote makton 19-1-2022 08:23 AM
poyo betul mamat sengau ni
Quote nuryakmal 19-1-2022 08:28 AM
Kisah plk la kite demgan kisah putus cinta korang ni kan.

Banyak lagi benda penting zaman2 kobid ni. Makanan naik harga, gaji maintain tahun 2000, politic tak stabil.

Who the fuck still buys their products ni?
Quote Thunderclouds 19-1-2022 08:39 AM
Will u people please please for god's sake stop giving him attention??? Level budak2 sekolah bgaduh pn x gini la wehhhhhhhh
Quote lasagna 19-1-2022 08:41 AM
apa bondo laa ni lagi.. adooiii iqbal ooiii. dah dah laa jaja cite itu ini.
Quote laksmanabentan 19-1-2022 08:52 AM
Kurex replied at 19-1-2022 07:26 AM
Sampah kau ni pondan bottom

yucckksss..... ala2 pondan bottom
lepas tu tergedik2... terkemut2..
Quote nazriatie 19-1-2022 08:53 AM
Chairman replied at 19-1-2022 07:28 AM
Aku rase dedua ekor ni last2 kawen jgk ni kang

Syuib n rossa nk letak mana?
Quote maharani_gebu 19-1-2022 08:53 AM
best lar citer diorang ni.... hidup sis dah tak berape pishang dah lately nie...

teruskan mencerca antara satu sama lain...
Quote KamikuP 19-1-2022 08:57 AM
Dia jual apa ni cuolls ? Brp kebal ni bayar wartawan CARI utk cedok citer kat ig hah?
Quote dudaberhias 19-1-2022 09:05 AM
narsistik tu dia la tu...

btw kosser nak bela ko nyah.... muka pun macam blob fish... baik bela hun haqeem atau sya fi tee.... takat ciknek bau budu ni geliii nak cicah2 pun...
Quote prince_marhaen 19-1-2022 09:06 AM
Ye lah, duit mengaji mak bagi, tapi duit tepi duit belanja, duit lain-lain tu....? ekekekekeke... Diam jelah ponen bottom forever oiii... harap-harap strategi marketing macam ni buat korang semua melingkoppppp tak tinggal sesen pun... sampah!
Quote CurangLagi 19-1-2022 09:22 AM
Ig story tu tuk diri sendiri juga ya bal?? [em:4:]

Lihat semua komen(27)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 08:16 AM GMT+8 , Processed in 0.081200 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top