CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Logik Ke Saya Buat Begitu?" - Fizo Omar Abaikan Anak Ketika Bercuti Atau Mawar Buat Cerita?

18-1-2022 02:40 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 44388| Komen: 437|Original author: LilRose

Description: "Logik ke saya buat begitu?"
"Logik ke saya buat begitu?"

Fizo Omar mempertikaikan dakwaan bekas isterinya, Mawar Karim yang menuduh pelakon itu mengabaikan anak mereka Wan Maryam ketika bercuti di Johor, Ahad lalu.



Kredit foto: IG

"Semua tahu bagaimana rapatnya hubungan saya dengan anak.

"Bukan setiap hari dapat jumpa anak, jadi jika dapat bersama saya akan hargai setiap masa yang ada.

"Dia seorang sahaja anak saya, saya bercuti pun untuk dia," jelas Fizo atau nama sebenarnya Wan Hafizol Wan Omar, 36, kepada mStar.


Sebelum ini, Mawar menerusi Instastory berkongsi luahan sedih anaknya yang keseorangan ketika bercuti dengan keluarga Fizo di sebuah taman tema di Johor.



Kredit foto: IG



"Maryam rapat dengan isteri saya, sekali lagi saya katakan tak logik jika dia diabaikan.

"Rasanya tidak perlulah saya membalas sebarang kenyataan tidak benar hanya kerana sekeping gambar. Orang tidak tahu hal sebenar secara tiba-tiba nak serang saya.

"Sebagai bapa saya menjalankan tugas dengan baik. Saya juga yakin jika saya tidak bertanggungjawab, Maryam tidak akan rapat dengan saya," tambahnya lagi.

Hmm, nak percaya siapa macam ni? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ayukpingu 18-1-2022 02:56 PM
anak2 tak reti menipu yer.... kesian maryam

kadang2 bila fizo share story pun aku perasan bini baru dia is so cold...like awkward gitu dengan Maryam...

Quote missHaidiD 18-1-2022 03:00 PM
Abis maryam sad tu hape . Dia da pndai menipu ke.
Jantan taguna
Quote sayang 18-1-2022 03:01 PM
Edited by sayang at 18-1-2022 03:02 PM

Nape tak logik? Ni tahun 2022 da Fizo oii. Org tak percaya pon yg ko tunjuk kt socmed. Semua da bijak2 belaka
Quote debab_78 18-1-2022 03:01 PM
settle dalaman je lah.. kisah sangat natizen nak bgosip psl korang
Quote becir 18-1-2022 03:03 PM
Sebab tak nak balas sebab mmg betul jadi, kan kan...
Quote awanearisu 18-1-2022 03:08 PM
Kita tengok pendirian netizen pun, kita ikut pening. Pengabaian kanak-kanak tak perlukan alasan. Pengabaian tetap pengabaian, pusinglah sampai mana pun.
Quote asfaz 18-1-2022 03:10 PM
Org yg hantar gambar kat Mawar tu mesti dah perati dlu kan. Agaknya lama kot maryam sesorang kat situ
Quote emma.giggs 18-1-2022 03:13 PM
Edited by emma.giggs at 18-1-2022 03:17 PM
asfaz replied at 18-1-2022 03:10 PM
Org yg hantar gambar kat Mawar tu mesti dah perati dlu kan. Agaknya lama kot maryam sesorang kat sit ...


Kan, mesti org tengok anak sapa ni tinggal sorg2, kdg2 org tlg tengok kan takut pape jd... Apa pun nyampah ngn adik beradik pijo yg menyebok jd tukang ckp..
Quote nadya_lavender 18-1-2022 03:13 PM
Wife baru fizo ni acah betul la. Spread positivity konon puiii
Quote asfaz 18-1-2022 03:14 PM
emma.giggs replied at 18-1-2022 03:13 PM
Kan, mesti org tengok anak sapa ni tinggal sorg2

Walaupun nampak tak de org tapi tetap la bahaya biar anak camtu. Sekelip mata aje boleh jadi apa2.
Quote CurangLagi 18-1-2022 03:16 PM
Tgk gmbr pun mmg bdk tu sorg2. Hahaha.. tinggal seminit ka 30 seconds ka yg maknya nmpk anak di tinggal sorg2.. mesti la maknya sedii????????
Quote NurAlia14 18-1-2022 03:29 PM
Jgn ckp lebih2 tkut mawar londeh kan bru tau
Quote Masukkeluar 18-1-2022 03:30 PM
tak sangka taste pijo ni jenis hot hot free hair. ingt kn suka yg berlitup.
jantan tetap jantan ya.
Quote one_piece 18-1-2022 03:33 PM
nadya_lavender replied at 18-1-2022 03:13 PM
Wife baru fizo ni acah betul la. Spread positivity konon puiii

ada SS tak..
ala.. br jd ahli baru.. diam2 je lah.. sibuk plak si bini baru ni
Quote tuttt 18-1-2022 03:33 PM
Terus up video ya. Konon2 anak hepi la tu pegi legoland
Quote TomyamPuteh 18-1-2022 03:34 PM
Yg jwb blk bg pihak Fizo tu kakak dia yg menumpang rumah Mawar pastu buat mcm rumah sendiri tu ke?
Quote MissYouSayang 18-1-2022 03:37 PM
Hanya sekeping gambar gaissss....wow hebat!
Quote exclusive_vvip 18-1-2022 03:39 PM
mmg i flip hair je bab2 tunjuk baik kat socmed ni..ada tu(marhaen la tapi),kemain tunjuk mcm anak mithali,siap up tunjuk suap makan makbapak,nangis2 bila tengok bapak x sihat..hakikatnyerrrrr,bukan selalu pun gi jenguk..padahal dok area lembah kelang ni jugak pun..bukannya dok jauh kena rentas negeri bagai pun..meluatttt
Quote djzara81 18-1-2022 03:45 PM
Tak bole settle belakang2? Perlu up kt ig anak SAD? Whatever ur intention is, benda mengundang aib mcm ni tak pyh la share. Kan netijen dah bising.

Lihat semua komen(437)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 07:16 PM GMT+8 , Processed in 0.172669 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top